fbpx

STAP 1 - BEVRIJDEN

1

2

3

4

5

Het leren kennen van je lichaam en daarmee je emoties voelen is een belangrijk onderdeel van de weg naar vrijheid. Trauma’s, groot of klein, hebben een stempel gedrukt op je leven. Daar gaan we op een zachte manier naartoe, het bevrijden van oude emoties en trauma, beperkende overtuigingen en belemmerende ideeën die in je lichaam liggen opgeslagen. En dit alles zonder dat je “mind” er weer een verhaal of herinnering aan hangt.

Slide 1
Slide 1

STAP 1 - BEVRIJDEN

1

2

3

4

5

Het leren kennen van je lichaam en daarmee je emoties voelen is een belangrijk onderdeel van de weg naar vrijheid. Trauma’s, groot of klein, hebben een stempel gedrukt op je leven. Daar gaan we op een zachte manier naartoe, het bevrijden van oude emoties en trauma, beperkende overtuigingen en belemmerende ideeën die in je lichaam liggen opgeslagen. En dit alles zonder dat je “mind” er weer een verhaal of herinnering aan hangt.

Slide 1
Slide 1

1

2

3

4

5

stap 1 - bevrijden
stap 1 - bevrijden
 

Speciaal voor jou

GRATIS  : een heerlijk rustgevende meditatie

Om je lichaam en hoofd te ontstressen en te laten ontspannen is het belangrijk om tijd te nemen voor meditatie. En we kunnen niet meer stil gaan zitten met onze ogen gesloten en zo in meditatie gaan, dit is omdat ons hoofd dan nooit stil kan zijn. Een geleide meditatie is hiervoor de oplossing. Je luistert naar de woorden en visualiseert wat je hoort. Hierdoor heeft je hoofd een taak en kan deze niet gaan “praten”.

vertel me meer >>>

Droom jij van een meer vervullend leven met meer energie, meer plezier en meer zelfverzekerdheid?
Vrijheid in allerlei gebieden van je leven ervaren 
zodat je echt voelt dat je leeft?

KUNDALINI YOGA LES

Ik ben een Kundalini yoga level 3 docent, ik volg in mijn lessen alleen nog maar mijn hart zonder de strikte regels van de Kundalini yogaopleiding te volgen. Hierdoor ontstaat er een heerlijke hartsenergie, is er ruimte om te lachen en om emoties de vrije loop te laten.

Kundalini yoga wordt ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd, bij regelmatige beoefening wordt je je bewuster van je mens zijn. Je wordt je bewuster van je eigen acties en het gevolg daarvan en hierdoor kun je beter communiceren vanuit het hier en nu. Kundalini yoga werkt heel direct op het zenuw- en klierstelsel, hierdoor kun je meteen het effect voelen in je lichaam. Meer ontspanning, meer vitaliteit en een betere focus en helderheid zullen merkbaar zijn. Kundalini yoga is een totaal andere vorm dan bv Hatha yoga, er zijn geen statische houdingen maar juist beweging, veel ademtechnieken en vaak een mantra of klank daarbij. Ook is er veel ruimte voor meditatie.

Het navelpunt en het hartcentrum staan centraal in de lessen. Wit is een belangrijke kleur in Kundalini yoga omdat deze kleur alle kleuren in zich heeft, maar draag je liever een andere kleur dan is dat natuurlijk ook goed.

Er is geen ervaring nodig omdat elke oefening aan te passen is aan jouw lichaam. Het kan zelfs op een stoel. Kom ervaren en voelen in hartsenergie……….

Beoefenaars beschouwen kundalini yoga als de krachtigste vorm van yoga. In mijn weekend en weekretreats begint de dag met deze energiebooster.

In mijn retreats begint de dag altijd met Kundalini yoga zodat de energie kan gaan stromen, het geeft soepelheid en focus. Verder geef ik 1x per week een Kundalini yogales bij The Soulcircle in Roosendaal van 15.30-17.00 uur. Als je wilt aansluiten stuur me dan een mail.


DYNAMIC FREEDOM BREATH

Eén van de manieren om jezelf  te bevrijden van oude overtuigingen, blokkades, trauma’s en beperkingen is om regelmatig een dynamische ademsessie te ondergaan.  Je ademt vol en diep naar je buik, precies daar waar onze oude emoties diep liggen weggestopt. Hierdoor worden deze oude stukken aangeraakt en kunnen ze vrijkomen. Je pure levensenergie krijgt weer ruimte om optimaal te stromen en de ademhaling zorgt ervoor dat je in het hier en nu blijft.

Verwacht diepe en krachtige veranderingen, het zal onzuiverheden en gifstoffen uit de verschillende lagen van je “zijn” opruimen, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.  Het is 1 van de krachtigste methodes die ik mag geven.

Gun jezelf deze prachtige ervaring en laat je verrassen. De ervaring leert ons dat als je het eenmaal hebt ervaren, je wilt blijven terugkomen. Ik heb een jarenlange ervaring in het begeleiden van verschillende soorten dynamische ademsessies in diverse landen, daardoor kun je je veilig voelen om je helemaal over te geven aan het proces. 

In mijn retreats vormen de ademsessies een heel belangrijk onderdeel van jouw reis naar vrijheid.

(Deze dynamische ademsessies zijn niet geschikt voor mensen die last hebben van psychoses, zwangere vrouwen en voor jongeren onder de 18)

PRANIC CELL CLEANSE

Deze krachtige visualisatie en ademsessie zal je trillingsniveau verhogen”

Deze krachtige ademsessie begint met visualisatie en meditatie. Het doel is om je trillingsfrequentie bewust te verhogen zodat je meer in contact staat met je persoonlijke kracht en intuïtie en om je lichaamscellen te regenereren zodat je gezonder en bewuster in het leven staat.

Door gebruik te maken van verschillende ademhalingstechnieken vullen we je lichaamscellen met prana (levensenergie), hierdoor herstel je de schade aan je lichaamscellen die ze hebben opgelopen in de duur van je leven door ziekte, negatieve ervaringen, trauma’s, verkeerde voeding en drank, luchtvervuiling, toxische stoffen en electromagnetische straling.  

Alles bestaat uit energie, lichaam, geest, gedachten en emoties hebben elk een eigen trillingsfrequentie. Je kunt je trillingsfrequentie verhogen via je ademhaling, traumaverwerking, oude belemmerende overtuigen los te laten en je te voeden met met gezonde gewoontes.

Energie heeft een hoog of een laag trillingsgetal. Emoties als woede en jaloezie bijvoorbeeld hebben een laag trillingsgetal, terwijl liefde en onbaatzuchtigheid weer een hoge trillingsfrequentie hebben.

Je voelt fysiek, mentaal en energetisch de stappen van het ademhalingsproces en ervaart in het laatste deel de ruimte en rust die het je brengt.

Ademtechnieken zijn ook het belangrijkste onderdeel van de weekend en weekretreats die je lichaam leren omschakelen van het eten van “normaal” voedsel naar het voeden van je lichaam met Prana (universele levensenergie). 

Deze dynamische ademsessie is niet geschikt voor zwangere dames of dames die nog borstvoeding geven.

BEWUSTE AANRAKING

Ken jij je eigen lichaam eigenlijk wel? Tegenwoordig doen we alles zo snel en zonder bewust te zijn dat dit een hele goede vraag is. Raak jij je eigen lichaam bewust aan en met liefde of douche jij en droog je je af op een automatische manier…..smeer je je lichaam in met respect en gevoel?

Daarnaast is het belangrijk hoe je met anderen omgaat, begroet je iemand met echte interesse en aandacht? Een hand of knuffel echt vanuit je hart?

Je leert weer opnieuw te verbinden met jezelf en met anderen. Bewuste aanraking, energetisch en fysiek vanuit je hart. Met zachtheid en oprechtheid jezelf en anderen ontmoeten is zo’n grote verrijking van je leven. Ademen naar je hart en daarvandaan je ontmoeting beginnen.

VISUALISATIE EN MEDITATIE

Het is inmiddels wetenschappelijk bewezen dat visualisatie en meditatie echt werken! Steeds meer onderzoeken wijzen uit dat de kracht van visualisatie helpt om je gezondheid te verbeteren. Je kan jezelf ziek maken door je gedachtes en ook weer beter maken, denk maar aan het placebo effect. Ik gebruik dit in elke workshop zodat je nog dieper je intentie kan zetten en het nog meer effect zal hebben. Ook positieve affirmaties zijn erg belangrijk, maar alleen als je je mindset zo kan inzetten dat je ze ook echt gelooft en dat betekent in volle overgave.

Meditatie en visualisatie brengen je rust, stress vermindering, een betere gezondheid, meer focus en zachtheid en zelfliefde.

Alle bovenstaande technieken vind je terug in mijn weekend en weekretreats.