Bewustzijnsverruiming Dordrecht

  • ✔ Persoonlijke begeleiding
  • ✔ Geen standaard leraar of coach
  • ✔ Echt leren kennen van je lichaam

Bewustzijnsverruiming in Dordrecht

Ik bied bewustzijnsverruiming aan als therapie in mijn praktijken in Dordrecht en Roosendaal. Bewustzijnsverruiming is niet iets wat je kunt leren, maar iets wat ontstaat. Dit kan ineens gebeuren zonder dat je er iets voor doet. Dan is het vaak schokkend en overweldigend. In de meeste gevallen is het een gevolg van geleidelijk meer openstaan voor wat er allemaal nog meer is tussen hemel en aarde. Op wat voor manier bewustzijnsverruiming ook bij jou ontstaat, vaak heb je op dit pad sturing nodig om het te begrijpen. Ook bij het proces om van het begrijpen in je hoofd naar het weten in je lichaam te gaan, is sturing belangrijk.

so-am-header-stap1-1920x800

Wil je meer informatie over bewustzijnsverruiming?

Neem dan contact op via het contactformulier

Neem direct contact op

Bewustzijnsverruiming in Dordrecht of Roosendaal opent je ogen en zintuigen

Bewustzijnsverruiming kan bereikt worden met meditatie, visualisatie, scholing, Kundalini yoga, ademwerk en nog vele andere methodes die ik zowel in Dordrecht als in Roosendaal aanbied. Alles wat jou dichter bij jezelf brengt, zal ervoor zorgen dat je anders naar de wereld gaat kijken en dingen anders gaat beleven en voelen. Dit kan verwarrend zijn in het begin. Daarom is het belangrijk om hier goede begeleiding bij te hebben. Al meer dan 17 jaar begeleid ik mensen op hun reis in bewustzijnsverruiming. Dit gaat niet volgens een standaardprotocol, maar juist via een persoonlijk traject. Iedereen is overigens anders en elke reis naar bewustzijnsverruiming verloopt op een unieke manier.

Schrijf je in voor een vrijheidstraining, workshop of retreat

Bewustzijnsverruiming is geen cursus. Het is een reis die soms heel snel, maar ook geleidelijk kan verlopen. Het belangrijkste is dat je jezelf openstelt voor datgene wat soms niet met het hoofd verklaarbaar is, maar gevoeld moet worden met het lichaam. In mijn vrijheidstrainingen zal ik je hierin helpen en begeleiden. Daarnaast kunnen mijn Kundalini yogalessen en workshops in Dordrecht of Roosendaal een mooie eerste stap voor je zijn in jouw reis naar bewustzijnsverruiming. Ben je al verder op dit pad? Dan is er een overtreffende stap naar het leven van universele energie, ook wel het Leven van Prana genoemd. Meer informatie hierover vind je op de retreat-pagina.