Blokkades loslaten Dordrecht

  • ✔ Persoonlijke begeleiding
  • ✔ Geen standaard leraar of coach
  • ✔ Echt leren kennen van je lichaam

Blokkades loslaten in Dordrecht

Blijf je door oude overtuigingen, trauma’s, beperkende ideeën en blokkades hangen in het verleden en kun je dit moeilijk loslaten? Deze manier van leven is natuurlijk erg vermoeiend, maar weet dat de oplossing hiervoor dichtbij is. Mijn expertise gaat jou helpen om een nieuw leven te starten met meer energie, meer innerlijke rust en focus in jouw reis naar vrijheid.

so-am-header-stap1-1920x800

Wil je meer informatie over blokkades loslaten?

Neem dan contact op via het contactformulier

Neem direct contact op

Blokkades loslaten: welke therapieën kun je in Dordrecht volgen?

In mijn praktijken in Dordrecht en Roosendaal bied ik diverse therapieën en methodes aan waarmee je blokkades kunt loslaten of verzachten in je lichaam. Zo is ademhalingstherapie, waarbij de ademhalingstechniek ervoor zorgt dat oude emoties loskomen, een belangrijke methode. Daarnaast zorgen Kundalini therapie, persoonlijkheidstypering en journeytherapie voor bewustzijnsverruiming. Dit werkt als een healing sessie op lichaam en geest. Alle therapieën en werkwijzen die ik toepas, zijn gefocust op het leren voelen in je lichaam zonder het te analyseren in je hoofd.

Vul het contactformulier in en maak een afspraak

Ben jij klaar met alles wat jou tegenhoudt om een leven in vrijheid aan te gaan? Wil jij weer genieten van het leven en je blokkades loslaten? Plan dan een gratis adviesgesprek in via mijn online agenda. Zo kunnen we samen kijken wat de beste aanpak voor jou is. Mijn deskundigheid, ervaring en inlevingsvermogen helpen jou met jouw reis naar vrijheid.