fbpx

ervaringen

wat zeggen anderen over mij?

Video Testimonials


Rijn

Charon

Bart

Marcel

Imanuel

Stephanie

InterviewOVERIGE TESTIMONIALS


Bovenverwachting!

Pranic Retraite Oktober '23 te Lochem,Bovenverwachting! Wat een heerlijke week hebben we gehad en wat heb ik veel mogen leren en zien. Mijn vertrouwen in Amudra werd bevestigd gedurende de week. Wat een zorgzame en toegewijde aandacht. Er was persoonlijke begeleiding voor alle deelnemers waar nodig. Ook de ondersteuning van Jolanda en Brigitte maakte alles compleet. Een mooi begin van mijn Pranic Living Adventure...

profile-pic
Dennis Van der Flier

Een zee van licht

Deelnemen aan het pranic health retreat van Amudra voelde als een logische stap in hoe ik op dit moment het leven ervaar en hoe ik op dit moment tegen het leven aankijk. Een waanzinnig prachtige week waarin Amudra en haar team je baden in een zee van licht, zachtheid, liefde, warmte, zonder enkel oordeel. Het voelde als thuiskomen. Herkenning vinden in elkaar. Het was een week vol verassingen en cadeautjes met o.a. fijne, zachte Kundalini yoga en ademwerk en nog zoveel meer. Het intense gevoel van herboren zijn en vooral heel veel zelfliefde en zachtheid ervaren voor mijzelf, zijn drie onderwerpen die Amudra met al haar liefde, openheid en zachtheid in mij spiegelden. Onvoorwaardelijke inzichten in al mijn Zijn. Deze week was echt een mega groot cadeau voor mijzelf (misschien wel de grootste in mijn leven tot nu toe) om mij zo te mogen laten dragen en vallen in overgave.

profile-pic
Patricia de Groot

Amudra biedt veel veiligheid waardoor ik me makkelijk kan overgeven

AmudraMadhura is een warme, zachte en liefdevolle vrouw die met heel veel passie en plezier haar Kundalini lessen geeft. Daarnaast heeft ze veel humor en is altijd vrolijk. Ik ga altijd graag naar haar gezellige lessen toe.Tijdens de ademhalingssessies biedt Amudra veel veiligheid waardoor je je makkelijk kunt ontspannen en overgeven. Het is een prachtig mens met wie ik ook erg graag samenwerk!

profile-pic
Brigitte Bol

Amudra als levend voorbeeld

Door een tropische ziekte en door de medicatie ben ik nooit terug helemaal fit geraakt. Een kleine vermoeidheid, kwetsbare spieren en pezen, voedselintoleranties waren de hoofdoorzaak om aan de training te beginnen. Familieleden spraken me over de retraite en zo sprong ik erin. Men spreekt wel eens over 'een sprong in het duister', maar dit was 'een sprong in het licht', veel licht. Ik vernam dat het niet hoefde te blijven bij de ene week training en ben nu licht en vrij bezig aan het vervolg. Er gaat een nieuwe wereld voor me open en die heeft iets magisch. Amudra is voor mij het levend voorbeeld op deze weg. Zij toont een weg van innerlijke vrijheid die haar nog wakkerder maakt voor alles wat rondom haar en in de deelnemers gebeurt. Met liefde voor alles en met mededogen houdt zij ons aan de zachte hand. Ieder op zijn tempo, op zijn manier.

profile-pic
Roel Leroy

Puur bewustzijn

Buitengewoon ! Wat een ervaring ...een diep weten dat we puur bewustzijn zijn en dit lichaam het voertuig dat op dit 'bewustzijn' PRANA kan leven . Zalig om al die oude conditioneringen los te laten via omarming. Wat een zachte manier om met jezelf om te gaan . Helemaal de nieuwe 'vrouwelijke' energie die nu in de wereld gezet mag worden samen met moeder aarde ! Amudra is een wondermooie vrouw innerlijk als uiterlijk , ze voelt heerlijk rustige aanwezig. Kijken in haar zachte , warme ogen brengt het goddelijke dichterbij. Het is pure onvoorwaardelijke , toelatende LIEFDE. Haar handen hebben een hemelse zachte , krachtige energie. Amudra is aanwezig , ze stelt zich op als gelijke en dat is zo een pluspunt, ze IS. Ze weet dat ze 'alles en iedereen 'is . Deze 'pranaretreat' was een gezegend liefdevol bad!

profile-pic
Annemieke Lampaert

Wauw

WAUW. Wat kan ik hierover vertellen wat mijn wonderbaarlijke gevoel bij deze ervaring beschrijft ;-). Het is een magisch licht gevoel dat ik aan dit retraite overhoud. Mijn lichaam is letterlijk gezuiverd van alle emoties, angsten, overtuigingen die ik reeds vele jaren over voeding heb. Nog nooit heb ik mezelf zo diep intens kunnen helen en ben ik na een week als een nieuw herboren ziel naar buiten gestapt. Ik kijk uit naar alle avonturen met mijn nieuwe liefdevolle, zachtere IK.Dankjewel Amudra en Jolanda voor jullie zachte, warme begeleiding? jullie hebben mijn leven compleet veranderd XXX

profile-pic
Rebekka Demuynck

Ik voel me gedragen

Pranic dance retreat juni, Belgie: Eerst wist ik niet goed wat ik moest verwachten en door het warme welkom van Amudra voelde ik me direct op m’n gemak. Het was een diepgaande retreat waarin alles voorbij kwam en mocht komen. De toewijding van Amudra aan ons proces was en is heel warm en duidelijk, het geeft mij een stabiliteit waardoor ik me nu thuis nog steeds gedragen voel en volop door kan gaan met dit mooie ontwikkelingsproces. Dank je lieve Amudra! Ps. De samenwerking tussen jou en Maxime gaf de retreat een gouden randje!

profile-pic
Annelied van Dijk

Intense en zachte energie !

Haar intense zachtheid en energie, haar onbaatzuchtigheid, openheid en onbevangenheid, oordeelloos, waar je het gevoel krijgt helemaal thuis te mogen zijn in jezelf en je nimmer met "iets" laat zitten 🙏

profile-pic
Christian van de Vorst

Liefdevolle aandacht

Ik wilde het pranic retreat mezelf cadeau geven. Om meer vrijheid te ervaren in mijn leven en alles los te laten wat ik nog vast hield om volledig mijn vrije authentieke zelf te zijn. Dichter bij mijn kern te komen, meer balans, aandacht, liefde, aanwezigheid te ervaren in en voor mezelf. Dat mijn lijf zo enorm krachtig is en veel meer kan dan mijn hoofd dacht. Dat alles aanwezig is in mij en ik mezelf helemaal kan voeden op alle lagen. Dat aarde in mij zit en ik onderdeel ben van haar. De adem sessie hebben mij enorm geholpen in het proces van loslaten. De liefdevolle aandacht van Amudra was hartverwarmend, dragend en omhullend in dat proces tijdens het ademhalen. Zachte aanraking van de voeten, rug, of borst zorgde er elke keer opnieuw weer voor dat ik me gedragen voelde hoe moeilijk ik het ook had.

profile-pic
Dimphena Abbenhuis

Magisch!

Mijn Pranic Health Retreat was dit jaar 2022 in september. Vanaf het moment dat ik binnen stapte voelde ik mij heel welkom. Een fijne energie vanuit zachtheid en veiligheid. Er waren delen in mij die het nog spannend vonden. Maar elke dag merkte ik dat ik steeds dieper kon zakken. De eerste pranic cel cleanse was voor mij erg krachtig. Een ervaring die niet in woorden uit te drukken is. En bijzonder fijne begeleiding van Amudra en haar team die je goed aanvoelen. In een week tijd gebeurt er zoveel. Diepe heling en een hoge trilling. Ik heb nog steeds kippenvel als ik thuis een Pranic cel cleanse doe of mantra's aan het zingen ben. Dan ga ik even weer terug in gevoel. Magisch! Die inspiratie neem ik mijn leven in. Dat vind ik erg waardevol. Over Amudra en haar team kan ik zeggen dat het precies is zoals ik dacht! Puur en onbevangen. Begeleiding vanuit zorg, openheid, verbinding en kracht. Dankbaar voor de ervaring het voelt als voeding voor de ziel en dankbaar voor de vele processen die in gang zijn gezet. SAT NAM

profile-pic
Roxanne

Een transformerend experiment

Een transformerend experiment. Een diepe shift gemaakt, waardoor ik mijn ware essentie nog dieper kan voelen. Ik ben zo dankbaar. Inclusief de massages en ademwerk, was de week openend en loslatend. Amudra is down to earth, vol liefde, professioneel, en heerlijk ongecompliceerd. Ze ziet er vrouwelijk uit, charmant, en is wat ze is.

profile-pic
Yvonne

Rust en ruimte

Ik wilde graag mijn darmen reinigen om van lichamelijke klachten af te komen. Mezelf een mooi cadeau geven in de vorm van een retraite om naar binnen te mogen keren. Om nog meer contact met mijzelf te mogen maken en nog meer innerlijke rust en stilte te ervaren. Voelen en ervaren waar mijn lichaam behoefte aan heeft en bewust momenten van rust inbouwen voor herstel. Door een zachte liefdevolle uitnodiging vanuit een eerlijke open houding werd een veilige omgeving gecreëerd, die uitnodigt om helemaal mezelf te mogen zijn, zonder oordeel, zonder competitie, zonder irritaties, helemaal mogen zijn wie je van nature bent. Hierdoor ontstond er veel meer rust en ruimte in mijzelf en ook verminderde mijn rugklachten.

profile-pic
Linda

Down to earth

Ik ben aan deze training begonnen omdat ik wilde voelen hoe het zou zijn om van Prana te leven! Ik bleef alsmaar zo nieuwsgierig en nu was het moment. Ik kom nu net uit de training en heb het idee dat het nu pas echt begint dit hele proces......nog dieper loslaten van oude patronen en overtuigingen. Kan niet wachten om een paar maand verder te kunnen kijken.....hoe voel ik me dan? Of over een jaar? Ik voel dat het kan iiig! Het was een fantastische liefdevolle begeleiding. Heel open vrij en alles mag er zijn. Het is allemaal goed. Het voelt ook erg professioneel en ( gelukkig) ook down to earth. De mantra voor de komende tijd is; Ik ben Bron en dit lichaam wordt gevoed in haar volledige perfectie! Heel veel dank en liefs Lena Bij twijfel gewoon doen!

profile-pic
Lena Span

Ik heb diepe pijnen in mezelf mogen helen

Ik heb deelgenoemen aan de Pranic retreat omdat deze bijzondere manier van leven mij erg aantrok. Ik voelde dat dit proces me veel zou gaat brengen en dat is zo gebleken en nog steeds bezig sinds 2019. Het leven van prana sprak mij vooral aan omdat het voedselvrijheid bied en heeft mij heel veel rust in mijn 'Zijn' laten ervaren. Gedurende mijn proces heb ik echt een diep niveau van rust en helderheid mogen ervaren. Amudra heeft mij gedurende de eerste drie maanden begeleid in mijn proces. Ze heeft een hele fijne lieve uitstraling waardoor ik makkelijk mijn vragen durfde te stellen. Ik heb ook een enneagramtraject gevolgd bij Amudra. Dit gaf me inzicht in mijn persoonlijkheidstype en wat mijn valkuilen zijn en wat juist mijn positieve kanten zijn die ik kan inzetten als kracht. Aan het einde van dit enneagramtraject heb ik een Journeysessie ondergaan. Mede door Amudra's fijne stem kon ik diep in mijn onderbewustzijn zakken en heb ik diepe pijnen in mezelf mogen helen. Daardoor voel ik nu geen woede meer naar de mensen uit mijn verleden en ervaar ik meer rust in mijn leven.Ik neem regelmatig deel aan de Pranic Verdiepingsweekenden die Amudra meerdere keren per jaar organiseert voor de oud deelnemers van de pranic retreat. De weekenden hebben me laten inzien dat ieders proces hierin uniek is wat mij veel rust geeft. En de weekenden hebben me laten kennismaken met meer leden van onze 'pranic familie'. Ik ervaar deze Pranic Verdiepingsweekenden altijd als heel aangenaam omdat er structuur is en een warme sfeer, het is een soort reünie. Elk weekend heeft een ander onderwerp en daardoor merk je op dat er weer meer vrijheid ontstaat in jezelf.

profile-pic
Nicolas braat

Echt transformatief

Voorafgaand aan de retreat vond ik de begeleiding fijn. Ik heb gebruik gemaakt van een aantal Q&A’s en daarnaast van een individueel telefoongesprek toen ik zoveel klachten had dat ik twijfelde over deelname. De maanden voor de retreat waren fysiek intens. Amudra luistert en staat met raad en daad terzijde. De retreat was écht transformatief. Ik heb zo genoten van jullie liefdevolle, krachtige, onvoorwaardelijke, zacht-confronterende, heldere, openhartige, inclusieve begeleiding.De oefeningen die we deden waren me deels bekend, met een logische opbouw vervat in passende thema’s door de dagen heen. Ik ben er open en vol enthousiasme ingestapt. De diepgang die door jullie ‘presence’ en het bewustzijnsniveau van mijn mededeelnemers werd bereikt vond ik zo verrijkend. Jullie wisten bedding te geven waarin ieder tot bloei kon komen. Maxime nam uitgebreid de tijd voor individuele momenten waarin zij haar helder-weten en helder-voelen in concrete tips vertaalde. Ze is knetterhelder, doortastend en supereerlijk en weet precies welke zwaarte/trauma’s/verborgenheden er nog in je systeem zitten die meespelen bij het omzettingsproces naar Pranic Living. Amudra is het doorleefde voorbeeld van leven van Prana. Ik weet dat mijn wezen op onbewust en ook bewust niveau haar vibratie opvangt en tot zich neemt. Voor mij is dit een belangrijk deel van de overdracht. Op praktisch niveau uit dit zich in haar uitgebreide kennis van pranisch leven, de vijf biologische natuurwetten, voeding, lichaamsprocessen. Dit vult ze aan met mooie ademhalingsoefeningen, visualisaties en heerlijke Kundalini Yoga.Amudra en Maxime stellen in samenwerking met jou en jouw lichaamsbewustzijn een stappenplan vast voor na de retreat. Individueel afgestemd op jouw proces. Ik kwam vol energie terug van de retreat en heb meteen allerlei genomen besluiten in werking gezet. Zo van, als mijn frequentie straks weer lager is dan heb ik dat vast gedaan 😊 Maar dat bleek helemaal niet nodig want ik ben nu, na twee weken, nog steeds energie. Doe elke dag een Pranic Cell Cleanse, kundalini-yoga en nog meer fijns. Door het mono-eten is er meer rust in mijn darmen en ik heb minder fysieke pijn. Ben echt blij dat we een jaar begeleid worden. Kan voelen dat we welkom zijn met onze vragen. Amudra en Maxime, blij dat ik jullie heb leren kennen en dat jullie als gidsen een tijdje met me mee op lopen! Sat Nam 😊

profile-pic
Anja

Niets is gek, je mag er helemaal zijn

Het intrigeert me dat je van Prana kunt leven, dus het weekend A touch of Prana was een mooie gelegenheid om hier meer over te horen en ervaren. Daarbij was het nodig om weer een stukje verder in mijn lichaam te zakken en ik weet uit ervaring dat dat heel goed gaat met behulp van ademsessies en in een groep, groepsprocessen zijn altijd een ondersteuning in mijn proces. Het sprak me aan dat ik een proeverijtje kon ervaren van het leven van prana. Opnieuw valt het me op dat het samenzijn met gelijkgestemden helend werkt Ik heb ervaren dat er nog wat weggestopte boosheid in mijn systeem aanwezig was maar na het loslaten daarvan begonnen al mijn cellen te dansen en ze zijn niet meer gestopt. Doordat Amudra een veilige bedding creëert kun je net dat stapje verder gaan dan dat je van jezelf verwacht, hierdoor kun je weer een volgende stap zetten in het leven. Alles stroomt en dat werd op de dag na de retreat meteen omgezet in daden. Ik heb zoveel energie opgedaan, de zin in het leven is terug. Daarbij is Amudra heel open over haar eigen proces wat haar ook een betrouwbare begeleidster maakt. Niets is gek en je mag er helemaal zijn waardoor je ware verbinding ervaart.

profile-pic
Stephanie van Hoorn

Een stevige, veilige haven

Net de pranic union retreat bij Amudra en Maxime gevolgd en wow, wat een reis! Je komt jezelf echt tegen, maar alles wat zich aandient, mag er helemaal zijn. Met een zachte en toch krachtige hand weet Amudra iedere deelnemer in al zijn diversiteit moeiteloos zijn/haar proces door te loodsen. Je voelt: deze vrouw heeft enorm veel kennis én ervaring. Dag en nacht stond ze voor ons klaar, wat voor mij persoonlijk een enorme geruststelling was. Ze creëert ruimte voor ieders proces en biedt tegelijkertijd een stevige, veilige haven – ook na de retreat nog. Het was/is een niet altijd makkelijke, maar wel een heel leerrijke en helende ervaring, waarvoor veel dank, Amudra!

profile-pic
Debbie

Passie, zachtheid en verbindende kracht

Ik heb meegedaan met de pranic dance retreat onder begeleiding van Amudra en Maxime. Ik voelde dat een vrijer leven rondom voeding een krachtige volgende stap zou zijn in mijn ontwikkeling. Eten heb ik vaak als vlucht gebruikt om pijnlijke stukken niet te hoeven voelen. Tegelijkertijd voelde ik dat mijn lichaam helemaal niet meer blij werd van wat ik at. Hoe veel impact eten op mijn systeem heeft werd tijdens en na de week goed merkbaar, want ik voel me veel fijner dan daarvoor. Direct bij aankomst voelde ik de fijne energie van Amudra, waardoor ik me snel thuis voelde. De enorme passie, zachtheid en verbindende kracht die ze heeft zorgde voor een heel veilig veld binnen de groep. Hierdoor was het gemakkelijk om me over te geven aan wat zich die week zou aandienen. Ik ben zeer dankbaar voor alles wat er tijdens die week in beweging is gezet.

profile-pic
Jorinde

De boeiendste innerlijke reis van mijn leven

Lieve Amudra, dank voor jouw zachte, en tegelijkertijd zo krachtige, liefdevolle, omhullende begeleiding, maar ook jouw voortdurende aanwezigheid tijdens deze pranic retreat. Jouw serene transparantie vermengd met een vleugje onweerstaanbare speelsheid maakte dat ik dieper dan ooit kon zakken in mezelf en zo, de tot nu toe 😉 boeiendste innerlijke reis van mijn leven kon maken. Dankjewel!

profile-pic
Ann Delnoy

Vrijheid, schoning, existentiële ambitie MyLiIsMiToLi’ stond al als ‘subtitel’ onder mijn naam in what’s app: My Life Is Mine To Live, dit dieper dan ooit ervaren. Verder dat ik vastzit/ zat op oud verdriet en diens diepe pijn daaronder, van wat ik dacht dat al klaar was en waarover ik nu zie dat dat mijn leven eigenlijk continu enorm heeft beïnvloed, gekleurd en beperkt. Dit had ik al geschreven: - Amudra is open en uitermate toegankelijk - Gaat echt in contact, krachtig kwetsbaar en geaard transparant - Heeft control, die bij verre niet benauwend voelt - Neemt de volle verantwoordelijkheid, voor wat van haar is - Draagt zichzelf, evenals het retreat volledig - Dit geeft vertrouwen, - Ruimte waarin ik mijzelf durf te zijn, - Wezenlijke veiligheid waardoor ik los durf te laten, - Organische ontwapenende verdieping, waardoor ik in proces kom - Het geheel van wat zij neerzet, resulteerde mede in het diepe groepsgevoel in het pranic retreat, toen we allemaal al in no time ervoeren, alsof we al een week samen aan het werk waren. Aanrader !! - In haar voor- en nazorg is zij zorgvuldig, aanwezig, en helpend. Dat mag

profile-pic
Patrick Obels

Zachtheid naar mezelf

Lieve Amudra, Brigitte en Jolanda,Dank jullie wel voor deze bijzondere week. Ik had nooit verwacht dat er zoiets zoiets moois uit zou komen. De hardheid naar mezelf was de motor om me niet open te stellen voor anderen.De angst om verdriet en woede los te laten kwam bij jullie vrij en nu voel ik een mooie rust in mijn lichaam en een zachtheid naar mezelf. Ook voelde ik de steun van de groep vol met lieve mensen. Ik ga nu mijn reis beginnen met vertrouwen in mijzelf. Dank jullie wel voor dit kado.

profile-pic
Ton Tromp

Amudra is 1 van de meest bijzondere vrouwen die ik ooit heb ontmoet

Eind 2022 de pranic union retreat gevolgd. Ik had verwacht dat dit wel wat teweeg zou brengen maar dat het zoveel teweeg bracht had ik niet kunnen dromen. Zo veel liefde en warmte in de groep, zoveel nieuwe inzichten en zoveel kunnen opruimen in mijn hoofd. Levensveranderend. Amudra is een van de meest bijzondere vrouwen die ik ooit ontmoet heb, zo liefdevol, puur, zacht en tegelijk zo krachtig! Ze biedt een veilige omgeving en laat je echt zíjn. Wie je ook bent en wat je ook doet, je mag er zijn. Ze is voor mij een voorbeeld. De balans die ze heeft tussen het aardse en niet-aardse, de openheid, rust en liefde die ze uitstraalt, zorgt ervoor dat je direct op je gemak voelt. Met haar kennis en ervaring kan ze je goed begeleiden, handvaten geven en helpen daar waar je zelf vast loopt.

profile-pic
Rianne

Ik ben weer in mijn kern gekomen

Ik heb deelgenomen aan het weekendretreat A Touch of Prana. Uit nieuwsgierigheid , om te herbronnen, detoxen en dicht bij mijn kern te komen. Deze verwachtingen zijn allemaal uit gekomen. Mijn vragen zijn beantwoord, ik voel me als herboren en ben weer in mijn kern gekomen. Hoezeer je met de 'mind' je lichaam kan beïnvloeden en sturen. Ik heb mogen proeven van vrijheid en vanuit mijn kern 'er mogen zijn', ondersteund door gedachtenkracht en (adem) oefeningen, in combinatie met het vasten. - open houding, positiviteit, speelsheid, volledige acceptatie van mij als persoon - ook open te staan en in de overgave te gaan (en dat is in mijn geval altijd een enorme uitdaging...)

profile-pic
Brechtje Romeijnders

Heftig maar mooi tegelijkertijd!

Ik heb 2 maal de workshop dynamic breath awakening gevolgd bij Amudra. Ik had van kennissen vernomen wat ademsessies voor je kunnen betekenen en was daardoor nieuwsgierig geworden. Ik zag ook wat het voor anderen deed. Dat wilde ik zelf ook ervaren. Het voelde voor mij meteen vertrouwd bij Amudra waardoor ik mezelf volledig kon geven in de ademsessie. En wauw wat was dat heftig, maar zo mooi tegelijkertijd! Het grootste inzicht is wel, feit dat alle emotie er mag zijn, zonder dat je daar een groot verhaal aan hoeft te plakken. Mooi hoe Amudra dat aangaf na de sessie. Je hoeft je niet af te gaan vragen waarom, of hoe of wat. Je hebt opgeschoond, daar komt het op neer. Dat heeft mij geholpen, als ik nu emotie voel, laat ik dat gaan, zonder er een verhaal aan vast te hangen. Zoals ik hierboven beschreef, emotie voelen en er laten zijn, zonder er een verhaal aan vast te hangen. Dan merk je dat emotie in een golf komt en ook weer weg is erna als je hem doorvoeld hebt. Liefs Eugenie

profile-pic
Eugenie

Spiritueel met beide benen stevig op de grond

Voor mij was het belangrijk en mooi om te ervaren dat iemand spiritueel bezig kan zijn met 2 benen op de grond. Ik heb een aantal keer de Dynamic Breath Awakening bij Amudra gevolgd en zij gaf mij daar de juiste en zeer professionele begeleiding.

profile-pic
Ronald Slooter

Forever grateful

Ik was al jaren aangetrokken/ gefascineerd door Pranic Living. Toch kwam er nooit een procesbegeleider op mijn pad die juist voelde voor mij, en voor hoe ik dit pad wil bewandelen. Tot Amudra passeerde, afgelopen zomer. Een vriendin vertelde me over haar, en ik voelde meteen: hier moet ik zijn. Een bezoekje aan de website bevestigde alleen maar dat gevoel en dezelfde dag schreef ik me nog in. Mijn gevoel heeft in alles gelijk gekregen: transparantie, authenticiteit, zachte kracht, aanwezigheid, wijsheid, invoelend, mededogend, en tegelijk met heldere kennis over het proces, doortastend, vasthoudend en vol vertrouwen. En met veel geduld ook 😉 met de eindeloze vragen van deelnemers. En daarnaast ook de flexibiliteit en creativiteit die nodig is om het proces, vooral achteraf, op maat van elke deelnemer mee vorm te geven. Het was fijn om mijn eigen intentie mee gedragen te weten door de jouwe: dat het niet gaat om niet-eten, maar om de keuzevrijheid. En top-of-the-bill vond ik de ontdekking dat Amudra evenzeer kennis heeft in de Germaanse geneeskunde. Geweldig! Dank je Amudra, voor de diepe, intense, zachte, stevige, gedragen, koesterende en helende ervaring! Een life-changer! Forever grateful 🙏.

profile-pic
leen haagdorens

Er is geen weg meer terug

> > Ik bevind mij hier nu écht in een nieuwe levensfase! Het ego wist al dat het zou sterven en van de troon af zou gaan op vrijdag toen ik aan kwam, vandaar ook de emotionele release. Het weekend vol overgave in gegaan, vertrouwen en een diep weten. Tijdens de pranic cell cleanse werden mijn cellen volledig doorschijnend, goud met een goud/wit randje. Ik hoorde na de cleanse dat ik al van prana kan leven. Echter geloofde ik dit nog niet helemaal, alleen mijn lichaam geeft duidelijke feedback sinds ik terug ben! Nauwelijks meer maag krampjes, sowieso geen honger, energie meestal stabiel en HEEL veel! Wanneer ik merk dat ik met trap lopen oid wat vermoeid ben, neem ik een paar slokken sap wat al genoeg is. Ik heb geëxperimenteerd met het eten van chocolade, dit was lekker maar ik kreeg gelijk hoofdpijn en mijn lichaam trilde de toxische stoffen eruit. Hetzelfde gebeurt met cafeïne van de koffie; ik voel het letterlijk uit mijn sacraalchakra trillen zodat er weer ruimte is voor het licht om door te stromen. Het Goddelijk licht stroom van kruin naar teen, wat maakt dat ik me geen enkel moment licht in mijn hoofd voel. Wanneer ik niet eet heb ik een super heldere en scherpe geest, concentratie, energie en voel ik me happy. Ik ken het "verlichte" gevoel wel, maar nu voelt het stabiel en belichaamd. Ik ben meer 1 met de wereld. Een stil hoofd. Er komen af en toe vlagen op van angst: maar ik luister naar mijn lichaam en was gisteren ook in gesprek met God, die me ook bemoedigende woorden toesprak. Ik weet dat er geen weg meer terug is. Ik voel me lichter en herboren. Ik wil niet anders meer dan leeg en VOL tegelijk zijn 😉

profile-pic
Immy

WAUW

Er zijn geen woorden voor de schoonheid, zachtheid en openheid die je ervaart tijdens de retreat. WAUW! De mooiste ervaring in mijn leven tot nog toe in mijn reis naar vrijheid en bewustzijnsverruiming. Amudra staat steeds voor je klaar en draagt de hele groep. Ik kon me totaal overgeven aan het proces en voelde me 100% veilig. Bedankt voor je warmte en liefde Amudra ❤️

profile-pic
Het meisje van de witte berg

Mijn lage rugpijn was meteen verdwenen

Ik heb de Pranic Union Retreat bij Amudra en Maxime gevolgd op Ibiza.Mijn uitgangspunt was Prana, alles wat ernaast nog naar boven zou kunnen komen, daar wasik benieuwd naar. Door de gemoedelijke en liefdevolle uitstraling van Amudra en vooral haarzachtheid, voel je je al snel op je gemak. Ook de kleine groep was voor mij een reden om bij Amudra deze retreat te volgen. De uitgebreide kennis en ervaring die Amudra heeft maakt dat ze meteen ziet wat voor een ieder goed is.In het verleden heb ik al veel trauma en lichamelijk werk gedaan. Diep in mijzelf verborgen, in mijn cel geheugen schenen nog de laatste restjes te zitten waarvan ik dacht die allang verwerkt te hebben.Na de drie dagen Dry fast verscheen tijdens twee intense ademsessies mijn moeder, de andere avond mijn oma opa en vader. Deze had ik niet zien aankomen. Hun trauma´s en verdriet die ik toen voelde, en niet van mij waren, heb ik waarschijnlijk lange tijd onbewust in mijn energieveld mee gedragen. Ik mocht het nu gaan loslaten was hun boodschap, waardoor ook zij bevrijd werden. Ik voelde mij heel veilig in de groep en met de aanwezigheid van Amudra en Maxime om dit te doen want het voelde heel heftig en intens. Mijn lage rugpijn waar ik al jaren last van had was hierna direct weg en ik voelde meteen veel meer rust en ruimte in mijn lichaam!De kaart leggingen van Maxime lieten mij ook mooie inzichten zien. Zeer raak en treffend!Ik kan wel zeggen dat deze retreat de meest diepgaande therapievorm voor mij is geweest.Het was een magische reis op een magisch eiland Ibiza in een fijne groep! Dit is wel het mooiste cadeau wat ik mijzelf heb gegund en gegeven. Het is ook een diepe detox reiniging voor mijn lichaam nu ik in de mono sap kuur zit. De voor- en na begeleiding is zeer goed en betrokken! Ik kan het iedereen aanraden die open staat voor dit proces en om het uit liefde voor jezelf cadeau te doen.Ik voel veel meer rust, ruimte in mijn lichaam, leniger, meer focus en helderheid in mijn hoofden ik heb veel meer energie. Ik kijk uit naar wat het Prana proces mij nog meer voor moois gaat brengen het komende jaar en daarna!Dank je wel lieve Amudra en Maxime, jullie zitten in mijn hart ❤️

profile-pic
Marjon

Gezien, gehoord en begrepen

Het prana proces kwam 2 jaar geleden onder mijn aandacht via Maxime. Het triggerde en activeerde ook iets in mij. Net als bij veel vrouwen had eten vaak een emotionele ondertoon. Ik heb een eetstoornis gehad en een hele weg afgelegd met voeding, waaronder ook een langdurige ziekte die ik volledig heb kunnen helen dankzij sappen en smoothies, gecombineerd met traumaheling. Prana voelde als het laatste stukje van de puzzel, ‘the next level’. Het woord voedselvrijheid klonk als muziek in mijn oren.In de maanden voor het retreat begon er veel te verschuiven. Bepaalde patronen rond voeding veranderden, er was al een uitzuiveringsproces aan de gang. Ook leefde er een sterk verlangen in mij naar dat leven op prana. Het voelde licht en puur.Het retreat was voor mij het meest uitdagende stuk in het proces. Op verschillende vlakken was er weerstand, desondanks de warmte en liefde van Amudra en Maxime. Een stuk van mij wist dat ik hiervoor gekozen had, dat het volledig klopte en dat ik hier echt doorheen moest. Een ander stuk van mij telde de seconden af en wou vooral ergens anders zijn. Er was een strijd gaande in mezelf, tussen mijn ego en mijn ziel, mijn hogere en mijn lagere zelf. Ik begrijp ook hoe dat komt: het retreat viel net in een periode van enorme transformatie en expansie. Het was veel om te dragen. En toch klopte het. De oefeningen die we deden vormden de bedding om processen in gang te zetten rond loslaten, rouw en het openen naar nieuwe energie. Er was veel draagkracht en emotionele ondersteuning. Waar Amudra en Maxime in uitblinken is hoe menselijk ze zijn. Over alles kan gepraat worden, en zelf delen ze ook zonder schroom over hun eigen proces met voeding en persoonlijke relaties. Er is geen hiërarchie tussen de facilitators en de deelnemers. Dat zou ook niet gewerkt hebben voor mij. Ik voelde me heel gezien, gehoord en begrepen. Na het retreat was ik trots op mezelf dat ik het had volgehouden. Ik merk dat het op emotioneel en spiritueel vlak enorm veel effect heeft gehad. Ik kreeg de afgelopen dagen van verschillende mensen te horen dat er een pilaar van wit licht rond mij lijkt te schijnen, en zo voel ik me ook. Mijn kanaal staat nog meer open, mijn waarheid voelt dieper verankerd in mezelf, mijn ziel voelt dieper ingedaald in mijn lichaam. Ik heb tijdens het retreat de laatste restjes mogen loslaten van wat nog in de weg stond van het leven naar mijn hoogste potentieel. Een nieuw hoofdstuk breekt aan. Dankjewel Amudra en Maxime!

profile-pic
Ellen

Een bepaalde vibe waardoor jij je meteen op je gemak voelt

Amudra heeft een bepaalde vibe om zich heen, waardoor je je meteen op je gemak voelt. Alles mag er zijn, zonder oordeel. Ze kan je alles leren op het vlak van gezond leven, of het nu met voeding is, of het loslaten van belemmerende overtuigingen. Dankzij Amudra's inzet, heb ik van alles los mogen laten en ervaar ik nu een diepgaande rust die ik nog nooit eerder heb gekend. Absoluut een aanrader om eens een workshop bij te wonen, of om de gehele retreat te doen !

profile-pic
Roel van Heel

Dit gun ik iedereen

Het was een heel bijzondere ervaring om bij Amudra de pranic retreat te volgen. Ik kwam vooral om kennis te maken met voedselvrijheid en het leven van prana, maar ik kreeg meer dan dat: ik had namelijk de kans om oude overtuigingen en emotionele restjes op te ruimen, ook die ideeën of gevoelens die niets met eten te maken hadden. Tijdens het hele proces waren "zachtheid" en "acceptatie" kernwoorden en dit werd geleefd door Amudra en de rest van de begeleiding. Na 3 dagen droogvasten voelde ik me alsof ik een soort innerlijke 'douche' had gehad: mijn lichaam was schoongespoeld van allerlei oude overtuigingen die ik niet meer nodig had. Ik gun iedereen zo'n bijzondere ervaring.

profile-pic
Astraea Blonk

een lieve, mooie, warme, zorgzame en krachtige vrouw !

Amudra vind ik een hele lieve, mooie, warme zorgzame en krachtige vrouw, die haar werk vol passie doet. Ze is altijd oprecht geïnteresseerd en staat voor iedereen klaar.Ze legt alles duidelijk uit en ondersteund je waar nodig bij de sessies.Amudra is een bijzondere vrouw, van binnen en van buiten, die je gewoon een keer moet ontmoeten en meemaken tijdens haar sessies 😊

profile-pic
Marka van Dijk