fbpx

STAP 4 - EXPRESSIE

1

2

3

4

5

Het jezelf laten horen en jezelf laten zien is soms nog moeilijk. De gedachte wat een ander er wel niet van zal vinden, dus het beoordeeld worden, schrikt ons vaak af om ons uit te spreken of om jezelf nu eens op de voorgrond te zetten.

Tijdens mijn weekend en weekretreats is dit een belangrijk onderdeel. Zelfverzekerd zijn en kracht uitstralen, maar ook juist je kwetsbaarheid durven tonen is vrij zijn in expressie.

Slide 1
Slide 1

STAP 4 - EXPRESSIE

1

2

3

4

5

Het jezelf laten horen en jezelf laten zien is soms heel erg eng. De gedachte wat een ander er wel niet van zal vinden, dus het beoordeeld worden, schrikt ons vaak af om ons uit te spreken of om jezelf nu eens op de voorgrond te zetten.

Maar op een leuke, mooie manier is dit echt te leren. Zelfverzekerd zijn en kracht uitstralen, maar ook juist je kwetsbaarheid durven tonen.

Slide 1
Slide 1

1

2

3

4

5

stap 4 - expressie
stap 4 - expressie
 

Droom jij van een meer vervullend leven met meer energie, meer plezier en meer zelfverzekerdheid?
Vrijheid in allerlei gebieden van je leven ervaren 
zodat je echt voelt dat je leeft?

TRIBAL TRANCE DANCE

Tribal Trance Dance is een hedendaagse diepgaande manier van bewegen die  uitnodigd om de maskers van oude conditioneringen en beperkingen af te leggen en thuis te komen in jezelf. Je danst geblinddoekt met of zonder voorafgaande intentie op inspirerende muziek zoals african drums en didgeridoo en dit zal je in combinatie met de speciale fire breath diep in jezelf brengen. Je laat je lichaam bewegen hoe het wil bewegen zodat de energie vrij kan stromen zonder beperkingen van je "mind". Als je je er helemaal in overgeeft zul je heel diep gaan, oude trauma's kunnen oplossen en nieuwe inzichten komen duidelijk naar boven. Het is een therapeutische sessie zonder gesprek maar met dans, daarnaast kun je het ook gewoon als een heerlijke verdieping zien van het zijn met jezelf. Heerlijk dansen, je vrij voelen, vanuit je hart bewegen....................

KUNDALINI MANTRA MOVEMENT

Dit is een hele zachte vorm om je lichaam te laten bewegen. Meestal na een Kundalini yoga les zet ik dit in om de dan vrij stromende Kundalini energie te gebruiken om je lichaam te laten bewegen zodat de energie nog meer kan vloeien. Dit zorgt ervoor dat de Kundalini energie elke cel in je lichaam kan bereiken, je zenuwstelsel en lymfestelsel kan stimuleren en ook je energetisch veld kan versterken. Je beweegt de energie op prachtige mantra muziek. Zachtheid, openheid en kracht zijn de 3 belangrijkste woorden van Kundalini Mantra Movement.

KUNDALINI SOUL SOUNDING

Soul Sounding is een manier om je geluid te laten horen. Vibratie en trilling zorgt voor heling in je lichaam. Elk orgaan heeft zijn eigen trilling en door geluiden te maken en te zingen (klanken en mantra’s) masseer je al jouw lichaamscellen. Ik zet Soul Sounding vaak in na een Kundalini yogales of Kundalini Awakening waardoor je Kundalini energie al vrij stroomt en je meer je geluid durft te laten horen. Je keel is dan ook meer open zodat de klanken makkelijker en voller vrij kunnen komen. We vinden het vaak eng om te zingen, hebben oordeel op ons geluid, maar waarom? Iedereen is uniek en onze stemmen samen vormen een prachtig geheel. Je zal ervaren dat dit heerlijk is om te doen en dat het je openheid en vertrouwen geeft.


Bovenstaande technieken zijn een onderdeel in mijn weekend en weekretreats.