fbpx

Gratis telefonisch adviesgesprek

Je droomt van een leven waarin je energie genoeg hebt om te kunnen genieten. Eindelijk eens die nieuwe baan gaan zoeken, nieuwe cursussen volgen die je bewustzijn zullen verruimen, rust vinden in de dagelijkse chaos. Nu ben je vaak te moe en loopt  jezelf bijna voorbij met alle dingen die je op een dag moet doen. Je lichaam bouwt steeds meer voedsel intoleranties op en je ontdekt steeds meer pijntjes die jouw levensvreugde verstoren. Nog altijd ligt de focus teveel op anderen omdat je zo opgevoed bent, oude overtuigingen beperken je om het leven te krijgen waar je van droomt. Natuurlijk wil je hier verandering in brengen, maar waar en hoe moet je beginnen?

Om jou te helpen de juiste keuze te maken welk weekend of week retreat voor jou het beste zou zijn, bied ik een gratis telefonisch adviesgesprek aan van maximaal 30 minuten. Een waardevol half uurtje zodat je nu echt die stappen kunt gaan zetten om jouw leven te veranderen in het leven waar je naar verlangt!

Als je op de onderstaande knop klikt, kun je meteen een afspraak inplannen. Laten we samen deze Reis naar Vrijheid beginnen!

Als je vooral benieuwd bent naar de weekretreats dan adviseer ik je om je meteen in te schrijven voor de gratis ZOOM sessie waarin je alle info krijgt over het proces en je ook je vragen kunt stellen.