fbpx

gratis e-book

adem de onrust je lichaam uit!

Download dan nu mijn e-book met informatie en oefeningen.
Speciaal voor jou: ontvang een gratis meditatie !

ontdek hoe je op een zachte manier weer rust kunt brengen in je lichaam

Voel jij je vaak onrustig? Heb je het idee dat je niet meer kunt “ademen”? Ben je lichamelijk en geestelijk moe? Onze maatschappij vraagt enorm veel van ons, multitasken is meer regel dan uitzondering en op een gegeven moment wordt het toch echt teveel. Maar hoe kun je een stapje terug doen en alles nog wel voor elkaar krijgen? Misschien ben je bang dat als je een pas op de plaats maakt dat je dan helemaal door het ijs zakt. Bezig blijven want dan ga je door op de automatische piloot, als je even stopt dan kom je nooit meer op gang is de algemene opvatting van mensen die het veel te druk hebben.


Leer je lichaam kennen en weet hoe je moet ademen

Pas als je weet hoe je lichaam reageert op stress en deze drukke maatschappij kun je er iets mee doen. Leer je lichaam weer ontspannen.

Leer je lichaam weer ontspannen

Tegenwoordig staat ons lichaam altijd op de AAN stand. Stress en gewoon een druk leven vergen veel van je lichaam en geest. Het is tijd om de UIT stand weer te vinden.

Meer focus en doelgericht te werk gaan

Door je lichaam te leren ontspannen zal je merken dat alles makkelijker gaat. Je focus is veel beter en je kunt doelgericht te werk gaan zonder spanning. Dat betekent dat je meer kunt doen in een kortere tijd.

Multi-tasken wordt een fluitje van een cent !

Multi-tasken levert vaak chaos en stress op maar dat hoeft niet zo te zijn. Door je lichaam te leren ontspannen gaat multi-tasken je makkelijker af en levert het juist een goed gevoel op.

Wat vind je terug in mijn e-book ?

1

Vermoeidheid en onrust

Om een eerste stap te kunnen zetten op weg naar een ander leven of een meer opgeruimden vrij leven zul je eerst het “oude “op moeten ruimen. Ons lichaam slaat echt alles op, alle emoties, alle herinneringen, toxische stoffen uit voeding, alcohol, drugs en natuurlijk ons vervuilde milieu (luchtvervuiling).

2

Je lichaamscellen hebben geheugen!

Als je begrijpt dat je lichaamscellen een geheugen hebben dan snap je ook dat je
helemaal vol zit met oude overtuigingen, gedachten en ideeën, je slaat ze onbewust op en dit is nu juist wat jou kan beïnvloeden en belemmeren in je leven om vol zelfvertrouwen en energie stappen te kunnen zetten.

3

De oplossing is ademen

De meeste mensen gebruiken maar zo’n 30% van hun longcapaciteit, ze ademen verkeerd, ze ademen hoog in de borst. Terwijl bij een correcte ademhaling je hele longen worden gevuld.

4

2 simpele ademoefeningen

Met deze oefeningen leer je je lichaam weer te ontspannen. Je kunt deze technieken op elk moment van de dag gebruiken om je lichaam en geest tot rust te brengen. En na enige tijd gaat het als vanzelf, je lichaam weet weer hoe het moet ademen en hoe het zichzelf moet ontspannen.

over de expert

Amudra Madhura

Amudra Madhura werkt al meer dan 17 jaar met diverse ademtechnieken in binnen en buitenland. 

Aan de ene kant het ademen om je lichaam tot rust te brengen en aan de andere kant dynamische ademsessies die erop gericht zijn om oud trauma en emotie op te ruimen uit je lichaam.


Voor Amudra is de juiste ademhaling de weg naar gezondheid van lichaam en geest. Iedereen kan dit leren, je hoeft alleen maar de eerste stap te zetten. 

Wat zeggen anderen over mijn oefeningen ?

Staat voor iedereen klaar

"Amudra vind ik een hele lieve, mooie, warme zorgzame en krachtige vrouw, die haar werk vol passie doet. Ze is altijd oprecht geïnteresseerd en staat voor iedereen klaar.

Ze legt alles duidelijk uit en ondersteund je waar nodig bij de sessies."

"

Marka

Intense en zachte energie

"Amudra heeft een intense

zachtheid en energie, haar onbaatzuchtigheid, openheid en onbevangenheid, oordeelloos, waar je het gevoel krijgt helemaal thuis te mogen zijn in jezelf en je nimmer met "iets" laat zitten .

"

Christian

Veel veiligheid

"Amudra geeft altijd met veel plezier de Kundalini lessen. Ik ga altijd graag naar haar gezellige lessen toe. Tijdens de ademhalingssessies biedt Amudra veel veiligheid waardoor je je makkelijk kunt ontspannen en overgeven. Het is een prachtig mens met wie ik ook erg graag samenwerk!"

"

Brigitte

download het gratis e-book