fbpx

Het is moeilijk om in onze drukke maatschappij rust te vinden. Als je niet aan het werk bent dan zijn er wel allerlei huishoudelijke klusjes te doen en we nemen eigenlijk geen tijd meer om echt eens even rustig te gaan zitten om diep naar binnen te gaan. De vrije tijd wordt vaak in beslag genomen door tv kijken of op je telefoon kijken naar Facebook, Instagram en meer van deze bezigheden. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer eens echt bij jezelf komt.

Om je lichaam en hoofd te ontstressen en te laten ontspannen is het belangrijk om tijd te nemen voor meditatie. En we kunnen niet meer stil gaan zitten met onze ogen gesloten en zo in meditatie gaan, dit is omdat ons hoofd dan nooit stil kan zijn. Een geleide meditatie is hiervoor de oplossing. Je luistert naar de woorden en visualiseert wat je hoort. Hierdoor heeft je hoofd een taak en kan deze niet gaan “praten”.

Geef jezelf even de rust die nodig is om je lichaam en geest gezond te houden, download mijn meditatie, ga rustig zitten en volg mijn stem.

Ik wens je zachtheid en rust.

Wil jij van je onrust af op een simpele en blijvende manier?

Download dan nu mijn e-book met informatie en oefeningen.

Voel jij je vaak onrustig? Heb je het idee dat je niet meer kunt “ademen”? Ben je lichamelijk en geestelijk moe? Onze maatschappij vraagt enorm veel van ons, multitasken is meer regel dan uitzondering en op een gegeven moment wordt het toch echt teveel. Maar hoe kun je een stapje terug doen en alles nog wel voor elkaar krijgen? Misschien ben je bang dat als je een pas op de plaats maakt dat je dan helemaal door het ijs zakt. Bezig blijven want dan ga je door op de automatische piloot, als je even stopt dan kom je nooit meer op gang is de algemene opvatting van mensen die het veel te druk hebben.

Hoe kun je nu op een zachte manier weer rust brengen in je lichaam? Eigenlijk is de oplossing heel simpel, namelijk je lichaam leren kennen en weten hoe je moet ademen. Dit e-book met wetenswaardigheden, tips en simpele oefeningen leer je je lichaam om weer te ontspannen. Juist door je lichaam te leren ontspannen kun je veel meer gefocust en doelgericht je werk doen. En je zal zien dat multitasken dan een fluitje van een cent is! 

Download nu deze praktische en simpele tips en oefeningen en ontspan……………