fbpx

Download nu GRATIS een heerlijke rustgevende meditatie!

Download nu GRATIS een heerlijke rustgevende meditatie!

Het is moeilijk om in onze drukke maatschappij rust te vinden. Als je niet aan het werk bent dan zijn er wel allerlei huishoudelijke klusjes te doen en we nemen eigenlijk geen tijd meer om echt eens even rustig te gaan zitten om diep naar binnen te gaan. De vrije tijd wordt vaak in beslag genomen door tv kijken of op je telefoon kijken naar Facebook, Instagram en meer van deze bezigheden. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer eens echt bij jezelf komt.

Om je lichaam en hoofd te ontstressen en te laten ontspannen is het belangrijk om tijd te nemen voor meditatie. En we kunnen niet meer stil gaan zitten met onze ogen gesloten en zo in meditatie gaan, dit is omdat ons hoofd dan nooit stil kan zijn. Een geleide meditatie is hiervoor de oplossing. Je luistert naar de woorden en visualiseert wat je hoort. Hierdoor heeft je hoofd een taak en kan deze niet gaan “praten”.

Geef jezelf even de rust die nodig is om je lichaam en geest gezond te houden, download mijn meditatie, ga rustig zitten en volg mijn stem.

Ik wens je zachtheid en rust.