fbpx
  • ✔ Persoonlijke begeleiding
  • ✔ Geen standaard leraar of coach
  • ✔ Echt leren kennen van je lichaam

Kundalini yoga in Nederland

Kundalini yoga is een vorm van therapie die in Nederland nog niet heel erg bekend is. Deze vorm van yoga richt zich op het bewustzijn. Wanneer je Kundalini yoga regelmatig beoefent, word je bewuster van jouw lichaam en geest en van je eindigheid als lichaam en oneindigheid als ziel. Het is eigenlijk best vreemd dat Kundalini yoga in Nederland nog niet zoveel bekendheid heeft gewonnen. Wij Nederlanders zijn verder erg ver in bewustzijnsverruiming op allerlei gebieden. Door Kundalini yoga krijg je meer rust in je lichaam en geest en daardoor leef je meer in het hier en nu. Dat zorgt er weer voor dat je je bewuster wordt van je eigen acties en de gevolgen hiervan.

so-am-header-stap1-1920x800

Wil je meer informatie over Kundalini yoga?

Neem dan contact op via het contactformulier

Neem direct contact op

Kundalini yoga en therapie in Nederland: waar ligt de focus?

Misschien ken je deze vorm van yoga al en heb je het al eens beoefend. Kundalini yoga wordt namelijk door vele verschillende leraren in Nederland gegeven, allemaal op een andere manier. Ik geef mijn lessen vanuit mijn hart op een zachte manier, omdat ik ervan overtuigd ben dat je met zachtheid meer kan bereiken dan met hardheid. Zie Kundalini yoga in mijn praktijk in Dordrecht of Roosendaal als een vorm van therapie waarbij er tijdens de les gefocust wordt op het laten ontwaken van de Kundalini energie en je universele levensenergie. Het creëert ontspanning, een betere focus, helderheid en meer vitaliteit. Kundalini yoga werkt direct in op het zenuw- en klierstelsel, waardoor je meteen het effect voelt in je lichaam. Er wordt tijdens mijn Kundalini yoga les in Dordrecht of Roosendaal gebruikgemaakt van ademhalingstechnieken, verschillende oefeningen, mantra’s en meditatie. Kundalini therapie is bedoeld om beter om te gaan met de dagelijkse gebeurtenissen, een betere gezondheid te krijgen en bewustzijnsverruiming te ervaren. Ik geef mijn lessen in het zuidwesten van Nederland, maar gebruik tevens Kundalini yoga in alle workshops en retreats om de energie te laten ontwaken en je lichaam te laten stromen.

Maak een afspraak en start jouw traject

Ik ben een level 3 Kundalini docente met veel ervaring. Ik geef in Nederland mijn lessen vanuit mijn hart en vanuit het principe dat zachtheid zorgt voor opening en healing. Wil je mijn lessen Kundalini therapie volgen in Dordrecht of Roosendaal? Meld je dan aan via onderstaand formulier.