fbpx

Persoonlijke gegevens


  • Amudra Madhura
  • +31 6 33 10 43 91
  • amudra@amudramadhura.com

over mij


De belangrijkste woorden voor mij zijn vrijheid en liefde. Mijn leven is nooit saai en normaal geweest, maar juist ondernemend en flexibel. Dat is wat mij anders maakt, gewoon doen wat ik wil , wel doordacht, maar vooral het creëren, uitvoeren en loslaten, daar draait mijn leven om. Ik hou ervan om in mijn vrije tijd te dansen en de natuur in te gaan en elke wandeling verwonder ik me hoe mooi de natuur die dag weer is en weer net iets anders dan gisteren.

Iedereen is zo uniek, met allerlei uitdagingen en hoe je daar mee om gaat dat is nu juist waar ik jou bij kan helpen. Door mijn jarenlange ervaring kan ik je via diverse werkwijzen helpen om weer helemaal jezelf te worden. Misschien weet je niet eens meer wie je werkelijk bent, dan is het de hoogste tijd om jouw echte ik tevoorschijn te laten komen en vrijheid te ervaren.

"Iedereen is zo uniek, met allerlei uitdagingen en hoe je daar mee om gaat dat is nu juist waar ik bij kan helpen. "


Mijn openheid en warme energie geeft vertrouwen en zal je uitnodigen om vanuit je hoofd naar je lichaam te gaan en je gevoelswereld te herontdekken. Daardoor zal je bewustzijn zich verruimen en zullen er facetten van jou naar boven komen waarvan je niet eens wist dat jij ze had.

Ik ben al vanaf mijn 20ste  ondernemer, al vroeg wist ik dat dit het juiste pad voor mij zou zijn. Zelf de verantwoording nemen voor alles wat ik wil neerzetten en de vrijheid hebben om dat te doen wanneer ik wil. Ik heb diverse bedrijven gehad en altijd stonden deze in het teken van dienstbaarheid naar anderen. 

"Alles wat ik je leer of meegeef hoeft niet jouw waarheid te zijn, daarom is het belangrijk om altijd zelf goed te blijven voelen."


Door al deze stappen is er een totaalpakket ontstaan. Ik ben geen standaard leraar of coach, maar denk en handel juist outside the box. Ik noem me graag een inspirator. Zoals ik eruit zie ben ik ook, een beetje anders dan anderen. Niet zweverig maar juist met mijn beide voeten stevig op de aarde, goed in balans en daardoor erg verbonden met alles en iedereen om mij heen, zichtbaar en onzichtbaar. Altijd handelend vanuit mijn intuïtie en gevoel met daarbij de kennis die ik heb vanuit studies en opleidingen. Waarvan de belangrijkste : al meer dan 20 jaar geef ik ademwerk, orthomoleculaire voedingstherapeut sinds 2007, al meer dan 17 jaar traumatherapeute en Kundalini yoga lerares.

In mijn weekend en week retreats laat ik altijd weten dat nederigheid voor mij belangrijk is, vanuit een open en warm hart bereik je de ander zoveel beter dan via strikte regeltjes en dingen moeten. Alles wat ik je leer of meegeef hoeft niet jouw waarheid te zijn, daarom is het belangrijk om altijd zelf goed te blijven voelen. En dat voelen is nu juist wat zich ontwikkelt als je bij mij een retreat gaat volgen. Kunnen voelen is zoveel belangrijker dan alle kennis die je vanuit boeken en studies in je hoofd stopt.

"Vooral in mijn lessen laat ik altijd weten dat nederigheid voor mij belangrijk is, vanuit een open en warm hart bereik je de ander zoveel beter dan via strikte regeltjes en dingen moeten."


Ik leef sinds begin 2018 van prana, de vrijheid die je ervaart als je geen voedsel meer nodig hebt is immens en nog steeds verwondert het me. Mijn bewustzijnsverruiming heeft mij gebracht naar totale openheid en vrijheid op velerlei gebied. En dat is wat ik jou ook graag wil laten ervaren. 

Een hartegroet vanuit liefde en vrijheid,