fbpx

January 29, 2024

Pranic Freedom Quest

In de Pranic Freedom quest retreat die wij geven in Nederland/België en Zwitserland combineren wij onze kennis over het leven van Prana en het bereiken van de ultieme vrijheid.

Onze Pranic Freedom Quest is er voor iedereen die op zoek is naar verdieping en verwondering!

Deze weekretreat laat je zien welke technieken, ideeën en wetenschap er is om hele grote en soms hele simpele stappen te zetten om vrijheid te kunnen ervaren in je leven.

Je ontdekt in onze retreat de fascinerende quantumwereld en neemt een kijkje voorbij aan de dualiteit naar het wonderbaarlijke eenheidsbewustzijn.

Onze retreat is een grote “proeverij” van diverse technieken, filosofie, wetenschappen en inzichten die jou helpen al je overtuigingen en angsten los te kunnen laten die jou bewust en onbewust belemmeren om jouw vrijheid echt te leven.

We werken in de Pranic Freedom Quest met de 4 modules Quantum denken, Lichaamsvrijheid, Zielerust en Natuurverbondenheid.

Binnen deze modules vind je de diversiteit in de eenheid zoals: Quantum-Denken, MBTI Energie-Inzicht, Systemische Opstellingen, FreedomBreath, Pranic Living, Bio-logische Natuurwetten, Kundalini-/ Hatha Yoga, Fear Release, MerKaBa – heilige Geometrie, Natuurbewustzijn diverse vormen van Meditatie en BreathWork.

Onderweg lichten we heel veel sluiers op en zul je je lichaam en de wereld compleet anders zien dan je altijd gedacht hebt.

Recente posts

Pranic Freedom Quest

Pranic Freedom Quest

Bretharians: Leven Zonder Voedsel = Leven op Prana

Bretharians: Leven Zonder Voedsel = Leven op Prana

Aflevering 2 – Interview met Wesley Kassels

Aflevering 2 – Interview met Wesley Kassels

Freedom Talks – Voedselvrijheid

Freedom Talks – Voedselvrijheid

Laat een reactie achter


Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}