fbpx

retreats

Totale vrijheid, het echte Belichamen van Vrijheid, “Mind and Food Freedom”bereiken…… Klinkt dit als iets dat jou roept, klinkt dit als muziek in je oren en voel je je lichaam hierop reageren?

Als je eerst via de Vrijheidstrainingen je beperkende gedachtes en overtuigingen hebt opgeruimd. Weet wat jouw triggers zijn en hoe daarmee om te gaan. Je lichaam door en door kent en je hierdoor al een bepaald niveau van Vrijheid ervaart in je leven. Dan is het tijd voor jouw volgende grote stap!

Retreat voor het leven van Prana & Gezondheid

Deze 8 daagse retreat zal je leven veranderen, je geloof in alles veranderen, je lichaam veranderen…..Je zal qua bewustzijnsniveau en trillingsniveau zover stijgen dat je je bewust wordt dat de mogelijkheden van het menselijk lichaam en de “mind”oneindig zijn.

Je lichaam zal in deze 8 daagse alle programmeringen zoveel mogelijk loslaten en zich openen voor de onbegrensde mogelijkheden die er zijn. Het omschakelen van het eten van vast voedsel naar een leven van prana (universele levensenergie). Het gehele proces duurt een jaar maar na 3 maanden kun je al volledig van prana leven, in welke variatie dan ook.

Je kan deze retreat ook ingaan om jouw lichaam te helen, je voedselintoleranties te genezen, je darmwand weer te laten sluiten en daardoor een gezond lichaam te krijgen. 

De retreatleider is Brahman Menor, naast hem vervul ik een belangrijk deel van de diverse onderdelen in de 8 daagse. Wij zijn beide pranic teachers en therapeuten en hebben heel veel ervaring in het begeleiden van mensen naar een nieuw, vrij leven. Ik ben naast voedings en gedragscoach ook degene die de de voor en na coaching verzorgd.

Voor meer info over deze Pranic retreat  en voor inschrijving verwijs ik je naar de volgende websites van "pranic awakening" en "brahman menor".

Darshan Retreat

Heb jij het verlangen om volledig bij jezelf te komen en een diepe herkenning van BRON energie te ervaren? Dan zal deze 8 daagse Darshan retreat je helpen om je te laten vallen in overgave, te verzachten en te openen zodat de weg naar Zelfrealisatie steeds dichterbij komt. We ruimen alles wat nog in de weg staat om volledig bij jezelf te komen zoveel mogelijk op, alles wat je beperkt om meer open te zijn naar jezelf en naar anderen, alles wat je al die jaren hebt opgeslagen in je celgeheugen wat jou niet meer dient in het leven wat je echt wilt leven.

Het resultaat van deze Darshan retreat is dat je de herinnering aan de herkenning van Bron energie in je dagelijks leven kan toepassen. De “mind”te laten verstillen, je te openen voor de flow van het leven, het laten ontstaan van meer overvloed in je leven. Bewustwording vanuit jezelf zonder de invloed van anderen hierop.

De retreatleider is Brahman Menor, hij zal jou door zijn constante opening in BRON energie in overgave laten vallen. Ik ondersteun in deze retreat de deelnemers en verzorg een gedeelte van het programma.

Wil je hier meer over weten of wil je deelnemen ga dan naar de website van Brahman Menor.