fbpx

Cosmic Light Pranic Retreat

Er zijn meer mensen nodig die ontwaken en vanuit compassie hun licht kunnen laten schijnen. 

Wij willen jou laten ervaren wat jouw potentieel is. Samen kunnen we de wereld in een hogere staat van bewustzijn brengen

Waarom een Cosmic Light Pranic Retreat?

Het in NU de tijd om dieper te gaan in ons helingsproces. Ons lichaam en geest klaar te maken voor een nieuwe tijd. Om de lichtvibratie te kunnen dragen in ons lichaam. De lichtheid en de kosmische vibratie te kunnen belichamen.

Voel jij de roep om jouw frequentie te verhogen zodat jouw zielsmissie duidelijk wordt? Zodat jij met jouw lichtfrequentie anderen kunt aanraken en op die manier ook hun frequentie kunt verhogen? Ben je bereid om te “werken” aan datgene wat jou nog belemmert? Om oude emoties, oud trauma, beperkende overtuigingen uit je lichaam en energetisch veld los te maken?

Wij zijn er voor jou om je bij te staan, je te begeleiden, je te inspireren en een veilige bedding te zijn.

Initiaties, ademwerk, kundalini, meditatie en visualisatie, gesprekken en stilte brengen jou dieper naar binnen. Naar Het Zelf, daar waar alle antwoorden liggen voor jouw speciale zielsmissie in dit leven.

Deze retreat gebruiken we watervasten, het water als perfecte geleider voor de kosmische licht energie. Het water zal ervoor zorgen dat elke cel van jouw lichaam gereinigd wordt, de lichtfrequentie zal naast je cellen ook alle ruimtes tussen je cellen doorspoelen en op die manier helpen om het oude belemmerende los te weken. Dit zal zorgen voor een prachtig pad naar  openheid, lichtheid en vrijheid. En een onderdeel daarvan kan ook voedselvrijheid zijn voor jou.

Sfeer impressies van de vorigeCosmic Light Pranic Retreats

Wat vragen wij van jou?

Overgave

Overgave is niet het opgeven van identiteit, maar het omarmen van gemeenschappelijke menselijkheid. Laten we samen een pad betreden waarin wederzijds respect en acceptatie de weg banen naar een diepere verbondenheid. In overgave vinden we de kracht om gezamenlijk te groeien, te leren en te bloeien, te midden van onze gedeelde menselijkheid.

Commitment

De kracht die ons voortstuwt, ons verbindt en ons de moed geeft om vast te houden aan wat werkelijk belangrijk is, zelfs in de moeilijkste momenten van het leven. De belofte aan jezelf en aan ons om te blijven groeien en liefhebben. De drijvende kracht achter ons doorzettingsvermogen. Verkies toekomstige voldoening boven onmiddellijke bevrediging en volhardt wanneer de verleiding van opgeven zich voordoet maar wel altijd vanuit zachtheid.

Openheid

Het verwelkomen van openheid creëert een atmosfeer van vertrouwen en bevordert een diepere verbinding met het retreatproces. Samen creëren we een veilige ruimte waarin authentieke zelfexpressie, communicatie, zelfreflectie en respect samen komen.

Eerlijkheid

Eerlijkheid is een essentiële pijler tijdens het retreat, omdat het een atmosfeer van oprechtheid en zelfontdekking bevordert. Tijdens het retreat is zelfreflectie en innerlijke groei belangrijk. Eerlijkheid met betrekking tot persoonlijke gedachten, gevoelens en ervaringen is van cruciaal belang. Dit helpt jou om dieper in jezelf te duiken en eventuele blokkades te identificeren.

Deze Cosmic Light Pranic Retreat gaat alle frequenties te boven!

Wij werken vanuit de heilige geometrie en met de verbinding van verschillende Kosmische en Multidimensionalen wezens. Wij worden daarbij ondersteunt door de Plejaden, Lichtwezens, Engelen, de galactische Lichtfederatie, Mother Mary, Maitreya, Natuurwezens en –elementaren, Spirit en je persoonlijke Gidsen & spiritgroep.

Wat brengt het je...?

 • innerlijke rust
 • verstilling
 • verdieping
 • zelfrealisatie
 • meer energie
 • een betere gezondheid
 • leven in een hogere frequentie
 • een krachtige energie
 • balans in lichaam en geest
 • ruimte in lichaam en geest
 • voedselvrijheid
 • totale vrijheid

Cosmic Light Pranic

Retreat

v.a.

€ 2.999,-

Ook in termijnen te betalen

Inclusief:

 • Persoonlijke begeleiding door Amudra Madhura en Uschi Straumann
 • 6 overnachtingen bij Meeuwenveen in Havelte
 • Persoonlijke Multidimensionale “Cosmic Prana Light Pyramid” die wordt afgestemd op de  blauwdruk & zielsenergie van de deelnemer
 • 1 Initiatie-Sessie “Cosmic Heart- & Prana Light Frequencies"
 • Gebruik van verschillende creatieve materialen tijdens de retreat
 • 1 x Q&A voor de retreat
 • 4x Q&A zoom sessies na het retreat incl. livechanneling & -meditatie  
 • Gesloten community via whatsapp groep
 • Het hele jaar mag je vragen stellen via email
 • 2x mp3-bestanden met 2 begeleidende en verdiepende meditaties
 • Bonus video’s
 • Gratis deelname aan "distance healings"

Wat gaan we doen?

Persoonlijke Multidimensionale “Cosmic Prana Light Pyramid”

Deze wordt afgestemd op de  blauwdruk & zielsenergie van de deelnemer (waarde materiaalkosten € 350.- excl. btw) 

Met deze Pyramide werken we tijdens de retraite en mag je na afloop mee naar  huis nemen, om zo je transformatieprocessen verder te kunnen ondersteunen. 

De creatie van de “Cosmic Prana Light Pyramid" wordt afgestemd op de energie van je  persoonlijke blauwdruk & zielsinformatie. 

In jouw piramide worden edelmetalen verwerkt zoals bladgoud, zilver, koper, brons etc. in  combinatie met verschillenden edelstenen, zoals een herkimer-diamant (als drager van de hoogste lichtenergie), bergkristal, amethist, rozenkwarts en andere edelstenen, symbolen en kleuren. Alle verwerkte materialen zijn van de hoogste kwaliteit, afgestemd op het hoogst  mogelijke energie trillingsniveau en worden mediaal verwerkt en gechanneld vanuit de harts verbinding met de kosmische en pleiadische lichtfrequenties. Deze Piramide zal je  ondersteunen in je processen en je helpen deze sneller te doorlopen en ervoor zorgen, dat de energiefrequentie hoog blijft, van jezelf en je directe omgeving.

1 Initiatie-Sessie “Cosmic Heart- & Prana Light Frequencies"

Deze sessie vindt plaats voor het starten van de retraite. (t.w.v. € 250.- excl. btw)

Het is een initiatie en opening van je Cosmic Heart en dient als energetische voorbereiding voor je lichaam en energiesysteem, zodat je de Cosmic Light Pranic Energy volledig kunt  ontvangen.  

Afhankelijk hoeveel tijd je nodig hebt en hoe de energieën stromen, duurt deze initiatie-sessie tussen de 2 ½ en 3 ½ uur en vindt plaats in de praktijk van Cosmic Inspirations in Almere.

Gebruik van verschillende creatieve materialen tijdens de retraite 

Het werken met jouw innerlijk kind en het helen van patronen en de relatie rond voeding, is  een belangrijk onderdeel van het Cosmic Ligt Pranic Proces. Het werken met creatief materiaal helpt je innerlijk kind, om makkelijker te kunnen communiceren en uitdrukking te  geven aan gevoel, emotie en/of energie. Er zullen verschillende materialen aanwezig zijn.

1x Q&A Zoom sessie voor de retreat

Tijdens deze Before Cosmic Light Pranic retreat Q&A met jouw groep beantwoorden we al je vragen die er nog naar boven komen. Het is ook fijn om je mede deelnemers alvast te zien en te spreken zodat we met elkaar meteen een groep vormen. Je brein kan dan ook wat meer ontspannen omdat je weet wie er bij de retreat aanwezig zullen zijn.

4x Q&A zoom sessies na de retreat  incl. livechanneling & -meditatie

4 keer (om de 3 maanden) heb je toegang voor een live zoomsessie, om jouw proces beter te  kunnen ondersteunen en je te verbinden met je groep. Er is gelegenheid om vragen te stellen. Middels een live channeling via de pleiaden en vanuit de kosmische lichtenergie, verdiep je  jouw transformatieproces en ontvang je nieuwe kosmische lichtfrequencies, die je helpen in  je bewustwordingsproces en groei.  

Deze zoom sessies vinden ‘s avonds plaats vanaf 19 uur en afhankelijk van de energiestroom  duurt een sessie ca. 2 ½ -3 uur) 

Daarnaast is er maandelijks een algemene After retreat Q&A van Amudra

Gesloten community via whatsapp groep 

2 weken voor aanvang van de retreat zullen we een whatsappgroep aanmaken zodat je met elkaar kan carpoolen als je dat wilt. Natuurlijk kun je in deze groep meteen je laatste vragen stellen en kun je van ons de laatste informatie krijgen.

Na de retreat gebruiken we deze Whatsappgroep voor gezamenlijke verbinding, support en houvast binnen de “Cosmic Light Pranic Family” . 

De ervaring laat zien dat de whatsappgroepen een heel belangrijk ondersteunend middel is voor jouw proces. Het delen met gelijkgestemden is fijn omdat zij in hetzelfde proces zitten en jou begrijpen.


Een jaar lang nabegeleiding

Het hele jaar mag je vragen stellen via email en de after retreat Zoom sessies. 

Wij zijn er voor je als je ons nodig hebt om je te ondersteunen in je proces. Soms is emailverkeer voldoende maar als wij voelen dat er meer nodig is dan kan er altijd een zoomcall worden ingepland.

Natuurlijk zijn er ook diverse tools die je in het proces kunt gebruiken om je te ondersteunen zoals video's en mp3 meditaties.

2x mp3-bestanden

Middels deze mp3-bestanden ontvang je 2 begeleidende en verdiepende meditaties als extra  ondersteuning, zodat dat je thuis makkelijk met de Cosmic Light Prana Energiën kunt  verbinden, je energietrilling kunt hooghouden en om je transformatieproces te ondersteunen  en te verankeren.  

Bonus video’s

Meerdere video’s van Uschi met uitleg als extra ondersteuning en houvast, zodat je thuis makkelijk met  je piramide kunt werken en je oefeningen kunt doen. Ook krijg je adem en visualisatie sessies en Kundalini yoga video’s van Amudra zodat je thuis verder kunt gaan met de frequentieverhoging.

Gratis deelname aan "distance healings"

Ontvang maandelijkse sessies vanuit je luie stoel- elke eerste of laatste zondagavond van de maand.

Meet Our Team

Uschi Straumann

Dag mooie en bijzondere ziel!

Ik ben Uschi, een Zwitserse met een multiculturele achtergrond. Ik woon sinds 1996 in Nederland. Moeder van en trots op mijn volwassen eeneiige tweeling. Ik laat mijn levenspad leiden door het kompas van mijn ziel. Mijn missie is om met liefde en kracht een brug te slaan tussen het bekende en onbekende, op weg naar een hoger bewustzijn en energieniveau.

Ik ben geboren met een multidimensionale mediale gave en sta in contact met verschillende energieën, waaronder gidsen, engelen, lichtwezens, Pleiadiërs en overledenen.

Na een ernstig auto-ongeluk in 1992 heb ik zes bewuste bijna-doodervaringen gehad, wat me inzicht gaf dat het leven na de dood doorgaat. Ondanks onbegrip uit mijn omgeving heb ik besloten mijn leven te transformeren en mijn spirituele pad te volgen. Via de universele levensschool en diverse leermeesters heb ik veel geleerd, waardoor mijn aangeboren talenten en vaardigheden zijn ontwaakt.

In 2001 heb ik mijn bedrijf Cosmic Inspirations opgericht, waar ik werk met Pleiadische, kosmische en multidimensionale Quantum energie. Ik bied diverse diensten aan, zoals stressrelease, coaching, training, kunsttherapie, energetische reizen, meditaties, kaartendecks en meer. Mijn doel is om een veilige ruimte te creëren waar anderen kunnen groeien en zichzelf voeden.

Ik inspireer, verbind en ondersteun mensen op hun pad naar kracht, vertrouwen en innerlijke vrijheid als multidimensionale wezens. Ik nodig anderen uit om contact met me op te nemen als mijn aanpak resonantie vindt in hun behoeften op hun spirituele reis.

Amudra madhura

Ik ben Amudra, inmiddels 52 jaar en ik kan wel zeggen dat ik me beter voel dan ooit! 

Pranic teacher, kundalini yoga docent, breathwork teacher, orthomoleculair voedingstherapeute en traumatherapeute......zoals je ziet een hele reeks aan methodes die ik me eigen heb gemaakt in de jaren hiervoor. 

Maar mijn belangrijkste asset is dat ik alle regels en al het geleerde heb vrijgelaten en nu alles vanuit mijzelf laat ontstaan. Door de vrijheid die ik in mezelf voel stroomt de energie rijkelijk in alle gebieden in mijn leven.

Mijn enorme ervaring op vele vlakken en mijn zachte persoonlijkheid zal jou helpen om dieper in je ZIJN te geraken. Stilte, rust en creatie zullen ontstaan, verwondering naar het leven omdat je alles anders zult gaan bekijken.

Het woord dat er na een jaar of anderhalf jaar bij je zal gaan passen is Compleetheid. Vrij van alle ongezonde behoeften, vrij om je leven in te vullen zoals dat voor jou goed voelt. Vol zelfverzekerdheid en totaal in je kracht.

In deze Cosmic Light Pranic retreat zullen Uschi en ikzelf jou alle persoonlijke aandacht geven die jij nodig hebt. 

Ik kijk er naar uit om jou te mogen ontvangen en begeleiden naar een leven vol vrijheid.

Wat zeggen anderen over deze retreat?

Of je bij Uschi nu terechtkomt voor een sessie, een prachtige energetische creatie zoals bijvoorbeeld een Cosmic Light Piramide of Zijdensjaal, of dat je een training bij haar volgt. Je voelt de liefde, de aandacht, de toewijding, de kracht en de ongelofelijke hoge, zuivere energie!Elke keer als ik haar ontmoet, raakt het mijn hart en ziel tot in het diepste. Ook de sessies via zoom of online werken fantastisch! Haar rustige en liefdevolle uitstraling geven mij de nodige veiligheid, haar helende handen helpen de pijn in mijn lijf te transformeren, haar ongelofelijke stem en klankgeluiden nemen me op reis naar andere sferen… Geen sessie is hetzelfde en zijn keer op keer bijzondere en waardevolle reizen! Uschi helpt mij te transformeren en te helen op zoveel verschillende niveaus zodat ik kan groeien en tot bloei komen. Door haar heb ik geleerd mezelf te accepteren en van mezelf te houden. De sessies en trainingen met haar zijn een geschenk aan mezelf en anderen waarvoor ik diep dankbaar ben. Dankjewel Uschi, voor je wijsheid, prachtig werk en licht dat je brengt in deze wereld!

profile-pic
Agnes

‘Tijdens onze opleiding tot Amanae Brainwork practitioner ontmoette ik Uschi en had ik de gelegenheid om van haar ook energetisch lichaamswerk te ontvangen. Ik heb haar leren kennen als een zeer warme, krachtige en mooie persoon. Tijdens het healingwerk creëerde zij met haar rustgevende aanwezigheid voor mij de ruimte om op een veilige manier door mijn persoonlijke processen te gaan.

profile-pic
Katrien B
coach & healer

Uschi heeft een bijzondere, mooie, authentieke en liefdevolle manier van werken met mensen. Ze creëert een veilige ruimte waar het mogelijk is jouw proces te volgen. Elke stap leidt naar diepe transformatie, inzicht en genezing op alle niveaus. Ik ben zo ontzettend dankbaar voor deze waardevolle “reizen” met haar waarin ik mijn ware zelf en missie heb mogen herontdekken. De sessies, de trainingen en haar liefdevolle ondersteuning en begeleiding zijn goud waard! En haar bijzondere energetische kunstwerken zijn echte krachtpatsers! Ik hou van mijn bijzondere piramide die zij speciaal voor mij heft gemakt!! Een meesterwerk; zo levendig en krachtig in de energie! Dankjewel!

profile-pic
Lorenzo

veelgestelde vragen

Kan iedereen meedoen met de Cosmic Light Pranic Retreat?

Als jij een JA voelt bij deze retreat dan ben jij eraan toe om mee te doen.

Waar wordt het programma gegeven?

In juli 2024 wordt deze retreat gegeven in Meeuwenveen in Havelte

Wat is de minimum en de maximale leeftijd om mee te doen?

De minimum leeftijd is 20 jaar en de maximale leeftijd 80 jaar, maar het hangt helemaal af van je fysieke en geestelijke gesteldheid. Wanneer je jonger of ouder bent dan deze leeftijden, neem dan even contact met me op om te bekijken of je eventueel toch mee kunt doen!

Wat moet ik meebrengen?

Wij zullen  je per email op de hoogte houden welke dingen je mag meebrengen en wat je thuis mag laten

Moet ik mijn eetgewoontes al aanpassen voor ik naar de retreat kom?

Dat hangt af van hoe je nu eet. Je zal van ons een duidelijke lijst ontvangen waar je 2 maanden van tevoren rekening mee moet houden. We adviseren in elk geval om vegan te gaan eten zodat je opgeschoond bent van dierlijke producten.

Ik heb een ziekte of aandoening, kan ik wel meedoen?

Het hangt af welke ziekte of aandoening het is. Als je twijfelt plan dan eerst een telefonische sessie in of stuur een mail naar ons.

Mag ik roken?

Roken is een verslaving en daar zit vaak een emotie of trauma onder. Ook Het roken van marihuana valt hieronder en ibeide soorten zijn niet toegestaan tijdens de retreat. Het nemen van THC of CBD druppels is een ander verhaal, dit kan wel voor en na, maar niet tijdens de retreat.

Mag ik mijn mobiel bij me houden tijdens de retreat?

Nee, helaas. Het gebruik van telefoons, tablets en e-readers zijn een enorme afleiding om uit je proces te gaan. Je kan je familie en geliefden ons telefoonnummer geven zodat ze ons weten te bereiken mocht er iets erg belangrijks zijn.

Ik draag lenzen, moet ik mijn bril meenemen?

Het is fijn om je bril mee te brengen omdat je soms wat langer je ogen gesloten hebt gedurende de dag.

Kan ik een 1 persoonskamer krijgen?

Op deze locatie zijn er enkele 1 persoonskamers aanwezig tegen een meerprijs.

Wat is de prijs van de retreat?

Omdat er in deze retreats veel extra's zijn zoals een initiatiesessie vooraf en er een Cosmic Light Piramide gemaakt wordt op jouw blauwdruk is de prijs  per persoon voor een 2 persoonskamer 2999 euro en een 1 persoonskamer 3397 euro

reserveer je plek

Wil je meedoen aan deze Cosmic Light Pranic Retreat?

Je vind meer informatie over de beschikbare data en locaties door te klikken op de onderstaande knop.