Freedom Quest

Freedom quest

In de Freedom quest retreat die ik samen met Marja Nieuwveld geef in Nederland/België en Zwitserland combineren wij onze kennis over het leven van Prana en het bereiken van de ultieme vrijheid.

Deze weekretreat laat je zien welke technieken, ideeën en wetenschap er is om hele grote en soms hele simpele stappen te zetten om vrijheid te kunnen ervaren in je leven.

Je ontdekt in onze retreat de fascinerende quantumwereld en neemt een kijkje voorbij aan de dualiteit naar het wonderbaarlijke eenheidsbewustzijn.

Onze Freedom Quest is een grote “proeverij”  van diverse technieken, filosofie, wetenschappen en inzichten die jou helpen al je overtuigingen en angsten los te kunnen laten die jou bewust en onbewust belemmeren om jouw vrijheid echt te leven.

We werken in de Freedom Quest met de 4 modules Quantum denken, Lichaamsvrijheid, Zielerust en Natuurverbondenheid.

Binnen deze modules vind je de diversiteit in de eenheid zoals: Quantum-Denken, MBTI Energie-Inzicht, Systemische Opstellingen, FreedomBreath, Pranic Living, Bio-logische Natuurwetten, Kundalini-/ Hatha Yoga, Fear Release, MerKaBa - heilige Geometrie, Natuurbewustzijn  diverse vormen van Meditatie en BreathWork.

Onderweg lichten we heel veel sluiers op en zul je je lichaam en de wereld compleet anders zien dan hij scheen te zijn.

"Ben je bereid om de stap te zetten naar ultieme vrijheid?"

wat brengt het je ?

Je wordt uitgenodigd je denken te verbinden met je buikgevoel en te gaan luisteren naar je hart en de oneindige intelligentie van je lichaam.

Neem de ultieme stap op onze evolutionaire ladder en ga mee op ontdekkingsreis.

(Her)ontdek jezelf, onze wereld en geniet in vertrouwen en vrijheid!

In Licht en Liefde - Namaste

Amudra & Marja

voor wie is deze retreat ?

Heb jij al eerder een Pranic retreat gevolgd dan zal deze Freedom Quest je nog verder naar de ultieme vrijheid kunnen brengen. Maar ook kun je deze retreat juist gebruiken om je voor te bereiden op 1 van mijn andere  Pranic retreats.

Marja Nieuwveld

Deze unieke FreedomQuest borrelde januari 2021 spontaan omhoog uit de bron van mijn essentie. Enkele zakelijke etiketjes zijn  coach, systemisch opsteller, MBTI-consultant, yoga-juf en water-ambassadeur voor het Gotthard gebied.

Als medegrondlegger van de DoKi filosofie noem ik mijzelf creatief filosoof. Ook ben ik een doorgeefluikje voor een stroom aan woorden die zich inmiddels in 3 boeken hebben gemanifesteerd.

Sinds september 2018 leef ik van Licht en Liefde. In een notendop; ik heb geen eten nodig om te leven, maar geniet van proeverijtjes. Daarnaast ben ik moeder van een volwassen, schitterende zoon. De zomers breng ik grotendeels in Rotterdam door en in de winter trek ik mij terug op mijn berg. Maar eigenlijk ben ik een spiritueel wezen met menselijke ervaringen op weg naar herinnering.

Ik ben Licht & Liefde, net zoals jij.

Ik verheug me erop,  jou  te inspireren tijdens jouw reis naar vrijheid!

www.hetnieuweveld.nl

Amudra madhura

De belangrijkste woorden voor mij zijn vrijheid en liefde.

Mijn leven is nooit saai en normaal geweest, maar juist ondernemend en flexibel. Mijn openheid en warme energie geeft vertrouwen en zal je uitnodigen om vanuit je hoofd naar je lichaam te gaan en je gevoelswereld te herontdekken. Daardoor zal je bewustzijn zich verruimen en zullen er facetten van jou naar boven komen waarvan je niet eens wist dat jij ze had.  

Zoals ik eruit zie ben ik ook, een beetje anders dan anderen. Niet zweverig maar juist met mijn beide voeten stevig op de aarde, goed in balans en daardoor erg verbonden met alles en iedereen om mij heen. Ik leef sinds begin 2018 van prana en deze prachtige pranische levenswijze mag ik doorgeven via mijn pranic retreats in binnen en buitenland. In deze retreats combineer ik mijn pranic teaching met traumatherapie en Kundalini.

FREEDOM-QUEST: Jouw reis naar vrijheid! 

Ben je bereid om de volgende stap op de evolutionaire ladder te zetten?

Freedom-Quest is een proeverij van diverse technieken, filosofieën, wetenschappen en inzichten die jou helpen al je overtuigingen en angsten los te kunnen laten, die jou bewust en onbewust belemmeren om jouw vrijheid te leven. Op alle vlakken schoonmaken en opruimen! Ben je bereid de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven en eventueel deze universele natuurlijke wetten verder te verspreiden? Doel: Zo snel als mogelijk deze universele waarheid, wereldwijd verspreiden.

Ben je al coach, dan kun je na deelname, deze universele wijsheid integreren in je eigen praktijk en/of ook meedoen aan deze FreedomQuest. Hiermee verleen je je aanbod een zekere quantum dimensie. 

Freedom Quest

€ 1.888,-

Datum: Vrijdag 2 Juni (18 uur) – vrijdag 9 Juni 2023 (ca. 13 uur) 


Locatie: Ecohuisje, Durbuy - Belgie De hoeve uit 1875 is natuurvriendelijk verbouwd en is prachtig gelegen in de Ardennen. Met alle comfort voor tien personen in zes slaapkamers (2 éénpersoons en 4 tweepersoons). 


Deelnemers: Het aantal deelnemers is maximaal 10 personen. Taal: Nederlands


Begeleiding: Marja Nieuwveld (MBTI coach, Systemisch Opsteller, Yoga docent, Auteur & Levenskunstenares) Amudra Madhura (Orthomoleculair Voedingsdeskundige, Kundalinia-Yoga docent, BreathWork & Pranic teacher) 


Vastenbasis: Rauwkost, vruchten, sappen, thee, bouillon, water. 


Duur: Retreat van 7 dagen (vrijwillig voorbereidingstraject van 1 maand).


Protocol: Als voorbereiding krijg je een protocol waarin alle elementen beschreven staan. Je kunt zelf kiezen hoe diep je wilt gaan, uiteraard onder professionele begeleiding. Afhankelijk welke vorm, in samenspraak, gekozen wordt, krijg je een afbouwprotocol voor sap- water- of droogvasten. 


Investering: Deze reis naar vrijheid is het begin van een ander leven en vergt een financiële investering van Euro 1.888.- en de bereidheid om los te laten (overtuigingen, etc).


Aanmelding: Mocht je interesse hebben deel te nemen aan deze unieke FreedomQuest, kun je een aanvraag indienen. We maken dan een afspraak voor een intakegesprek. Wij verheugen ons op je mailtje zodat we kunnen bespreken hoe we je bij jouw reis naar vrijheid kunnen begeleiden. mail ons op welcome@freedom-quest.ch of ga naar Freedom-Quest