fbpx
WhatsApp Image 2022-01-07 at 12.08.08

Pranic Flow weekretreat  

Amudra Madhura & Maxime van MenselBen jij klaar om je leven te veranderen? Voel je dat het tijd is om een grote stap te zetten naar meer vrijheid in je leven? Voel jij de roep naar een 'lichter' leven? Ben jij klaar om je oude overtuigingen achter je te laten? Wil jij dansen en je lichaam laten bewegen in vrijheid?

Kun je dit met 'ja' beantwoorden dan is deze prachtige Co-creatie de PRANIC FLOW RETREAT DE keuze voor jou!


25 NOVEMBER T/M 2 DECEMBER 2022 BIJ LEIJLAND IN VORSTENBOSCH

8 T/M 14 APRIL 2023 EEN IBIZA PRANIC FLOW RETREAT! 


wat brengt het je?


Ben jij op zoek naar...

 • innerlijke rust
 • verstilling
 • meer energie
 • verdieping
 • zelfrealisatie
 • een betere gezondheid
 • reset van je immuunsysteem
 • balans in lichaam en geest
 • voedselvrijheid

wat gaan we doen?


Dans


In deze Pranic Flow retreat is beweging van het lichaam de manier om alle oude energie vrij te laten komen. Liggend, zittend en staand zal je lichaam bewegen, stromen en vloeien. Van heel zacht tot intensief, precies wat jouw lichaam aangeeft

Watervasten of dRoogvasten


72 uur droogvasten is een vaststaand onderdeel van de pranic retreats. We onttrekken vocht uit de cellen die oude informatie bevat zodat het opschoningsproces sneller gaat. Daarnaast zet dit het lichaam aan om gezond en sterk te worden

Stilte


In deze week zal er veel stilte zijn. Zonder afleiding van buiten af wordt het heel duidelijk wat jou nog in de weg staat op jouw pad naar Zelfrealisatie. Ook je telefoon mag je inleveren zodat je in je gevoel kunt zakken en stukken makkelijker naar boven kunt halen.

ademsessies


De ademsessies in deze retreat zijn gericht op het loslaten van oude overtuigingen en beperkende gedachten die jou weghouden van het echt jezelf te kunnen zijn. Het is een effectieve bewezen methode om je lichaam te bevrijden.

Kundalini yoga


We beginnen elke ochtend met Kundalini yoga zodat de energie kan gaan stromen en je je lichaam kunt activeren. Iedereen kan hieraan meedoen omdat het ook op een stoel gedaan kan worden. Er is geen ervaring voor nodig.

ceremonie


De waterceremonie na de 72 uurs dryfast en de vuurceremonie zijn 2 vaststaande onderdelen in de pranic retreats. Sterven en opnieuw geboren worden, het vrijlaten van het oude en het opnieuw vullen met positiviteit en kracht

Waarom een Pranic retreat met dans?


Alles is energie en energie is altijd in beweging. Daarom is beweging heel erg belangrijk om blokkades op een zachte manier te laten doorstromen en zo de oude stagnerende energie vrij te laten komen. Van zachte vloeiende bewegingen naar sterke krachtige stroming. Alles komt in deze weekretreat voorbij........wat wil jouw lichaam je vertellen d.m.v. beweging en dans?

Je kiest voor deze Pranic Flow retreat om jouw lichaam en geest te helen, je voedselintoleranties te genezen, je darmwand weer te laten sluiten en daardoor een gezonder lichaam te krijgen. In deze Pranic Flow retreat ga je daarnaast ook voor voedselvrijheid, een bijzonder transformatiejaar zal jouw deel zijn en echt een jaar vol verwondering waarin diepgaande helingsprocessen zullen plaatsvinden. Ook je zintuigen zullen verscherpen zoals zicht, ruik, smaak en daarnaast ervaren veel deelnemers meer opening naar het universum/God/spirituele wereld.

Je kunt kiezen uit een 72 uur dryfast of  watervasten, als je medicatie slikt zul je de dryfast niet kunnen doen en is het watervasten de juiste keuze om je lichaam te helen. 

Of je nu komt voor het leven van prana of een betere gezondheid, reken erop dat deze retreat je leven zal veranderen! Je kijk op alles en iedereen om je heen zal veranderen, je gedachtes op alles wat je leest en ooit geleerd hebt zal veranderen. Het eerste jaar na de retreat zal een jaar van VERWONDERING zijn.


Amudra Madhura


Ik ben Amudra, inmiddels 50 jaar en ik kan wel zeggen dat ik me beter voel dan ooit! 

Pranic teacher, kundalini yoga docent, breathwork teacher, orthomoleculair voedingstherapeute en traumatherapeute......zoals je ziet een hele reeks aan methodes die ik me eigen heb gemaakt in de jaren hiervoor. 

Maar mijn belangrijkste asset is dat ik alle regels en al het geleerde heb vrijgelaten en nu alles vanuit mijzelf laat ontstaan. Door de vrijheid die ik in mezelf voel stroomt de energie rijkelijk in alle gebieden in mijn leven.

Mijn enorme ervaring op vele vlakken en mijn zachte persoonlijkheid zal jou helpen om dieper in je ZIJN te geraken. Stilte, rust en creatie zullen ontstaan, verwondering naar het leven omdat je alles anders zult gaan bekijken.

Het woord dat er na een jaar of anderhalf jaar bij je zal gaan passen is Compleetheid. Vrij van alle ongezonde behoeften, vrij om je leven in te vullen zoals dat voor jou goed voelt. Vol zelfverzekerdheid en totaal in je kracht.

In deze Pranic Flow retreat zullen Maxime en ikzelf jou alle persoonlijke aandacht geven die jij nodig hebt. 

Ik kijk er naar uit om jou te mogen ontvangen en begeleiden naar een leven vol vrijheid.

Maxime van mensel


Ik ben Maxime, 33jaar en Belgische. Coach, schrijfster en danser  
Gekend met verslavingen, een groot ego, intense relatiedynamieken en meer.
Ik ben zelf het proces van pranic living aangegaan vorig jaar en het is het meest levenstransformerende proces dat ik ooit ervaren heb. En geloof me, heb al erg veel gedaan  Het heeft me zoveel diepgang en inzicht gegeven, ver voorbij eten. En daar wil ik jullie nu mee in bijstaan en begeleiden, tot ver voorbij die 1e week.

Wat ik te bieden heb dat dit retreat extra maakt is mijn talent om te vertalen. Dit doe ik o.a. door middel van je lichaam te vertalen. Elke pijn, (chronische) ziekte, ongemak, aandoening. Elke verslaving. Over of ondergewicht. Elk orgaan. En zelfs je emotioneel hartzeer. Ik vertaal voor je waarom het van zich laat horen en wat het je echt vertellen wil.

Vertalen doe ik ook door je ego te begrijpen. Haar of zijn angsten, beschermingsmechanismen, sabotagesystemen en patronen. Als enorm groot ego dat in mij heeft geleefd, heeft dat van jou geen geheimen voor me.

Problemen (verdoken kansen en uitnodigingen) in relaties die bovenkomen, rouw om verloren dierbaren, verslavingen...wat het ook is. Ik vertaal het en sta je bij met heel mijn hart en ziel. Met mijn kanaal en medicijn waar ik zo nederig dankbaar voor ben te mogen delen met anderen.

And last but not least...mijn grootste passie. DANS! Ik neem je mee door journey's in jezelf. We gaan verzachten. We gaan je kundalini activeren. We gaan spelen met polariteiten. Wie schuilt daar? Waar is het vuur dat jou zo uniek maakt? Wie mag komen spelen, helen en doorleven? Ik spiegel jou en je dans zodat jij je eigen ziel mag gaan (her)ontdekken en voelen.  

Ik zie jullie heel graag in deze mooie reis naar jullie zelf 

Website Maxime : www.heartcore-union.com


pranic Flow retreat 
 

25 november t/m 2 december 2022 locatie Vorstenbosch
8 t/m 14 april 2023 locatie Ibiza


 

1999,-

 
 • persoonlijke begeleiding door Amudra Madhura en Maxime van Mensel
 • inclusief sappen
 • begeleiding via besloten facebookgroep 
 • 6 overnachtingen op Ibiza, 7 overnachtingen in Vorstenbosch 
 • voor en nabegeleiding via mail of telefonisch(tot een jaar na de retreat)
 • jouw volgende stap in bewustzijnsgroei
 • Ibiza retreat : vliegreis is niet inclusief! Boek daarom zo vroeg mogelijk je heen en terugreis.


Als je op onderstaande knop klikt kom je op de algemene retreat pagina terecht, helemaal onderaan kun je je voorkeur aangeven voor de datums en daarna kun je de vragenlijst invullen. Amudra zal daarna contact met je opnemen om een ZOOM intake in te plannen.