Pranic Health Retreat

pranic retreat
Totale vrijheid, het echte Belichamen van Vrijheid, “Mind and Food Freedom”bereiken……
Slide 1
Slide 1

pranic health retreat

Totale vrijheid, het echte Belichamen van Vrijheid, “Mind and Food Freedom” bereiken…… Klinkt dit als iets dat jou roept, klinkt dit als muziek in je oren en voel je je lichaam hierop reageren?


Geef je nu op voor de retreats in het voorjaar 2023. Je proces gaat al beginnen op het moment dat je jezelf opgeeft en daarom is het juist fijn om er wat langer naartoe te werken. Het naproces is dan veel gemakkelijker. 


ben jij op zoek naar...?

 • innerlijke rust
 • meer energie
 • voedselvrijheid
 • minder slapen
 • een betere gezondheid
 • reset van je immuunsysteem
 • zelfrealisatie
 • het minimaliseren van je CO2 footprint
 • echt een verschil maken voor de aarde
 • totale vrijheid
 • de volgende stap in de evolutie van de mensheid

Keuze uit 2 soorten Pranic retreats

The Pranic Health retreat

Een intense, diepgaande weekretreat om jouw leven voor altijd te veranderen

The Pranic Dance retreat

Tijdens het pranic proces gebruiken we beweging en dans om de energie vrij te laten

"Geef jezelf dit prachtige cadeau voor een leven vanuit vrijheid."

in de retreat doen we het volgende:

detoxen

Een maand voor aanvang van de retreat detoxen we je lichaam door een veganistisch dieet te volgen. Tijdens en na de retreat drink je vruchtensappen om je "oude" cellen nog van brandstof te voorzien tot 3 maanden erna en om je darmwand zich te laten vernieuwen.

dry fast

Een 72 uur dryfast (zonder eten en water) is nodig om je lichaam om te laten schakelen naar het leven van Prana. Slik je medicatie of kom je om je gezondheid te verbeteren zonder het leven van prana dan kun je 72 uur watervasten.

kundalini yoga

In de ochtend zorgt Kundalini yoga ervoor dat je lichaam ontwaakt. De energie zal gaan stromen zodat de ademsessie die hierop volgt nog dieper kan gaan. Er is geen ervaring nodig, de oefeningen zijn makkelijk en aan te passen als er beperkingen zijn.

ademsessies

De ademsessies zijn erop gericht om oude patronen, overtuigingen en beperkende gedachtes uit je lichaam te verwijderen. Een essentieel onderdeel omdat je anders meteen weer zou terugvallen in het oude. Er zijn 2 verschillende dynamische ademsessies per dag.

overgave

Overgave van je mind is noodzakelijk in dit proces. Het is onze grootste saboteur op de weg naar leven van prana. Door middel van groepsgesprekken en diverse ontspannings momenten kun je jouw lichaam en geest in overgave laten gaan.

muziek

De met zorg uitgekozen muziek die je tijdens en na de verschillende onderdelen hoort is precies wat je op dat moment nodig hebt om nog verder in jezelf te zakken. Een prachtige ondersteuning van het proces waar je doorheen gaat. Echte hartopeneners.

voor wie is deze retreat ?

Deze week retreat en het daaropvolgende jaar zal je leven veranderen, je geloof in alles veranderen, je lichaam veranderen…..Je zal qua bewustzijnsniveau en trillingsniveau zover stijgen dat je je bewust wordt dat de mogelijkheden van het menselijk lichaam en de “mind” oneindig zijn.

Je lichaam zal in deze week alle programmeringen zoveel mogelijk loslaten en zich openen voor de onbegrensde mogelijkheden die er zijn. Het omschakelen van het eten van vast voedsel naar een leven van prana (universele levensenergie). Het gehele proces duurt een jaar om in balans te komen en voor iedereen is het weer in een andere vorm. Of dat nu totale voedselvrijheid is of af en toe iets eten of alleen 1 maaltijd per dag. Het is een proces van overgave, maar ook van groei, op een natuurlijke manier het prana proces laten ontstaan vanuit zachtheid.

Je kan deze retreat ook ingaan om jouw lichaam te helen, je voedselintoleranties te genezen, je darmwand weer te herstellen en daardoor een gezonder lichaam te krijgen. Hierbij kun je kiezen of je voor de dryfast of voor watervasten gaat. Als je medicatie slikt zul je de dryfast niet kunnen doen en is het watervasten de juiste keuze om je lichaam te helen. 

Of je nu komt voor het leven van prana of een betere gezondheid, reken erop dat deze retreat je leven zal veranderen! Je kijk op alles en iedereen om je heen zal veranderen, je gedachten op alles wat je leest en ooit geleerd hebt zal veranderen. Het eerste jaar na de retreat zal een jaar van VERWONDERING zijn.

Regelmatig worden er lezingen en webinars gegeven zodat je precies hoort en voelt wat het leven van prana inhoudt en de diverse variaties hierin begrijpt. Het draait namelijk niet om helemaal niet meer eten maar om voedselvrijheid, dus de keuze hebben, daarnaast zullen veel oude stukken zichtbaar worden zodat je de energie daarvan kunt vrijlaten. Het gaat dus om vrijheid in je leven op alle gebieden.

Begrijp goed dat elk lichaam en elke mind anders is, je krijgt precies wat nu goed voor je is. En wees je bewust dat dit geen supersnelle manier is naar niet meer eten! De 1 doet er 3 maanden over en de ander 4 jaar, maar het wel of niet eten is niet van belang want de enorme bewustzijnsgroei en het ervaren van je eigen kracht en zelfliefde is het mooiste kado dat je jezelf kunt geven.

De weekretreat is slechts het begin van een enorme sprong in je bewustzijnsverruiming. De nabegeleiding is er tot zeker een jaar na deze levensveranderende week omdat je door allerlei lagen heen zult gaan in dit jaar. Realiseer je goed dat dit niet zomaar een weekje een retreat volgen is, maar een echte verandering voor de rest van je leven!

Deze nederlandstalige retreat geef ik samen met mijn team. Ik hou van een kleine, intieme groep  omdat ik iedereen persoonlijk wil begeleiden en kennen. Zachtheid en kennis is waar ik voor sta, geen zweverigheid maar juist in balans zijn en met met beide benen op de grond. Mijn expertise ligt in het begrijpen van de mind die altijd en overal controle over wil hebben, ik geef jouw mind de informatie die het nodig heeft zodat je daarna in overgave kan zakken. Ben jij op zoek naar een levensveranderende retreat dan ben je welkom!

een sfeer impressie uit de vorige retreat

IMG-20190928-WA0016-min
Thumbnail 1
Thumbnail 3
Thumbnail 5
IMG_0170
Thumbnail 7
Thumbnail 10
am-soul-sounding
20190407_150620
IMG_9641-min
IMG_9852-min
am-sanne
IMG_0202
IMG_0202
IMG_0171
IMG_0509
20200314_182935
previous arrow
next arrow
IMG-20190928-WA0016-min
Thumbnail 1
Thumbnail 3
Thumbnail 5
IMG_0170
Thumbnail 7
Thumbnail 10
am-soul-sounding
20190407_150620
IMG_9641-min
IMG_9852-min
am-sanne
IMG_0202
IMG_0202
IMG_0171
IMG_0509
20200314_182935
previous arrow
next arrow