fbpx

Pranic Health Retreat

Ben jij klaar om je leven te veranderen? Voel je dat het tijd is om een grote stap te zetten naar meer vrijheid in je leven? Voel jij de roep naar een ‘lichter’ leven? Ben jij klaar om je oude overtuigingen achter je te laten en de processen aan te gaan?

Kun je dit met ‘ja’ beantwoorden dan is deze prachtige Co-creatie de PRANIC HEALTH RETREAT de keuze voor jou.

VOOR WIE IS DEZE RETREAT?

Deze week retreat en het daaropvolgende jaar zal je leven veranderen, je geloof in alles veranderen, je lichaam veranderen…..Je zal qua bewustzijnsniveau en trillingsniveau zover stijgen dat je je bewust wordt dat de mogelijkheden van het menselijk lichaam en de “mind” oneindig zijn.

Je lichaam zal in deze week alle programmeringen zoveel mogelijk loslaten en zich openen voor de onbegrensde mogelijkheden die er zijn. Het omschakelen van het eten van vast voedsel naar een leven van prana (universele levensenergie). Het gehele proces duurt een jaar om in balans te komen en voor iedereen is het weer in een andere vorm. Of dat nu totale voedselvrijheid is of af en toe iets eten of alleen 1 maaltijd per dag. Het is een proces van overgave, maar ook van groei, op een natuurlijke manier het prana proces laten ontstaan vanuit zachtheid.

Je kan deze retreat ook ingaan om jouw lichaam te helen, je voedselintoleranties te genezen, je darmwand weer te herstellen en daardoor een gezonder lichaam te krijgen. Hierbij kun je kiezen of je voor de dryfast of voor watervasten gaat. Als je medicatie slikt zul je de dryfast niet kunnen doen en is het watervasten de juiste keuze om je lichaam te helen. 

Of je nu komt voor het leven van prana of een betere gezondheid, reken erop dat deze retreat je leven zal veranderen! Je kijk op alles en iedereen om je heen zal veranderen, je gedachten op alles wat je leest en ooit geleerd hebt zal veranderen. Het eerste jaar na de retreat zal een jaar van VERWONDERING zijn.

Regelmatig worden er lezingen en webinars gegeven zodat je precies hoort en voelt wat het leven van prana inhoudt en de diverse variaties hierin begrijpt. Het draait namelijk niet om helemaal niet meer eten maar om voedselvrijheid, dus de keuze hebben, daarnaast zullen veel oude stukken zichtbaar worden zodat je de energie daarvan kunt vrijlaten. Het gaat dus om vrijheid in je leven op alle gebieden.

Begrijp goed dat elk lichaam en elke mind anders is, je krijgt precies wat nu goed voor je is. En wees je bewust dat dit geen supersnelle manier is naar niet meer eten! De 1 doet er 3 maanden over en de ander 4 jaar, maar het wel of niet eten is niet van belang want de enorme bewustzijnsgroei en het ervaren van je eigen kracht en zelfliefde is het mooiste kado dat je jezelf kunt geven.

De weekretreat is slechts het begin van een enorme sprong in je bewustzijnsverruiming. De nabegeleiding is er tot zeker een jaar na deze levensveranderende week omdat je door allerlei lagen heen zult gaan in dit jaar. Realiseer je goed dat dit niet zomaar een weekje een retreat volgen is, maar een echte verandering voor de rest van je leven!

Deze nederlandstalige retreat geef ik samen met mijn team. Ik hou van een kleine, intieme groep  omdat ik iedereen persoonlijk wil begeleiden en kennen. Zachtheid en kennis is waar ik voor sta, geen zweverigheid maar juist in balans zijn en met met beide benen op de grond. Mijn expertise ligt in het begrijpen van de mind die altijd en overal controle over wil hebben, ik geef jouw mind de informatie die het nodig heeft zodat je daarna in overgave kan zakken. Ben jij op zoek naar een levensveranderende retreat dan ben je welkom!

Sfeer impressies van de vorige Pranic Health Retreats

Wat gaan we doen?

detoxen

Een maand voor aanvang van de retreat detoxen we je lichaam door een veganistisch dieet te volgen. Tijdens en na de retreat drink je vruchtensappen om je "oude" cellen nog van brandstof te voorzien tot 3 maanden erna en om je darmwand zich te laten vernieuwen.

water- of droogvasten

72 uur droogvasten is een vaststaand onderdeel van de pranic retreats. We onttrekken vocht uit de cellen die oude informatie bevat zodat het opschoningsproces sneller gaat. Daarnaast zet dit het lichaam aan om gezond en sterk te worden.

kundalini yoga

In de ochtend zorgt Kundalini yoga ervoor dat je lichaam ontwaakt. De energie zal gaan stromen zodat de ademsessie die hierop volgt nog dieper kan gaan. Er is geen ervaring nodig, de oefeningen zijn makkelijk en aan te passen als er beperkingen zijn.

ademsessies

De ademsessies in deze retreat zijn gericht op het loslaten van oude overtuigingen en beperkende gedachten die jou weghouden van het echt jezelf te kunnen zijn. Het is een effectieve bewezen methode om je lichaam te bevrijden.

stilte en overgave

Overgave van je mind is noodzakelijk in dit proces. Het is onze grootste saboteur op de weg naar leven van prana. Door middel van groepsgesprekken en diverse ontspannings momenten kun je jouw lichaam en geest in overgave laten gaan.

ceremonie

De waterceremonie na de 72 uurs dryfast en de vuurceremonie zijn 2 vaststaande onderdelen in de pranic retreats. Sterven en opnieuw geboren worden, het vrijlaten van het oude en het opnieuw vullen met positiviteit en kracht.

Wat brengt het je...?

 • innerlijke rust
 • meer energie
 • voedsel 
 • vrijheid
 • minder slapen
 • een betere gezondheid
 • reset van je immuunsysteem
 • zelfrealisatie
 • kracht
 • ruimte in lichaam en geest
 • het minimaliseren van je CO2 footprint
 • echt een verschil maken voor de aarde
 • totale vrijheid

Inclusief:

 • professionele begeleiding
 • persoonlijke aandacht
 • sappen, water en thee
 • 6 of 7 overnachtingen (afhankelijk van de locatie) inclusief beddengoed 
 • voorbereidingsmail voor sappen en vasten
 • nabegeleiding via ZOOM en mail
 • contact met de Pranic community via een besloten facebook groep

"Het is tijd om nu echt voor mezelf te gaan kiezen, ik heb te lang alleen voor anderen geleefd"

Meet Our Team

BRIGITTE BOL - MASSAGE THERAPEUTE

Dag mooi medemens, ik zal me even in het kort voorstellen. Mijn naam is Brigitte Bol, 59 jaar jong en sinds 20 jaar vormt massage een belangrijk onderdeel van mijn leven. Dat begon met een spontane inschrijving voor een massageopleiding en al snel bleek dit de aanzet te zijn voor persoonlijke groei, uitdaging en spirituele ontwikkeling. Een ontwikkeling met hoge pieken en diepe dalen. 

Naast mijn praktijk in Zevenbergen ben ik ook een aantal weken per jaar werkzaam in de Pranic Retreats van Amudra. Dit transformerende retreat heb ik zelf ook gedaan en ik kan oprecht zeggen dat het me heel veel heeft gebracht op allerlei gebieden.

Het mooiste wat ik heb mogen ontwikkelen in de afgelopen jaren; mijn manier van [aan]raken, verbinden, afstemmen en invoelen.

Het is mijn allerdiepste liefdevolle intentie om jou tijdens mijn massage weer in contact te brengen met jou, met jouw essentie, jouw wezen, jouw zijn, de Bron. Dat lichaam en geest weer gaan samenwerken en elkaar verstaan zodat er heling kan en mag plaatsvinden. 

Ik zie je héél graag in mijn praktijk in Zevenbergen of op een retreat van Amudra Madhura.

JOLANDA VALK - ADEMCOACH

Mijn naam is Jolanda Valk en ik ben 50 jaar. Geboren bij 2 fijne ouders, waar bewustwording en mijn zijn veel ruimte krijgen. Mede hierdoor voelde ik dat het voor mij bedoeld was om vanuit liefde te leven. Mijn grootste uitdagingen hebben me uitgedaagd steeds weer te zoeken naar wat wel klopte.

Ik heb me in veel stromingen verdiept. Zoals: Yoga, Reiki, Body and Mind Reset, Emdr, EFT, Voeding, NLP, Mindfulness enz. Tot ik in aanraking kwam met verbonden adem. Ik ging verder met de adem en integreer alle opgedane ervaring en kennis hierin.

In okt 2019 heb ik de retreat van Amudra zelf ervaren. Totale zelfliefde ervaren was voor mij het sleutelwoord.  Nu ga ik mee in veel van deze prachtige Pranic Retreats en ben ik onderdeel van het team om het proces / adem werk mee te ondersteunen en zelf o.a. de verbonden adem neer te zetten 

Wat ik in de begeleiding van dit proceswerk meeneem is mijn levenservaring. De uitnodiging is van mij uit om in totale zachtheid en liefde voor jezelf herinnerd te worden wie je in essentie bent. Je mooiste leven ademen.

Ik zal hierbij totaal aanwezig zijn in zachtheid, liefde en het licht wat ik ben. Mijn hart jubelt om mee te helpen daar steeds meer bewustzijn op te creëren. 

In liefde - Sat Nam

wat zeggen anderen over deze retreat?

Amudra is 1 van de meest bijzondere vrouwen die ik ooit heb ontmoet

Eind 2022 de pranic union retreat gevolgd. Ik had verwacht dat dit wel wat teweeg zou brengen maar dat het zoveel teweeg bracht had ik niet kunnen dromen. Zo veel liefde en warmte in de groep, zoveel nieuwe inzichten en zoveel kunnen opruimen in mijn hoofd. Levensveranderend. Amudra is een van de meest bijzondere vrouwen die ik ooit ontmoet heb, zo liefdevol, puur, zacht en tegelijk zo krachtig! Ze biedt een veilige omgeving en laat je echt zíjn. Wie je ook bent en wat je ook doet, je mag er zijn. Ze is voor mij een voorbeeld. De balans die ze heeft tussen het aardse en niet-aardse, de openheid, rust en liefde die ze uitstraalt, zorgt ervoor dat je direct op je gemak voelt. Met haar kennis en ervaring kan ze je goed begeleiden, handvaten geven en helpen daar waar je zelf vast loopt.

profile-pic
Rianne

Een transformerend experiment

Een transformerend experiment. Een diepe shift gemaakt, waardoor ik mijn ware essentie nog dieper kan voelen. Ik ben zo dankbaar. Inclusief de massages en ademwerk, was de week openend en loslatend. Amudra is down to earth, vol liefde, professioneel, en heerlijk ongecompliceerd. Ze ziet er vrouwelijk uit, charmant, en is wat ze is.

profile-pic
Yvonne

Ik heb diepe pijnen in mezelf mogen helen

Ik heb deelgenoemen aan de Pranic retreat omdat deze bijzondere manier van leven mij erg aantrok. Ik voelde dat dit proces me veel zou gaat brengen en dat is zo gebleken en nog steeds bezig sinds 2019. Het leven van prana sprak mij vooral aan omdat het voedselvrijheid bied en heeft mij heel veel rust in mijn 'Zijn' laten ervaren. Gedurende mijn proces heb ik echt een diep niveau van rust en helderheid mogen ervaren. Amudra heeft mij gedurende de eerste drie maanden begeleid in mijn proces. Ze heeft een hele fijne lieve uitstraling waardoor ik makkelijk mijn vragen durfde te stellen. Ik heb ook een enneagramtraject gevolgd bij Amudra. Dit gaf me inzicht in mijn persoonlijkheidstype en wat mijn valkuilen zijn en wat juist mijn positieve kanten zijn die ik kan inzetten als kracht. Aan het einde van dit enneagramtraject heb ik een Journeysessie ondergaan. Mede door Amudra's fijne stem kon ik diep in mijn onderbewustzijn zakken en heb ik diepe pijnen in mezelf mogen helen. Daardoor voel ik nu geen woede meer naar de mensen uit mijn verleden en ervaar ik meer rust in mijn leven.Ik neem regelmatig deel aan de Pranic Verdiepingsweekenden die Amudra meerdere keren per jaar organiseert voor de oud deelnemers van de pranic retreat. De weekenden hebben me laten inzien dat ieders proces hierin uniek is wat mij veel rust geeft. En de weekenden hebben me laten kennismaken met meer leden van onze 'pranic familie'. Ik ervaar deze Pranic Verdiepingsweekenden altijd als heel aangenaam omdat er structuur is en een warme sfeer, het is een soort reünie. Elk weekend heeft een ander onderwerp en daardoor merk je op dat er weer meer vrijheid ontstaat in jezelf.

profile-pic
Nicolas braat

reserveer je plek

Wil je meedoen aan deze Pranic Health Retreat?

Je vind meer informatie over de beschikbare data en locaties door te klikken op de onderstaande knop.