fbpx

Pranic Union Retreat

Ben jij klaar voor een diepgaande transformatie? Nog een stapje verder en op weg naar een leven waarin je jezelf echt kunt neerzetten en laten zien. 

Kun je dit met ‘ja’ beantwoorden dan is deze prachtige Co-creatie de PRANIC UNION RETREAT de keuze voor jou.

Waarom een Pranic Union Retreat?

Alles is energie en energie is altijd in beweging. Daarom is beweging heel erg belangrijk om blokkades op een zachte manier te laten doorstromen en zo de oude stagnerende energie vrij te laten komen. Van zachte vloeiende bewegingen naar sterke krachtige stroming. Alles komt in deze weekretreat voorbij........wat wil jouw lichaam je vertellen?

Je kiest voor deze Pranic Union Retreat om jouw lichaam en geest te helen, je voedselintoleranties te genezen, je darmwand weer te laten sluiten en daardoor een gezonder lichaam te krijgen. In deze Pranic Union Retreat ga je daarnaast ook voor voedselvrijheid, een bijzonder transformatiejaar zal jouw deel zijn en echt een jaar vol verwondering waarin diepgaande helingsprocessen zullen plaatsvinden. Ook je zintuigen zullen verscherpen zoals zicht, ruik, smaak en daarnaast ervaren veel deelnemers meer opening naar het universum/God/spirituele wereld.

Je kunt kiezen uit een 72 uur dryfast of  watervasten, als je medicatie slikt zul je de dryfast niet kunnen doen en is het watervasten de juiste keuze om je lichaam te helen. 

Of je nu komt voor het leven van prana of een betere gezondheid, reken erop dat deze retreat je leven zal veranderen! Je kijk op alles en iedereen om je heen zal veranderen, je gedachtes op alles wat je leest en ooit geleerd hebt zal veranderen. Het eerste jaar na de retreat zal een jaar van VERWONDERING zijn.

Sfeer impressies van de vorige Pranic Union Retreats

Wat gaan we doen?

Beweging

In deze Pranic Union retreat is beweging van het lichaam de manier om alle oude energie vrij te laten komen. Liggend, zittend en staand zal je lichaam bewegen, stromen en vloeien. Van heel zacht tot intensief, precies wat jouw lichaam aangeeft.

water- of droogvasten

72 uur droogvasten is een vaststaand onderdeel van de pranic retreats. We onttrekken vocht uit de cellen die oude informatie bevat zodat het opschoningsproces sneller gaat. Daarnaast zet dit het lichaam aan om gezond en sterk te worden.

stilte

In deze week zal er veel stilte zijn. Zonder afleiding van buiten af wordt het heel duidelijk wat jou nog in de weg staat op jouw pad naar Zelfrealisatie. Ook je telefoon mag je inleveren zodat je in je gevoel kunt zakken en stukken makkelijker naar boven kunt halen.

ademsessies

De ademsessies in deze retreat zijn gericht op het loslaten van oude overtuigingen en beperkende gedachten die jou weghouden van het echt jezelf te kunnen zijn. Het is een effectieve bewezen methode om je lichaam te bevrijden.

kundalini yoga

We beginnen elke ochtend met Kundalini yoga zodat de energie kan gaan stromen en je je lichaam kunt activeren. Iedereen kan hieraan meedoen omdat het ook op een stoel gedaan kan worden. Er is geen ervaring voor nodig.

ceremonie

De waterceremonie na de 72 uurs dryfast en de vuurceremonie zijn 2 vaststaande onderdelen in de pranic retreats. Sterven en opnieuw geboren worden, het vrijlaten van het oude en het opnieuw vullen met positiviteit en kracht.

Wat brengt het je...?

 • innerlijke rust
 • verstilling
 • meer energie
 • verdieping
 • zelfrealisatie
 • een betere gezondheid
 • reset van je immuunsysteem
 • balans in lichaam en geest
 • voedselvrijheid

Inclusief:

 • persoonlijke begeleiding door Amudra Madhura en Maxime van Mensel
 • inclusief sappen
 • 6 of 7 overnachtingen afhankelijk van de locatie
 • begeleiding via besloten facebookgroep  
 • voor en nabegeleiding via zoom, mail of telefonisch(tot een jaar na de retreat)
 • jouw volgende stap in bewustzijnsgroei

Meet Our Team

Maxime van mensel - Relatiesjamaan, vertaler, medium, zielenziener, schrijver...

...er zijn al zovele woorden voorbij gekomen in een poging om te beschrijven wat ik doe op retreats en in trajecten.
En toen viel het woord KERNBOM door één van de deelnemers
Ik drop een bom in het midden van jouw kern door je verhaal te vertalen en de angel eruit te halen. Zo opent er iets in jou op diepere lagen van je wezen.

"Ik had jou niet zien komen"
"Je kijk zo door me heen, door al mijn beschermlagen"
"Geen verstoppen meer aan"
"Je hebt een lijntje naar mn hoofd"
"Je hebt iets in mij geopend" 

Ik ben schrijfster en toch zijn er maar weinig woorden te vinden voor wat ik doe.
Het is een ervaring
Een wervelwind voor het ego
Een streling voor de ziel

Heartcore union is the new religion
Als vertaler transformeer ik al je verhalen naar onvoorwaardelijke zelfliefde door je een authentieke spiegel voor te houden

Amudra madhura

Ik ben Amudra, inmiddels 52 jaar en ik kan wel zeggen dat ik me beter voel dan ooit! 

Pranic teacher, kundalini yoga docent, breathwork teacher, orthomoleculair voedingstherapeute en traumatherapeute......zoals je ziet een hele reeks aan methodes die ik me eigen heb gemaakt in de jaren hiervoor. 

Maar mijn belangrijkste asset is dat ik alle regels en al het geleerde heb vrijgelaten en nu alles vanuit mijzelf laat ontstaan. Door de vrijheid die ik in mezelf voel stroomt de energie rijkelijk in alle gebieden in mijn leven.

Mijn enorme ervaring op vele vlakken en mijn zachte persoonlijkheid zal jou helpen om dieper in je ZIJN te geraken. Stilte, rust en creatie zullen ontstaan, verwondering naar het leven omdat je alles anders zult gaan bekijken.

Het woord dat er na een jaar of anderhalf jaar bij je zal gaan passen is Compleetheid. Vrij van alle ongezonde behoeften, vrij om je leven in te vullen zoals dat voor jou goed voelt. Vol zelfverzekerdheid en totaal in je kracht.

In deze Pranic Union retreat zullen Maxime en ikzelf jou alle persoonlijke aandacht geven die jij nodig hebt. 

Ik kijk er naar uit om jou te mogen ontvangen en begeleiden naar een leven vol vrijheid.

Wat zeggen anderen over deze retreat?

Amudra is 1 van de meest bijzondere vrouwen die ik ooit heb ontmoet

Eind 2022 de pranic union retreat gevolgd. Ik had verwacht dat dit wel wat teweeg zou brengen maar dat het zoveel teweeg bracht had ik niet kunnen dromen. Zo veel liefde en warmte in de groep, zoveel nieuwe inzichten en zoveel kunnen opruimen in mijn hoofd. Levensveranderend. Amudra is een van de meest bijzondere vrouwen die ik ooit ontmoet heb, zo liefdevol, puur, zacht en tegelijk zo krachtig! Ze biedt een veilige omgeving en laat je echt zíjn. Wie je ook bent en wat je ook doet, je mag er zijn. Ze is voor mij een voorbeeld. De balans die ze heeft tussen het aardse en niet-aardse, de openheid, rust en liefde die ze uitstraalt, zorgt ervoor dat je direct op je gemak voelt. Met haar kennis en ervaring kan ze je goed begeleiden, handvaten geven en helpen daar waar je zelf vast loopt.

profile-pic
Rianne

WAUW

Er zijn geen woorden voor de schoonheid, zachtheid en openheid die je ervaart tijdens de retreat. WAUW! De mooiste ervaring in mijn leven tot nog toe in mijn reis naar vrijheid en bewustzijnsverruiming. Amudra staat steeds voor je klaar en draagt de hele groep. Ik kon me totaal overgeven aan het proces en voelde me 100% veilig. Bedankt voor je warmte en liefde Amudra ❤️

profile-pic
Het meisje van de witte berg

Een stevige, veilige haven

Net de pranic union retreat bij Amudra en Maxime gevolgd en wow, wat een reis! Je komt jezelf echt tegen, maar alles wat zich aandient, mag er helemaal zijn. Met een zachte en toch krachtige hand weet Amudra iedere deelnemer in al zijn diversiteit moeiteloos zijn/haar proces door te loodsen. Je voelt: deze vrouw heeft enorm veel kennis én ervaring. Dag en nacht stond ze voor ons klaar, wat voor mij persoonlijk een enorme geruststelling was. Ze creëert ruimte voor ieders proces en biedt tegelijkertijd een stevige, veilige haven – ook na de retreat nog. Het was/is een niet altijd makkelijke, maar wel een heel leerrijke en helende ervaring, waarvoor veel dank, Amudra!

profile-pic
Debbie

veelgestelde vragen

Kan iedereen meedoen met The Pranic Retreat?

Bij enkele ziektes en/of aandoeningen is deelname niet mogelijk. Tijdens het inschrijfproces zal dat duidelijk worden.

Waar wordt het programma gegeven?

The Pranic Retreat zal op diverse locaties gegeven worden in Nederland of ergens anders in Europa. Het zullen altijd mooie natuurlijke locaties zijn waar het rustig is. 

Wat is de minimum en de maximale leeftijd om mee te doen?

De minimum leeftijd is 20 jaar en de maximale leeftijd 80 jaar, maar het hangt helemaal af van je fysieke en geestelijke gesteldheid. Wanneer je jonger of ouder bent dan deze leeftijden, neem dan even contact met me op om te bekijken of je eventueel toch mee kunt doen!

Wat moet ik meebrengen?

Als je bent geaccepteerd zullen we je per email op de hoogte houden welke dingen je moet meebrengen, maar dat hangt af van de locatie.

Moet ik mijn eetgewoontes al aanpassen voor ik naar de retreat kom?

Dat hangt af van hoe je nu eet. Je zal van ons een duidelijke lijst ontvangen waar je een maand van tevoren rekening mee moet houden. We adviseren in elk geval een veganistisch eetpatroon in de maand voor je komt.

Ik heb een ziekte of aandoening, kan ik wel meedoen?

Het hangt af welke ziekte of aandoening het is. Door het invullen van de vragenlijst en een intake gesprek zal het snel duidelijk zijn of meedoen voor jou veilig en misschien juist heel erg goed is.

Mag ik roken?

Nee, je mag niet roken, als je niet genoeg van je lichaam houdt om daarmee te stoppen ben je niet klaar voor deze stap in bewustzijns evolutie! Ook Het roken van marihuana valt hieronder. Het nemen van THC of CBD druppels is een ander verhaal, dit kan wel voor en na, maar niet tijdens de 8 daagse.

Mag ik mijn mobiel bij me houden tijdens de retreat?

Nee, helaas. Het gebruik van telefoons, tablets en e-readers zijn een enorme afleiding om uit je proces te gaan. Je kan je familie en geliefden ons telefoonnummer geven zodat ze ons weten te bereiken mocht er iets erg belangrijks zijn.

Ik draag lenzen, moet ik mijn bril meenemen?

Ja breng je bril mee want tijdens en net na de dryfast zullen je ogen ook droger zijn dan normaal.

Kan ik een 1 persoonskamer krijgen?

Bij sommige locaties is dit niet mogelijk. We adviseren het ook niet omdat het proces best zwaar is willen we dat je ten alle tijde iemand bij je hebt om te voorkomen dat je hulp nodig hebt en dit er niet is.

Wat is de prijs van de retreat?

De prijs hangt af van de locatie waar het geven wordt, sommige locaties zijn luxer dan andere. Kijk op de retreatpagina voor de prijs.

reserveer je plek

Wil je meedoen aan deze Pranic Union Retreat?

Je vind meer informatie over de beschikbare data en locaties door te klikken op de onderstaande knop.