VIP Intensive Retreat

        vip intensive retreat          

Alleen of samen met je partner/vriend(in)

Om nog dieper te kunnen gaan is er vaak wat extra’s nodig. Naast de vrijheidstrainingen die een prachtige basis geven om veel oude overtuigingen en beperkende gedachtes op te ruimen wil ik
degenen die een extra stap willen maken de VIP Intensive privé retreat aanbieden.

Droom jij ervan om nu echt helemaal voor jezelf te kiezen, voor nog meer bewustzijnsverruiming meer verbinding met jezelf en daardoor ook met anderen dan is deze VIP Intensive privé retreat echt iets voor jou!

Een midweek of lang weekend met mij alleen op een bosrijke of juist strandlocatie. We duiken diep, we graven diep, we voelen diep totdat er alleen maar liefde en lichtheid over is.

De combinatie van Kundalini energie, ademsessies, persoonlijkheidstypering, trauma verwerking en mijn energie zorgen ervoor dat je in totale overgave gaat en daardoor de blokkades die je “mind” vaak creëert laat verdwijnen.

Er is ook een mogelijkheid om het pranic health proces te doen met de 72 uur dryfast en de voor en nabegeleiding. Dit is alleen mogelijk in 5 dagen en de kosten hiervoor zijn hoger.

Daarnaast bestaat er een mogelijkheid voor personen die buiten Nederland en België wonen om een online/video/ZOOM pranic traject te volgen. Dit kan alleen als je al veel innerlijk werk hebt gedaan. aanvraag via contactformulier.

wat brengt het je ?

 • duidelijkheid
 • innerlijke rust
 • inzichten
 • betere gezondheid
 • kracht
 • meer energie
 • ruimte in lichaam en geest

"Geef jezelf

dit prachtige cadeau

voor een leven

vanuit vrijheid."

In deze VIP Intensive privé retreat doen we het volgende:

detoxen

Door het alleen drinken van vruchtensappen en het eten van fruit  brengen we rust in je lichaam. Daardoor kun je nog beter zakken in jezelf, je rust vinden. Ook een 3 daagse begeleide watervast hierin behoort tot de mogelijkheden.

opruimen

We zullen met diverse technieken zoals Kundalini yoga, ademwerk en journeytherapie je lichaam zoveel mogelijk ontdoen van oude belemmerende overtuigingen

naar binnen

We gaan diep naar binnen, allereerst om jezelf beter te kunnen begrijpen d.m.v. persoonlijkheidstypering. En dat helpt je om de rust te vinden in jezelf. Meer  duidelijkheid over wat je nu echt zou willen in je leven. Hoe ga jij je leven vanaf nu leven.

voor wie is deze retreat ?

Deze VIP Intensive privé retreat is voor jou als jij zoekt naar intensieve persoonlijke en deskundige begeleiding. Als je snel en intensief in jezelf wilt duiken en op een diepere laag je lichaam wilt ontdoen van oude beperkende overtuigingen die nog vastzitten in je systeem en die je tegenhouden om in vrijheid te kunnen leven. Mijn professionele, zachte maar duidelijke begeleiding zal jou het vertrouwen geven om in totale overgave te gaan. Deze VIP Intensive privé retreat kun je ook met je partner of vriend(in) delen, dan kunnen we meer inspelen op een diepere connectie tussen jullie. Een prachtige manier om jullie relatie op een hoger niveau te brengen en elkaar weer beter en op een nieuwe manier te (her)ontdekken. In het voorgesprek kun je jouw wensen kenbaar maken zodat het programma precies zo wordt samengesteld dat jij er het meeste uit kunt halen.

En natuurlijk kan deze VIP intensive privé retreat ook in het buitenland plaatsvinden, dan komen er reiskosten bij.

Deze VIP Intensive privé retreat is er speciaal voor jou!

wat past het beste bij jou?

lang weekend

vanaf

€ 1.999

vrijdagmiddag tot maandagochtend, alleen of met partner. De prijs voor 2 personen is € 3.500


Deze prijzen zijn exclusief : De huurprijs van de bungalow (in overleg kun jij een locatie boeken), kosten fruit/sappen en andere boodschappen.

 • Professionele begeleiding
 • Persoonlijke aandacht
 • Gepersonaliseerde aanpak
 • Veiligheid en vertrouwen
 • Locatie naar keuze
mid week

vanaf

€ 2.500

maandagmiddag tot vrijdagochtend, alleen of met partner. De prijs voor 2 personen is € 4.500 . Het Pranic Health programma is € 2.999 per persoon. (incl nabegeleiding)


Deze prijzen zijn exclusief : De huurprijs van de bungalow (in overleg kun jij een locatie boeken), kosten fruit/sappen en andere boodschappen. Het pranic Health programma

 • Professionele begeleiding
 • Persoonlijke aandacht
 • Gepersonaliseerde aanpak
 • Veiligheid en vertrouwen
 • Locatie naar keuze

reserveer je plek voor de

VIP Intensive privé retreat

Ja, ik wil me graag aanmelden voor deze VIP Intensive privé retreat !

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Voor welke retreat kies jij ?
lang weekend
midweek