fbpx

Weekend Retreats

Ben jij klaar om je leven te veranderen? Voel je dat het tijd is om een grote stap te zetten naar meer vrijheid in je leven? Voel jij de roep naar een ‘lichter’ leven? Ben jij klaar om je oude overtuigingen achter je te laten? Dan is het weekendretreat A Touch of Prana een mooie opstap.

Voor oud deelnemers van 1 van mijn Pranic retreats is er het Pranic Verdiepingsweekend om nog een stapje verder te gaan, elke keer weer.

Pranic Health Retreat

VOOR WIE IS DEZE RETREAT?

De weekendretreat A Touch of Prana is voor iedereen die klaar is om zijn of haar lichaam op te ruimen. Om nu een grote stap te zetten in bewustzijnsverruiming. Heb je interesse in een gezonde levensstijl, Kundalini yoga, een pranisch leven en wil je nu eindelijk eens af van allerlei oude gedachtes, patronen en overtuigingen? Dan kan dit weekend daar een grote stap in betekenen. Je zal ervaren dat je lichaam ook zonder vaste voeding veel energie kan genereren, dat er meer mogelijk is dan dat we altijd geleerd en gedacht hebben. Je wordt je bewust dat de mogelijkheden van het menselijk lichaam en de “mind” oneindig zijn.

Het Pranic Verdiepingsweekend is speciaal voor onze pranic family, een groep gelijkgestemden die allemaal een pranic week retreat hebben gevolgd. Elkaar weer ontmoeten, samen verdiepen in de materie van pranisch leven, samen lachen en huilen. Soms is het gewoon om met elkaar te "zijn" en soms omdat je weer even een soort van reset of dryfast nodig hebt om vanuit deze energie gemakkelijker je pranische reis voort te zetten.

Sfeer impressies van de vorige Pranic Health Retreats

IMG-20190928-WA0016-min
Thumbnail 5
IMG_0170
Thumbnail 7
Thumbnail 10
am-soul-sounding
20190407_150620
IMG_9852-min
am-sanne
IMG_0202
IMG_0202
IMG_0171
IMG_0509
20200314_182935
previous arrow
next arrow
IMG-20190928-WA0016-min
Thumbnail 5
IMG_0170
Thumbnail 7
Thumbnail 10
am-soul-sounding
20190407_150620
IMG_9852-min
am-sanne
IMG_0202
IMG_0202
IMG_0171
IMG_0509
20200314_182935
previous arrow
next arrow

Wat gaan we doen?

droog-, water- of sapvasten

Samen overleggen we wat voor jou de beste keuze is. In de verdiepingsweekenden kun je vol vertrouwen droog gaan, terwijl je in A Touch of Prana kunt kiezen voor water of sapvasten. (met voor en nabegeleiding)

opruimen

We zullen met diverse technieken zoals Kundalini yoga, ademwerk en oefeningen je lichaam zoveel mogelijk ontdoen van oude belemmerende overtuigingen

naar binnen

We gaan diep naar binnen, allereerst om jezelf beter te kunnen begrijpen.  Dat zal je helpen rust te vinden in jezelf. Meer  duidelijkheid over wat je nu echt zou willen in je leven. Hoe ga jij je leven vanaf nu leven.

Wat brengt het je...?

 • duidelijkheid
 • innerlijke rust
 • inzichten
 • innerlijke gezondheid 
 • kracht
 • meer energie
 • ruimte in lichaam en geest

Inclusief:

 • professionele begeleiding
 • persoonlijke aandacht
 • sappen (alleen bij A Touch of Prana)
 • water
 • thee
 • 2 overnachtingen inclusief beddengoed
 • voorbereidingsmail voor sappen en vasten

"Het is tijd om nu echt voor mezelf te gaan kiezen, ik heb te lang alleen voor anderen geleefd"

Meet Our Team

Amudra madhura

Ik ben Amudra, inmiddels 51 jaar en ik kan wel zeggen dat ik me beter voel dan ooit! 

Pranic teacher, kundalini yoga docent, breathwork teacher, orthomoleculair voedingstherapeute en traumatherapeute......zoals je ziet een hele reeks aan methodes die ik me eigen heb gemaakt in de jaren hiervoor. 

Maar mijn belangrijkste asset is dat ik alle regels en al het geleerde heb vrijgelaten en nu alles vanuit mijzelf laat ontstaan. Door de vrijheid die ik in mezelf voel stroomt de energie rijkelijk in alle gebieden in mijn leven.

Mijn enorme ervaring op vele vlakken en mijn zachte persoonlijkheid zal jou helpen om dieper in je ZIJN te geraken. Stilte, rust en creatie zullen ontstaan, verwondering naar het leven omdat je alles anders zult gaan bekijken.

Het woord dat er na een jaar of anderhalf jaar bij je zal gaan passen is Compleetheid. Vrij van alle ongezonde behoeften, vrij om je leven in te vullen zoals dat voor jou goed voelt. Vol zelfverzekerdheid en totaal in je kracht.

In deze Pranic Dance retreat zullen Maxime en ikzelf jou alle persoonlijke aandacht geven die jij nodig hebt. 

Ik kijk er naar uit om jou te mogen ontvangen en begeleiden naar een leven vol vrijheid.

wat zeggen anderen over deze retreat?

Amudra is 1 van de meest bijzondere vrouwen die ik ooit heb ontmoet

Eind 2022 de pranic union retreat gevolgd. Ik had verwacht dat dit wel wat teweeg zou brengen maar dat het zoveel teweeg bracht had ik niet kunnen dromen. Zo veel liefde en warmte in de groep, zoveel nieuwe inzichten en zoveel kunnen opruimen in mijn hoofd. Levensveranderend. Amudra is een van de meest bijzondere vrouwen die ik ooit ontmoet heb, zo liefdevol, puur, zacht en tegelijk zo krachtig! Ze biedt een veilige omgeving en laat je echt zíjn. Wie je ook bent en wat je ook doet, je mag er zijn. Ze is voor mij een voorbeeld. De balans die ze heeft tussen het aardse en niet-aardse, de openheid, rust en liefde die ze uitstraalt, zorgt ervoor dat je direct op je gemak voelt. Met haar kennis en ervaring kan ze je goed begeleiden, handvaten geven en helpen daar waar je zelf vast loopt.

profile-pic
Rianne

Passie, zachtheid en verbindende kracht

Ik heb meegedaan met de pranic dance retreat onder begeleiding van Amudra en Maxime. Ik voelde dat een vrijer leven rondom voeding een krachtige volgende stap zou zijn in mijn ontwikkeling. Eten heb ik vaak als vlucht gebruikt om pijnlijke stukken niet te hoeven voelen. Tegelijkertijd voelde ik dat mijn lichaam helemaal niet meer blij werd van wat ik at. Hoe veel impact eten op mijn systeem heeft werd tijdens en na de week goed merkbaar, want ik voel me veel fijner dan daarvoor. Direct bij aankomst voelde ik de fijne energie van Amudra, waardoor ik me snel thuis voelde. De enorme passie, zachtheid en verbindende kracht die ze heeft zorgde voor een heel veilig veld binnen de groep. Hierdoor was het gemakkelijk om me over te geven aan wat zich die week zou aandienen. Ik ben zeer dankbaar voor alles wat er tijdens die week in beweging is gezet.

profile-pic
Jorinde

Puur bewustzijn

Buitengewoon ! Wat een ervaring ...een diep weten dat we puur bewustzijn zijn en dit lichaam het voertuig dat op dit 'bewustzijn' PRANA kan leven . Zalig om al die oude conditioneringen los te laten via omarming. Wat een zachte manier om met jezelf om te gaan . Helemaal de nieuwe 'vrouwelijke' energie die nu in de wereld gezet mag worden samen met moeder aarde ! Amudra is een wondermooie vrouw innerlijk als uiterlijk , ze voelt heerlijk rustige aanwezig. Kijken in haar zachte , warme ogen brengt het goddelijke dichterbij. Het is pure onvoorwaardelijke , toelatende LIEFDE. Haar handen hebben een hemelse zachte , krachtige energie. Amudra is aanwezig , ze stelt zich op als gelijke en dat is zo een pluspunt, ze IS. Ze weet dat ze 'alles en iedereen 'is . Deze 'pranaretreat' was een gezegend liefdevol bad!

profile-pic
Annemieke Lampaert

reserveer je plek

Wil je meedoen aan een Pranic Weekend Retreat?

Je vind meer informatie over de beschikbare data en locaties door te klikken op de onderstaande knop.