fbpx

Weekend Retreats

Speciaal voor alle oud deelnemers van 1 van mijn pranic weekretreats heb ik de Pranic Verdiepingsweekenden in het leven geroepen. Om te connecten met andere praniërs en om nog meer op te schonen en weer een stap te kunnen maken in de reis naar vrijheid.

Let op: als je nog geen weekretreat bij me hebt gedaan dan kun je niet deelnemen! Als je een pranic retreat bij iemand anders hebt gevolgd, neem dan eerst even via een mail contact met me op.

Weekend Retreats

VOOR WIE IS DEZE RETREAT?


Het Pranic (Union) Verdiepingsweekend is speciaal voor onze pranic family, een groep gelijkgestemden die allemaal een pranic week retreat hebben gevolgd. Elkaar weer ontmoeten, samen verdiepen in de materie van pranisch leven, samen lachen en huilen. Soms is het gewoon om met elkaar te "zijn" en soms omdat je weer even een reset of dryfast nodig hebt om vanuit deze energie gemakkelijker je pranische reis voort te zetten.

Sfeer impressies van de vorige Weekend Retreats

Wat gaan we doen?

droog-, water- of sapvasten

In de verdiepingsweekenden kun je kiezen of je droog wilt gaan of water/thee of sappen te drinken. Voor velen is het een moment om weer even helemaal zonder eten en drinken te gaan. Maar niets moet en alles mag.

opruimen en vullen

We zullen met diverse technieken zoals Kundalini yoga, ademwerk en oefeningen je lichaam zoveel mogelijk ontdoen van oude belemmerende overtuigingen. Daarna zullen we het ;ichaam ook weer vullen met een hoge frequentie.

gesprekken

Je kunt met de groep delen waar jij nog tegenaan loopt op jouw reis naar meer vrijheid. Waar wil jij dit weekend aan werken? Tijd om met elkaar te connecten, te dansen en jezelf weer op te laden.

Wat brengt het je...?

 • duidelijkheid
 • innerlijke rust
 • inzichten
 • innerlijke gezondheid 
 • kracht
 • meer energie
 • ruimte in lichaam en geest

Pranic (Union) Verdiepingsweekend

v.a. € 299,-

Inclusief:

 • professionele begeleiding
 • persoonlijke aandacht
 • water
 • thee
 • 2/3 overnachtingen inclusief beddengoed
 • voorbereidingsmail voor sappen en vasten

"Het is tijd om nu echt voor mezelf te gaan kiezen, ik heb te lang alleen voor anderen geleefd"

Meet Our Team

Amudra madhura

Ik ben Amudra, inmiddels 52 jaar en ik kan wel zeggen dat ik me beter voel dan ooit! 

Pranic teacher, kundalini yoga docent, breathwork teacher, orthomoleculair voedingstherapeute en traumatherapeute......zoals je ziet een hele reeks aan methodes die ik me eigen heb gemaakt in de jaren hiervoor. 

Maar mijn belangrijkste asset is dat ik alle regels en al het geleerde heb vrijgelaten en nu alles vanuit mijzelf laat ontstaan. Door de vrijheid die ik in mezelf voel stroomt de energie rijkelijk in alle gebieden in mijn leven.

Mijn enorme ervaring op vele vlakken en mijn zachte persoonlijkheid zal jou helpen om dieper in je ZIJN te geraken. Stilte, rust en creatie zullen ontstaan, verwondering naar het leven omdat je alles anders zult gaan bekijken.

Het woord dat er na een jaar of anderhalf jaar bij je zal gaan passen is Compleetheid. Vrij van alle ongezonde behoeften, vrij om je leven in te vullen zoals dat voor jou goed voelt. Vol zelfverzekerdheid en totaal in je kracht.

Ik kijk er naar uit om jou te mogen ontvangen en begeleiden naar een leven vol vrijheid.

Wat zeggen anderen over deze retreat?

Een bepaalde vibe waardoor jij je meteen op je gemak voelt

Amudra heeft een bepaalde vibe om zich heen, waardoor je je meteen op je gemak voelt. Alles mag er zijn, zonder oordeel. Ze kan je alles leren op het vlak van gezond leven, of het nu met voeding is, of het loslaten van belemmerende overtuigingen. Dankzij Amudra's inzet, heb ik van alles los mogen laten en ervaar ik nu een diepgaande rust die ik nog nooit eerder heb gekend. Absoluut een aanrader om eens een workshop bij te wonen, of om de gehele retreat te doen !

profile-pic
Roel van Heel

Intense en zachte energie !

Haar intense zachtheid en energie, haar onbaatzuchtigheid, openheid en onbevangenheid, oordeelloos, waar je het gevoel krijgt helemaal thuis te mogen zijn in jezelf en je nimmer met "iets" laat zitten 🙏

profile-pic
Christian van de Vorst

Niets is gek, je mag er helemaal zijn

Het intrigeert me dat je van Prana kunt leven, dus het weekend A touch of Prana was een mooie gelegenheid om hier meer over te horen en ervaren. Daarbij was het nodig om weer een stukje verder in mijn lichaam te zakken en ik weet uit ervaring dat dat heel goed gaat met behulp van ademsessies en in een groep, groepsprocessen zijn altijd een ondersteuning in mijn proces. Het sprak me aan dat ik een proeverijtje kon ervaren van het leven van prana. Opnieuw valt het me op dat het samenzijn met gelijkgestemden helend werkt Ik heb ervaren dat er nog wat weggestopte boosheid in mijn systeem aanwezig was maar na het loslaten daarvan begonnen al mijn cellen te dansen en ze zijn niet meer gestopt. Doordat Amudra een veilige bedding creëert kun je net dat stapje verder gaan dan dat je van jezelf verwacht, hierdoor kun je weer een volgende stap zetten in het leven. Alles stroomt en dat werd op de dag na de retreat meteen omgezet in daden. Ik heb zoveel energie opgedaan, de zin in het leven is terug. Daarbij is Amudra heel open over haar eigen proces wat haar ook een betrouwbare begeleidster maakt. Niets is gek en je mag er helemaal zijn waardoor je ware verbinding ervaart.

profile-pic
Stephanie van Hoorn

veelgestelde vragen

Kan iedereen meedoen met The Pranic Retreat?

Bij enkele ziektes en/of aandoeningen is deelname niet mogelijk. Tijdens het inschrijfproces zal dat duidelijk worden.

Waar wordt het programma gegeven?

The Pranic Retreat zal op diverse locaties gegeven worden in Nederland of ergens anders in Europa. Het zullen altijd mooie natuurlijke locaties zijn waar het rustig is. 

Wat is de minimum en de maximale leeftijd om mee te doen?

De minimum leeftijd is 20 jaar en de maximale leeftijd 80 jaar, maar het hangt helemaal af van je fysieke en geestelijke gesteldheid. Wanneer je jonger of ouder bent dan deze leeftijden, neem dan even contact met me op om te bekijken of je eventueel toch mee kunt doen!

Wat moet ik meebrengen?

Als je bent geaccepteerd zullen we je per email op de hoogte houden welke dingen je moet meebrengen, maar dat hangt af van de locatie.

Moet ik mijn eetgewoontes al aanpassen voor ik naar de retreat kom?

Dat hangt af van hoe je nu eet. Je zal van ons een duidelijke lijst ontvangen waar je een maand van tevoren rekening mee moet houden. We adviseren in elk geval een veganistisch eetpatroon in de maand voor je komt.

Ik heb een ziekte of aandoening, kan ik wel meedoen?

Het hangt af welke ziekte of aandoening het is. Door het invullen van de vragenlijst en een intake gesprek zal het snel duidelijk zijn of meedoen voor jou veilig en misschien juist heel erg goed is.

Mag ik roken?

Nee, je mag niet roken, als je niet genoeg van je lichaam houdt om daarmee te stoppen ben je niet klaar voor deze stap in bewustzijns evolutie! Ook Het roken van marihuana valt hieronder. Het nemen van THC of CBD druppels is een ander verhaal, dit kan wel voor en na, maar niet tijdens de 8 daagse.

Mag ik mijn mobiel bij me houden tijdens de retreat?

Nee, helaas. Het gebruik van telefoons, tablets en e-readers zijn een enorme afleiding om uit je proces te gaan. Je kan je familie en geliefden ons telefoonnummer geven zodat ze ons weten te bereiken mocht er iets erg belangrijks zijn.

Ik draag lenzen, moet ik mijn bril meenemen?

Ja breng je bril mee want tijdens en net na de dryfast zullen je ogen ook droger zijn dan normaal.

Kan ik een 1 persoonskamer krijgen?

Bij sommige locaties is dit niet mogelijk. We adviseren het ook niet omdat het proces best zwaar is willen we dat je ten alle tijde iemand bij je hebt om te voorkomen dat je hulp nodig hebt en dit er niet is.

Wat is de prijs van de retreat?

De prijs hangt af van de locatie waar het geven wordt, sommige locaties zijn luxer dan andere. Kijk op de retreatpagina voor de prijs.

reserveer je plek

Wil je meedoen aan een Pranic Verdiepings Weekend?

Je vind meer informatie over de beschikbare data en locaties door te klikken op de onderstaande knop.