fbpx
women only pranic retreat
vrouw in vrijheid retreat
Gezondheid van lichaam en geest
Slide 1
Slide 1

Vrouw in Vrijheid retreat  & Women only pranic retreat


Ben jij de vrouw die samen met een kleine groep andere vrouwen klaar is om je leven te veranderen? Voel je dat het tijd is om een grote stap te zetten naar meer vrijheid in je leven? Kun je dit met 'ja' beantwoorden dan is de vrouw in vrijheid weekretreat of de women only pranic retreat DE keuze voor jou!

wat brengt het je?


Ben jij op zoek naar...

 • innerlijke rust
 • verstilling
 • meer energie
 • verdieping
 • zelfrealisatie
 • een betere gezondheid
 • reset van je immuunsysteem
 • balans in lichaam en geest

wat gaan we doen?


detoxen


Door het alleen drinken van vruchtensappen gedurende deze week brengen we rust in je lichaam. Daardoor zul je ervaren dat je je lichaam opschoont en dieper zult gaan voelen. Een schoonmaak van je lichaam en geest. Na deze week ga je hiermee door zodat je ook je darmen zult helen.

Watervasten of dRoogvasten


Tijdens deze women only retreat kun je kiezen tusen droog of watervasten. Net naar gelang wat je doelen zijn. Dit proces zorgt ervoor dat je je immuunsysteem kunt resetten maar ook de ruimte te ervaren in je lichaam.

Stilte


In deze week zal er veel stilte zijn. Zonder afleiding van buiten af wordt het heel duidelijk wat jou nog in de weg staat op jouw pad naar Zelfrealisatie. Ook je telefoon mag je inleveren zodat je in je gevoel kunt zakken en stukken makkelijker naar boven kunt halen.

ademsessies


De ademsessies in deze retreat zijn gericht op het loslaten van oude overtuigingen en beperkende gedachten die jou weghouden van het echt jezelf te kunnen zijn. Het is een effectieve bewezen methode om je lichaam te bevrijden.

Kundalini yoga


We beginnen elke ochtend met Kundalini yoga zodat de energie kan gaan stromen en je je lichaam kunt activeren. Iedereen kan hieraan meedoen omdat het ook op een stoel gedaan kan worden. Er is geen ervaring voor nodig.

ontspanning


Natuurlijk is er ook veel tijd om te ontspannen deze week. Wandelingen, klankschalen, vrije tijd en massages zorgen ervoor dat je lichaam en geest tot rust komen. En je zult het groepsgevoel ervaren als verdieping in jouw proces.

Voor wie is women only pranic retreat ?


Omdat er veel vraag is naar kleinere retreats, heb ik besloten om deze te gaan organiseren voor alleen vrouwen. Ik ontmoet veel vrouwen die zich niet zo vrij en veilig kunnen voelen als er veel mensen in een groep zitten of dat ze zich moeilijker kunnen uitten als er teveel mannelijke energie om hen heen is. 

Graag wil ik deze groep vrouwen de gelegenheid geven om in een veilige, vertrouwde setting hun proces naar een leven van prana en/of meer gezondheid op lichamelijk en geestelijk vlak te verkrijgen. De groep zal uit maximaal 7 deelnemers bestaan, daarnaast ben ikzelf aanwezig en een vrouwelijke masseuse die ook ondersteuning zal bieden tijdens de groepssessies. 

De locatie is een vakantiehuis in de bossen op een recreatiepark, veel bos en natuur zodat je ook naar buiten kunt. Het programma zal hetzelfde zijn als de grotere retreats alleen met nog meer persoonlijke aandacht. Je ligt op een 2 persoonskamer.

Je kiest voor deze retreat om jouw lichaam en geest te helen, je voedselintoleranties te genezen, je darmwand weer te laten sluiten en daardoor een gezonder lichaam te krijgen. In deze pranic retreat ga je daarnaast ook voor voedselvrijheid, een bijzonder transformatiejaar zal jouw deel zijn en echt een jaar vol verwondering waarin diepgaande helingsprocessen zullen plaatsvinden. Ook je zintuigen zullen verscherpen zoals zicht, ruik, smaak en daarnaast ervaren veel deelnemers meer opening naar het universum/God/spirituele wereld.

Je kunt kiezen uit een 72 uur dryfast of  watervasten, als je medicatie slikt zul je de dryfast niet kunnen doen en is het watervasten de juiste keuze om je lichaam te helen. 

Of je nu komt voor het leven van prana of een betere gezondheid, reken erop dat deze retreat je leven zal veranderen! Je kijk op alles en iedereen om je heen zal veranderen, je gedachtes op alles wat je leest en ooit geleerd hebt zal veranderen. Het eerste jaar na de retreat zal een jaar van VERWONDERING zijn.


Voor wie is de vrouw in vrijheid retreat ?


Mooie vrouw, naast mijn pranic retreats voel ik dat het tijd is om  gezondheids retreats te organiseren. Niet iedereen voelt het verlangen om voedsel vrijheid te ervaren, maar veel vrouwen worstelen wel met voeding. Of dat nu intoleranties zijn of emotie eten of dat je een ziekte of aandoening hebt die met het helen van je darmen en het versterken van je immuunsysteem verlicht of zelfs geheeld kan worden.

 Ook kun je kiezen voor deze week retreat als je nu eindelijk eens voor jezelf wilt kiezen, de controle over je eigen leven wilt nemen. Kortom vrijheid in geest en lichaam. Met een groep van maximaal 7 vrouwen gaan we de diepte in, een week vol huilen en lachen en vooral leren voelen wat jouw waarheid is! Ik ontvang je in openheid.

Graag wil jou de gelegenheid geven om in een veilige, vertrouwde setting je proces naar een leven met meer gezondheid op lichamelijk en geestelijk vlak te verkrijgen. De groep zal uit maximaal 7 deelnemers bestaan plus een vrouwelijke masseuse die ook ondersteuning zal bieden tijdens de groepssessies. Omdat dit een kleine groep is kun je beschikken over mijn persoonlijke aandacht gedurende de hele week en dat betekent nog meer verdieping.

In deze week zullen we groente en vruchtensappen drinken en zal er fruit aanwezig zijn en natuurlijk kruidenthee. Ook is er de mogelijkheid om een 24 uurs watervast te doen zodat je kunt ervaren wat een stillere spijsvertering je kan brengen. Dit is optioneel en afhankelijk van je gezondheid.

De locatie is een vakantiehuis in de bossen op een recreatiepark, veel bos en natuur zodat je ook naar buiten kunt. Je ligt op een 2 persoonskamer.

Wat de reden ook is dat je voor deze vrouw in vrijheid retreat kiest, reken erop dat deze retreat je leven zal veranderen! Je zal zelfverzekerder in het leven gaan staan, je lichaam zal gezonder worden en je geest meer helder. Kortom: meer vrijheid en gezondheid van lichaam en geest!


een sfeer impressie uit eerdere retreats


Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 9
am-sanne
am-soul-sounding
IMG_9641-min
IMG_0202
20200314_182935
20190930_130234
so-am-ademsessies
so-am-pranic-retreat-01
IMG_0171
20190929_125740
am-voeden
previous arrow
next arrow
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 9
am-sanne
am-soul-sounding
IMG_9641-min
IMG_0202
20200314_182935
20190930_130234
so-am-ademsessies
so-am-pranic-retreat-01
IMG_0171
20190929_125740
am-voeden
previous arrow
next arrow
Vrouw in vrijheid & pranic retreat 
 

Voedselvrijheid en vrijheid in lichaam en geest 

VOL

11-18 februari 2022
een nieuwe datum zal pas in 2023 zijn
locatie : Amerongse Berg in Overberg Utrecht


 

1899,-

 
 • persoonlijke begeleiding door Amudra Madhura
 • maximaal 7 deelnemers
 • deelname aan besloten facebook 
 • 7 overnachtingen
 • voor en nabegeleiding
 • sappen en thee
 • massage

reserveer je plek voor de women only pranic retreat/vrouw in vrijheid weekretreatJouw naam
Jouw e-mailadres
Voor welke retreat kies jij ?
VOL - Vrouw in Vrijheid & Pranic retreat - 11-18 februari 2022  : 1899 euro Helaas is er geen mogelijkheid meer tot inschrijven