fbpx
vrijheidstraining
laat jouw reis naar Vrijheid vandaag beginnen!
Slide 1
Slide 1

vrijheidstraining

Om echt vooruitgang te kunnen boeken in het opschonen van je lichaam en geest is er een traject nodig. Losse sessies zijn goed voor een snelle verlichting maar daarna val je snel weer terug in oude patronen. Een doelgerichte aanpak om alle aspecten aan te pakken.

 Laat jouw reis naar Vrijheid vandaag beginnen !

We beginnen bij de basis en werken samen verder om op een zachte manier jouw reis naar vrijheid op te gaan. Door mijn jarenlange ervaring heb ik de ideale pakketten samen kunnen stellen. Wil je alleen een begin.......of ga je er helemaal voor?

Om een goede keuze te kunnen maken bied ik je per telefoon een GRATIS 30 advies gesprek aan.

Ik heb 3 trainingen waar je uit kunt kiezen  en daarnaast 1 speciaal voor mannen. De  basis training zorgt ervoor dat je herkent wie je bent en waarom jij op bepaalde manieren reageert. Daarnaast beginnen we daar met opruimen van oude beperkende patronen in je leven.  Natuurlijk is de basistraining nog maar het begin van je verandering, daarom is het verstandig om voor de plus training te kiezen. Daarin gaan we een stapje verder door ook via diverse privé ademsessies je cellen te ontdoen van alles wat niet meer bij je past. Een waardevolle aanvulling omdat je door op de juiste manier te ademen 70 % van je lichaam kunt detoxen. En als je er echt voor wilt gaan, je leven nu eindelijk eens anders wilt inrichten en het oude achter je laten, dan kies je voor de VIP training. Het zal je openen en je energie zal veranderen zodat iedereen jouw verandering zal zien.

We gaan deze reis naar Vrijheid samen aan, ik begeleid je tijdens je hele proces. De mensen die mij kennen zullen beamen dat je in mijn nabijheid jezelf totaal kunt ontspannen en je vrij voelt om open te zijn en je vol vertrouwen te laten vallen in overgave.

De speciale VIP training voor mannen is nog iets uitgebreider, de specifieke uitdagingen waar mannen in deze tijd tegenaan lopen worden hierin ook meegenomen. Denk aan relatie, omgang met vrouwen en mannen en seksualiteit. 

De prive sessies in de trainingen zijn in mijn ruimte in Hoeven of in overleg bij jou thuis.

Het merendeel van deze trainingen kunnen we nu ook als onlinesessie via Zoom doen. Gemakkelijk als je wat verder weg woont.

welke training past bij jou ?

basis

€ 499

In de basistraining beginnen we met het jezelf leren kennen door middel van persoonlijkheidstypering. deze persoonlijkheid heb je aangenomen in je jeugd en kan je nu in je volwassen leven in de weg staan. Er volgt een traject van 8 weken mailopdrachten en daarna een bespreking. Daarnaast gaan we met journeytherapie terug naar gebeurtenissen uit je jeugd die jou nu tegenhouden om het leven te leven wat jij graag zou willen.

 • 8 uur in 4 consulten
 • enneagramtraject van 8 weken
 •  nabespreking traject
 • 2 Journeysessies (therapie)
plus

€ 750

In de Vrijheidstraining Plus breiden we de persoonlijkheidstypering en de Journeysessies uit met 2 verschillende privé therapeutische ademsessies zodat je oude opgeslagen emoties, gedachten en beperkende ideeen  mag aanraken, verzachten en vrijlaten. Deze extra therapeutische ademsessies zijn van crusiaal belang om je lichaamscellen te ontdoen van alle oude informatie die in onze lichaamscellen ligt opgeslagen. Als je je cellen niet opschoont zul je altijd beperkt worden in je vrijheid.

 • 2 dagen met adem en journeysessie (los van elkaar) 

 • enneagramtraject van 8 weken
 • 2 Journeysessies
 • 2 dynamische ademtherapie sessies
vip

€ 999

De Vrijheidstraining VIP is een totaalpakket van de thema’s bevrijden, ontwaken, voeden en expressie.

De persoonlijkheidstypering, de journeysessies en de therapeutische dynamische ademsessies worden uitgebreid door een extra voedingsconsult en advies. En we combineren dit in 2 volle dagen (niet aansluitende dagen) bij jou thuis of bij mij. Daardoor kunnen we er diep in duiken. Tijdens deze dagen besteden we naast de ademsessie en Journeytherapie ook extra aandacht aan ademtechnieken en Kundalini. Jouw weg naar vrijheid opent zich meer en meer…….

 • 2 hele dagen (los van elkaar)
 • enneagramtraject van 8 weken
 • 2 Journeysessies
 • 1 voedingsconsult
 • 2 dynamische ademsessies
 • ademtechnieken en Kundalini oefeningen

€ 1250

VIP speciaal voor mannen

De Vrijheidstraining VIP speciaal voor mannen heb ik ontwikkelt omdat er steeds meer mannen bij me komen met de vraag hoe ze zich meer kunnen openen en wat ze kunnen doen om hun relatie te redden of als ze vrijgezel zijn, hoe ze een nieuwe relatie het beste aan kunnen gaan. Er zijn mannen die onzeker zijn geworden door het hele #metoo verhaal en niet meer weten wat ze nu wel of juist niet kunnen zeggen en/of doen met een vrouw. Ook alle nieuwe relatievormen kunnen besproken worden, zonder oordeel, in alle openheid. Je zal zien dat mijn energie je uitnodigt om zonder schroom of schaamte  je verhaal te vertellen, je uitnodigt om al je vragen over relaties, vrouwen en sexualiteit te stellen.

In dit speciale VIP pakket voor mannen is alles uit de bovenstaande pakketten nog uitgebreid met een coachingsessie en een privé sessie in verbinden met bewustzijn en openheid. (geen naaktheid en/of massage)

reserveer je plek voor de

vrijheidstraining

Ik bied je een gratis telefonische intake aan van 30 minuten. Samen kunnen we dan kijken welke training het meest geschikt is voor jouw situatie. Je kan me tijdens de intake ook al jouw vragen stellen, zodat er voor jou een helder beeld ontstaat.

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Voor welke retreat kies jij ?
Vrijheidstraining - Basis
Vrijheidstraining - Plus
Vrijheidstraining - VIP
Vrijheidstraining - VIP speciaal voor mannen