Universele levensenergie Roosendaal

  • ✔ Persoonlijke begeleiding
  • ✔ Geen standaard leraar of coach
  • ✔ Echt leren kennen van je lichaam

Voed je lichaam met universele levensenergie in mijn praktijk in Roosendaal

Ben jij klaar voor de volgende stap in de evolutie, wil je jouw lichaam voeden met universele levensenergie en woon je in Roosendaal, Dordrecht of omgeving? Dan is het Leven van Prana en mijn begeleiding hierbij wellicht iets voor jou. Dit houdt in dat je jouw lichaam voedt met levensenergie in plaats van met voedingsmiddelen om je energie te verhogen. Het brengt je een gevoel van compleetheid en innerlijke rust. Daarnaast geeft deze rust je een totaal nieuwe kijk op jezelf en de wereld om je heen.

so-am-header-stap1-1920x800

Wil je meer informatie over universele levensenergie?

Neem dan contact op via het contactformulier

Neem direct contact op

Het Leven van Prana: geef je lichaam universele levensenergie

Bij het Leven van Prana gaat het erom dat je lichaam geen noodzakelijke voedingsstoffen meer nodig heeft om te functioneren. Dit wordt vervangen door universele levensenergie die je haalt uit Prana om je energie te verhogen. Ik begrijp dat dit voor sommigen een vreemd fenomeen is omdat we geleerd hebben dat ons lichaam functioneert op normale voeding. Om van universele levensenergie te gaan leven, is het belangrijk dat je echt weet en voelt dat het mogelijk is om van Prana te leven. Om deze grote stap te zetten, is het belangrijk dat oude overtuigingen en trauma’s eerst verwerkt worden en dat je jezelf accepteert zoals je bent. Daarom is het aan te raden om eerst een vrijheidstraining of andere workshop te volgen voordat je de stap zet naar het retreat voor het Leven van Prana. Jouw proces naar leven van universele levensenergie en het verhogen van je energie zal dan gemakkelijker zijn, omdat er geen oude overtuigingen meer in je geheugen aanwezig zijn.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Ben jij er klaar voor om jouw universele levensenergie te laten stromen en verhogen, zodat je hiervan kunt leven en woon je in Roosendaal of Dordrecht? Mijn retreats voor het Leven van Prana geven je de juiste verdieping en methodes om dit ook echt te bereiken. Ik ben expert op het gebied van het voeden van je lichaam met en zonder voedsel en kan jou daardoor het beste advies geven in jouw reis naar het belichamen van vrijheid en liefde. Neem voor meer informatie contact met mij op.