fbpx

online training

het ultieme stappenplan: van 'alles is te veel' naar 'kom maar op'

€ 47
Speciaal voor jou: ontvang een gratis meditatie !

Heb jij het idee dat je leven op de automatische piloot staat?

Alles gaat gewoon door maar eigenlijk heb je gewoon geen tijd voor jezelf om echt te voelen wat JIJ nu eigenlijk wilt. Je familie en je werk vragen zoveel van je dat je jouw eigen behoeftes opzij hebt geschoven en dat misschien al vele jaren…….En de momenten dat je even tijd voor jezelf pakt is het beter om niet teveel te voelen en fantaseren waar je eigenlijk echt naar verlangt. Dat roept namelijk gevoelens op waar je nu liever niet mee geconfronteerd wordt omdat je bang bent dat je ze dan niet meer kunt wegstoppen.


VOOR WIE IS DEZE VIDEOREEKS?


Heb jij het idee dat je leven op de automatische piloot staat? Alles gaat gewoon door maar eigenlijk heb je gewoon geen tijd voor jezelf om echt te voelen wat JIJ nu eigenlijk wilt. Je familie en je werk vragen zoveel van je dat je jouw eigen behoeftes opzij hebt geschoven en dat misschien al vele jaren…….En de momenten dat je even tijd voor jezelf pakt is het beter om niet teveel te voelen en fantaseren waar je eigenlijk echt naar verlangt. Dat roept namelijk gevoelens op waar je nu liever niet mee geconfronteerd wordt omdat je bang bent dat je ze dan niet meer kunt wegstoppen.


Wat als ik je nu het geheim vertel om tijdens je drukke leven toch balans te gaan vinden. Dat alles gewoon door kan gaan maar dan gestructureerd en met voldoende tijd voor ieders behoefte in jouw familie. Wanneer jij in balans bent, dan zul je merken dat alles veel gemakkelijker zal gaan. Geen chaos meer maar alles vanuit een rust die van binnenuit komt. Hoe mooi zou dat zijn!


Ik vertel je: het is echt mogelijk! Doordat ons lichaam altijd in de AAN stand staat is er stress en weet je lichaam niet meer hoe het moet ontspannen. Daarnaast zorgen oude overtuigingen en patronen ervoor dat je steeds door blijft gaan, of dat nu is omdat ‘het zo hoort’ of ‘wat anderen er wel niet van zouden denken’ of omdat je gewoon niet weet waar je zou moeten beginnen. 


Deze video training zal ervoor zorgen dat je lichaam weer leert dat er ook een UIT stand is waarbij je lichaam en geest kunnen ontspannen. Dit zorgt voor balans en alles wat je doet vanuit deze balans zalgeen stress opleveren maar je juist weer vernieuwde energie geven. En daarnaast zal je met de video’s een stap kunnen maken in het opruimen van oude overtuigingen en patronen zodat deze steeds minder invloed zullen hebben op jouw leven. Hoe schoner en gezonder jouw lichaam en geest zijn, hoe makkelijker jij dingen in je leven kunt veranderen naar hoe jij het echt zou willen. Het geeft je de eerste stap naar een leven vanuit vrijheid. Ga voor een leven vanuit balans en liefde naar jezelf en pak deze kans !

wat leer je?


JE LICHAAM LATEN ONTSPANNEN


Ik leer je dat je door het bekijken van deze videoreeks en de oefeningen thuis gaat doen die niet veel tijd in beslag nemen, je beter gaat slapen doordat je lichaam weer kan ontspannen….

JE NIET MEER LATEN BEPERKEN DOOR OUDE OVERTUIGINGEN


Ik laat je zien hoe je meer in balans komt en zelf in de drukte van alledag je alles vanuit een innerlijke rust kunt regelen….

SLAPEN EN UITGERUST WAKKER WORDEN


Je door elke dag 5 tot 10 minuten voor jezelf te nemen met de oefeningen meer energie krijgt en uitgerust wakker wordt…..

MEER ENERGIE GEDURENDE DE DAG


Je door elke dag 5 tot 10 minuten voor jezelf te nemen met de oefeningen meer energie krijgt en uitgerust wakker wordt…..

MET MEER RUST EN ZELFVERTROUWEN NIEUWE STAPPEN DURVEN NEMEN


Je door het loslaten van oude overtuigingen ineens een enorme creativiteit voelt opkomen en zin hebt om nu echt actie te ondernemen...

wat leer je?


Herken jij jezelf in de onderstaande punten ?

Jij bent toe aan verandering in je leven. Je leeft op de automatische piloot zonder echt te voelen wat jij nodig hebt. Je gaat maar door en je voelt je al moe als je uit bed komt maar er is geen tijd om daar ook nog eens bij stil te staan, want dan heb je het gevoel in te storten.

JE HEBT GEEN ENERGIE


Je staat moe op, het is elke dag te vroeg opstaan maar anders krijg je alles niet gedaan.

JE WEET NIET WAAR JE MOET BEGINNEN


Je wil eigenlijk eens iets echt voor jezelf doen en misschien wel een andere baan of opleiding gaan doen, maar je weet niet goed waar je dan het beste kunt beginnen. 

JE HEBT HET (TE) DRUK


Je dag is vol met afspraken voor je werk en je familie, je houdt alle ballen in de lucht zoals dat heet, maar vergeet vaak je eigen behoeftes.

JE TWIJFELT OF EEN TRAINING WEL WERKT


Je hebt al een cursus gedaan om te ontstressen, maar eigenlijk had je daar niet zoveel aan en waarom zou een andere dan wel werken? 

Dan is deze videoreeks perfect voor jou! Door de opbouw zorgt deze videotraining voor een blijvend resultaat, namelijk meer rust creëren in je lichaam zodat je beter gaat slapen, uitgerust wakker zal worden en met een nieuwe energie stappen kunt gaan zetten naar verandering in je leven. Op naar het leven dat jij zo graag wilt hebben, vol energie en elke uitdaging aankunnen! Kortom weer echt gaan leven!

wat gaan we doen?


ADEMEN

01

Op de juiste manier ademen lijkt vanzelfsprekend maar is het niet. Een goede ademhaling is het begin naar een gezond en ontspannen lichaam en een heldere geest.

VISUALISEREN

02

Er is wetenschappelijk bewezen dat visualisatie werkt! We kunnen ons brein beïnvloeden en daarmee ons lichaam. 

LICHAAMSCELLEN

04

Er zit veel oud trauma en oude overtuigingen opgeslagen in onze cellen. Met een specifieke techniek maken we je lichaamscellen weer zo schoon mogelijk.

KUNDALINI

03

Kundalini yoga wordt ook wel de yoga van de bewustwording genoemd. Deze prachtige zittende oefeningen zijn voor iedereen geschikt en zorgen voor een direct voelbare stroming van je energie.

Wat zeggen anderen over mijn werkwijze ?


Staat voor iedereen klaar

"Amudra vind ik een hele lieve, mooie, warme zorgzame en krachtige vrouw, die haar werk vol passie doet. Ze is altijd oprecht geïnteresseerd en staat voor iedereen klaar.

Ze legt alles duidelijk uit en ondersteund je waar nodig bij de sessies."

"

Marka

Intense en zachte energie

"Amudra heeft een intense

zachtheid en energie, haar onbaatzuchtigheid, openheid en onbevangenheid, oordeelloos, waar je het gevoel krijgt helemaal thuis te mogen zijn in jezelf en je nimmer met "iets" laat zitten .

"

Christian

Veel veiligheid

"Amudra geeft altijd met veel plezier de Kundalini lessen. Ik ga altijd graag naar haar gezellige lessen toe. Tijdens de ademhalingssessies biedt Amudra veel veiligheid waardoor je je makkelijk kunt ontspannen en overgeven. Het is een prachtig mens met wie ik ook erg graag samenwerk!"

"

Brigitte

over de expert

Amudra Madhura

De belangrijkste woorden voor mij zijn vrijheid en liefde. Mijn leven is nooit saai en normaal geweest, maar juist ondernemend en flexibel. Dat is wat mij anders maakt, gewoon doen wat ik wil , wel doordacht, maar vooral het creëren, uitvoeren en loslaten, daar draait mijn leven om. Ik hou ervan om in mijn vrije tijd te dansen en de natuur in te gaan met mijn hond Diva, elke wandeling verwonder ik me hoe mooi de natuur die dag weer is en weer net iets anders dan gisteren. Iedereen is zo uniek, met allerlei uitdagingen en hoe je daar mee om gaat dat is nu juist waar ik bij kan helpen. Door mijn jarenlange ervaring kan ik je via diverse werkwijzen helpen om weer helemaal jezelf te worden. Misschien weet je niet eens meer wie je werkelijk bent, dan is het de hoogste tijd om jouw echte ik tevoorschijn te laten komen en vrijheid te ervaren.