fbpx

STAP 3 - VOEDEN

1

2

3

4

5

Voeding, tja, wat houd dit woord eigenlijk in? Het voeden van je mind met informatie, het voeden van je lichaam met eten? Maar ook het voeden van je bewustzijn en zelfs het voeden van je lichaam door middel van Prana…….Voeding is een wezenlijk onderdeel van gezondheid op allerlei gebied en daarom een belangrijk deel van jou weg naar vrijheid.

Slide 1
Slide 1

STAP 3 - VOEDEN

1

2

3

4

5

Voeding, tja, wat houd dit woord eigenlijk in? Het voeden van je mind met informatie, het voeden van je lichaam met eten? Maar ook het voeden van je bewustzijn en zelfs het voeden van je lichaam door middel van Prana…….Voeding is een wezenlijk onderdeel van gezondheid op allerlei gebied en daarom een belangrijk deel van jou weg naar vrijheid.

Slide 1
Slide 1

1

2

3

4

5

stap 3 - voeden
stap 3 - voeden
 

Droom jij van een meer vervullend leven met meer energie, meer plezier en meer zelfverzekerdheid?
Vrijheid in allerlei gebieden van je leven ervaren 
zodat je echt voelt dat je leeft?

Voor mij betekent het woord voeden heel erg veel. Het eerste waar we meestal aan denken is eten, maar ook onze mind kunnen we voeden met kennis, onszelf voeden met zelfliefde, een verrijking in je leven ontvangen, dit hoort allemaal bij voeden en zelfs je lichaam voeden met prana is een mogelijkheid!

In al mijn retreats staat meer  vrijheid ervaren en zelfliefde vergroten bovenaan. Bij zelfliefde hoort ook het stuk, wat stop ik in mijn lichaam en wat smeer ik op mijn lichaam. Bewustwording van je gezondheid en alles wat daarbij hoort.

Zelf heb ik meer dan 10 jaar een voedingspraktijk gehad en heb enorm veel kennis opgedaan door mijn studie (orthomoleculair) en door het jarenlange sporten. (miss Fitness) Ik weet wat een kleine aanpassing in voedingsschema’s en trainingsschema’s kunnen doen met je lichaam. Er zijn zoveel diëten en voedingsmethodes, maar vaak zie je door de bomen het bos niet meer en elk lichaam is anders en reageert dus ook op zijn eigen unieke manier. Geen enkele voedingsmethode is voor iedereen geschikt en Ik kan je helpen om samen met jou te bekijken wat voor jouw lichaam  de beste voedingsmethode is op dit moment. Daarin rekening houdend met het proces waarin je je bevindt zoals burn-outs, ziektes en aandoeningen.

En misschien ben jij wel toe aan de volgende stap in de evolutie van jouw bewustzijn, namelijk het leven van Prana. Leven van Prana betekent dat je jouw lichaam voedt met levensenergie. Je kan het absorberen door het in te ademen, maar je neemt het ook op via de huid (ons grootste orgaan). Het leven van Prana is niet zwart/wit, je kan het invullen op de manier die bij jou past.

Het weten is er en de overgave dat je geen voedsel nodig hebt om het lichaam te voorzien van alle noodzakelijke voedingsstoffen om te kunnen functioneren, je haalt dit uit Prana. Je hebt nooit meer honger, dus wanneer je een lichte maaltijd neemt, is meestal in een sociale setting, omdat in onze samenleving samen eten natuurlijk een echte sociale activiteit is. Het leven van Prana zal voor velen nog onbegrijpelijk zijn, iets dat niet mogelijk is omdat we geleerd hebben dat ons lichaam  alleen kan overleven wanneer je eet.  Alleen wanneer je echt weet en voelt dat het mogelijk is om te leven van Prana, ben je klaar voor de volgende stap op de evolutionaire ladder.

Als er nog teveel oude beperkende overtuigingen en trauma’s in je celgeheugen zit opgeslagen zal dit je afhouden van het echt gaan leven van Prana. Daarom is het belangrijk om eerst je lichaam op te schonen, dit kan door middel van een scala aan technieken.  Daarnaast moet je erop voorbereid zijn dat je sociale omgeving (vrienden en familie) het misschien niet kunnen accepteren. Zij zullen hun angst en ongeloof met je delen en pas als je dit naast je neer kan leggen ben je klaar voor deze nieuwe stap op weg naar het leven in een hogere vibratie. Dit zal resulteren in een gezonder lichaam, kunnen ziekten en aandoeningen genezen of verzachten, zal je intuïtie versterken en de helderheid en innerlijke rust zal toenemen en daarnaast zullen er nog veel meer andere positieve veranderingen in je lichaam en geest plaatsvinden. De voedsel en mind vrijheid die je gaat ervaren zullen je leven in zo’n enorme manier veranderen, je kan je overgeven aan de flow van het leven, alles met gemak, precies zoals het hoort te gaan.

Je kan op de retreatpagina meer lezen over deze levensveranderende pranic retreats die ik  meerdere keren per jaar geef in Nederland.

Losse voedingsconsulten zijn mogelijk via ZOOM of email