fbpx

Freedom Touch

Wees lief voor jouw lichaam en geest in jouw pranic proces. Een maatwerk massage voor extra support.

 • Extra support in jouw pranic proces
 • Aandacht voor lichaam en geest
 • Ontspannen en in balans komen

Je hoeft het niet alleen te doen. Herken je dit?

 • Ik voel spanning in mijn lijf
 • Ik vind het spannend wat er allemaal gaat gebeuren en veranderen
 • Ik voel de drive om dit te doen, maar heb ook een stemmetje ‘waar begin ik aan’
 • Ik maak me zorgen over wat mijn omgeving hiervan gaat vinden
 • Ik weet niet zeker of ik dit wel kan
 • Ik vind het lastig om uit mijn comfortzone te stappen
 • Ik vind het lastig om in vertrouwen te blijven
 • Ik wil extra support op mijn weg naar (voedsel)vrijheid

De impact van een Pranic Health Retreat is groot Voel je het al kriebelen?

Je gaat naar een Pranic Retreat omdat je vrijer wilt leven. Die keuze alleen al brengt het nodige in beweging. Subtiel of juist heel voelbaar. Want oh, wat is het nieuw en spannend!

Voel je kriebels? Begrijpelijk, want een Pranic Retreat kan je leven positief veranderen. Maar het kan ook ongemakkelijk voelen, want als gewoontedieren houden we van veiligheid. Koesteren we onze comfortzone. En met deze retreat stap je daar to say the least een aardig eindje uit.

Je lijf voelt feilloos wat er allemaal in je omgaat. Je drive om vrijer te zijn en iets uitdagends te gaan doen. En tegelijk ook je onderbewuste wens om alles te houden zoals het is.

Voor je het weet verkrampt je lijf en draait je hoofd overuren. En is het tijd om het vertrouwen in je keuze te voeden.

Hoe boek je de Freedom Touch?

Je koopt de sessie hier, je boekt ‘m bij Brigitte van Massagepraktijk Touch

Stap 01

Koop de Freedom Touch

Blijf in balans, voed je vertrouwen in het pranic proces en laat je helpen blokkades los te laten zodat de energie kan blijven stromen.

Stap 02

Boek een afspraak

Een sessie duurt twee uur.  Reserveer die me-time in je agenda. Je ontvangt een bevestigingsmail met contact gegevens om de afspraak te plannen.

Stap 03

Laat de energie haar werk doen

Gebruik je invloed op je binnenwereld en open jezelf voor de pure potentie van jouw zijn.

Hoe haal je het beste uit je Pranic Health Retreat en jezelf?

Het pranic proces brengt uitdagingen en veranderingen mee. Als je lichaam en geest niet aligned zijn, niet harmonieus aanwezig zijn, dan ga je focus verliezen en kost alles meer energie. Over het effect van pranic leven op jou heb je geen controle, maar je kunt het wél beïnvloeden. Speciaal daar is de Freedom Touch voor. Om innerlijke twijfels en ongemak in de ogen te kijken en je te verbinden met wat je echt wilt.

Een Freedom Touch massagesessie helpt je in het hier en nu te zijn, met alles wat zich aandient. In twee uur liefdevolle aandacht en aanraking laat je bewust en onbewust los wat niet meer dienend is, waardoor de levensenergie (prana) beter kan doorstromen.

Want energie wil stromen, dat is haar natuur.

Zo gaat een Freedom Touch sessie

Brigitte: “Voor de massage stemmen we af op elkaar en kijken we samen naar wat jij nodig hebt. Wat leeft er in jou? Waar loop je tegenaan? Waar zitten blokkades? Waar heb je behoefte aan? Het pranic proces duwt je alle kanten op. Tijdens de Freedom Touch krijg je tips en tools om met toewijding en passende acties terug te duwen. Want je wíl dit proces, je wíl vrijheid. Nu kun je hulp en moed gebruiken om je innerlijke demonen te overwinnen.

In de massage kun je vervolgens ontspannen, in vertrouwen dat je lichaam vertelt waar aandacht nodig is. En waar aandacht heen gaat, volgt energie voor haar bevrijdende werk. In die samenwerking zijn er geen grenzen aan wat je kunt bereiken,

Na de massage is er voldoende tijd om bij te komen en - als je wilt - te delen wat je tijdens de massage ervaren hebt.”

DIk heb al meer dan 150 deelnemers ondersteund in hun pranic proces

Sinds 2018 ben ik de vaste masseuse op de Pranic Health Retreats. Ik heb al meer dan 150 deelnemers gemasseerd, begeleid en ondersteund in hun proces en heb het zelf ook doorlopen. Ik weet wat je door- en meemaakt.

Iedereen beleeft het op zijn of haar eigen manier, toch spelen in de kern vaak dezelfde dingen. Voor mij lag het accent op zelfliefde. Dat brengt me nog altijd nieuwe uitdagingen, want overtuigingen geven zich niet zomaar gewonnen. Soms zie je ze niet eens en dan beheersen ze je leven.

Daarom is de juiste ondersteuning zo ongelofelijk belangrijk, zeker in het eerste jaar. Heel graag help ik jou daarbij met aanraking, ervaring, wijsheid, deskundigheid en liefdevolle aandacht.

Brigitte

Masseren is een passie die ik al meer dan 15 jaar leef en heb verdiept via opleidingen als:

 • Massage-en lichaamstherapie
 • Reiki 1 en 2
 • Chakra-psychologie
 • Lomi Lomi (vloeiende massage)
 • Lomi Lomi Hapai (zwangerschapsmassage)
 • Opu Huli (buikmassage)
 • Bonewashing (voor botten en gewrichten)
 • Psoasmassage (intens en diep helend)
 • Body dearmouring en bonewashing op het hartchakra
 • AromaTouch van DoTerra
 • Het leven zelf, de allergrootste leermeester

Wat zeggen anderen?

Ik voel me gedragen

Pranic dance retreat juni, Belgie: Eerst wist ik niet goed wat ik moest verwachten en door het warme welkom van Amudra voelde ik me direct op m’n gemak. Het was een diepgaande retreat waarin alles voorbij kwam en mocht komen. De toewijding van Amudra aan ons proces was en is heel warm en duidelijk, het geeft mij een stabiliteit waardoor ik me nu thuis nog steeds gedragen voel en volop door kan gaan met dit mooie ontwikkelingsproces. Dank je lieve Amudra! Ps. De samenwerking tussen jou en Maxime gaf de retreat een gouden randje!

profile-pic
Annelied van Dijk

Mijn lage rugpijn was meteen verdwenen

Ik heb de Pranic Union Retreat bij Amudra en Maxime gevolgd op Ibiza.Mijn uitgangspunt was Prana, alles wat ernaast nog naar boven zou kunnen komen, daar wasik benieuwd naar. Door de gemoedelijke en liefdevolle uitstraling van Amudra en vooral haarzachtheid, voel je je al snel op je gemak. Ook de kleine groep was voor mij een reden om bij Amudra deze retreat te volgen. De uitgebreide kennis en ervaring die Amudra heeft maakt dat ze meteen ziet wat voor een ieder goed is.In het verleden heb ik al veel trauma en lichamelijk werk gedaan. Diep in mijzelf verborgen, in mijn cel geheugen schenen nog de laatste restjes te zitten waarvan ik dacht die allang verwerkt te hebben.Na de drie dagen Dry fast verscheen tijdens twee intense ademsessies mijn moeder, de andere avond mijn oma opa en vader. Deze had ik niet zien aankomen. Hun trauma´s en verdriet die ik toen voelde, en niet van mij waren, heb ik waarschijnlijk lange tijd onbewust in mijn energieveld mee gedragen. Ik mocht het nu gaan loslaten was hun boodschap, waardoor ook zij bevrijd werden. Ik voelde mij heel veilig in de groep en met de aanwezigheid van Amudra en Maxime om dit te doen want het voelde heel heftig en intens. Mijn lage rugpijn waar ik al jaren last van had was hierna direct weg en ik voelde meteen veel meer rust en ruimte in mijn lichaam!De kaart leggingen van Maxime lieten mij ook mooie inzichten zien. Zeer raak en treffend!Ik kan wel zeggen dat deze retreat de meest diepgaande therapievorm voor mij is geweest.Het was een magische reis op een magisch eiland Ibiza in een fijne groep! Dit is wel het mooiste cadeau wat ik mijzelf heb gegund en gegeven. Het is ook een diepe detox reiniging voor mijn lichaam nu ik in de mono sap kuur zit. De voor- en na begeleiding is zeer goed en betrokken! Ik kan het iedereen aanraden die open staat voor dit proces en om het uit liefde voor jezelf cadeau te doen.Ik voel veel meer rust, ruimte in mijn lichaam, leniger, meer focus en helderheid in mijn hoofden ik heb veel meer energie. Ik kijk uit naar wat het Prana proces mij nog meer voor moois gaat brengen het komende jaar en daarna!Dank je wel lieve Amudra en Maxime, jullie zitten in mijn hart ❤️

profile-pic
Marjon

WAUW

Er zijn geen woorden voor de schoonheid, zachtheid en openheid die je ervaart tijdens de retreat. WAUW! De mooiste ervaring in mijn leven tot nog toe in mijn reis naar vrijheid en bewustzijnsverruiming. Amudra staat steeds voor je klaar en draagt de hele groep. Ik kon me totaal overgeven aan het proces en voelde me 100% veilig. Bedankt voor je warmte en liefde Amudra ❤️

profile-pic
Het meisje van de witte berg

De healing power of Touch

De helende kracht van aanraking blijft me verwonderen en het is mijn missie en passie om met volledige en liefdevolle aandacht bij jou aanwezig te zijn. Bij alles wat er in jou om aandacht vraagt.

Het is mijn diepste intentie om jou (weer) in contact te brengen met je essentie.

De plek van waaruit evenwicht en heling ontstaat.

Brigitte

Wat levert de Freedom Touch jou op?

Waardevolle support voor je lijf en mind. Mis het niet!

 • Blokkades lossen op
 • Spanningen vloeien weg
 • Meer inzicht in jezelf en [oude] patronen
 • Meer rust, ruimte en overzicht
 • Meer vertrouwen in jezelf en het proces
 • Meer energie en balans
 • Omarmen van wat er is
 • Makkelijker meebewegen op de stroom van het leven
 • Meer kracht en lichtheid
 • Meer contact met je innerlijke wijsheid
 • Meer contact met je lichaamswijsheid

Overgave, ontspanning en inzicht

Tijdens jouw heerlijke massages kan ik me helemaal overgeven in totale ontspanning. Ik voel me weer herboren als ik van jouw tafel kom. Daarnaast brengt jouw wijsheid altijd weer een stuk inzicht.

Liefs, Amudra Madhura

Even Praktisch

Boek nu een Freedom Touch

De Freedom Touch aanbieding is exclusief voor deelnemers van een Pranic Retreat. Een sessie bestaat uit een massage van doorgaans 1,5 uur die op jouw wensen is afgestemd, aangevuld met een waardevol half uur begeleiding om inzicht te krijgen in wat er leeft in jou. En hoe je passende actie kunt nemen om jouw proces zo goed mogelijk te ondersteunen.

Wanneer je de sessie boekt, voor of na de retreat, bepaal je zelf. De sessie moet wel binnen drie maanden na aanschaf zijn gedaan.

Normale prijs

 €220,-

Retreatprijs

 175,-