fbpx
workshop
vrijheid bevrijden
om eindelijk echt jezelf te kunnen zijn alleen én met anderen om je heen
Slide 1
Slide 1

workshop "vrijheid bevrijden"

Binnenkort nieuwe data bij The Soulcircle Roosendaal

€ 50

Hoe zou jij het vinden om dat wat je tegenhoudt in relatie tot jezelf en een ander los te laten? Om eindelijk echt jezelf te kunnen zijn alleen én met anderen om je heen....? Vanuit deze openheid kun je jezelf weer opnieuw ontmoeten en ervaren én anderen "echt" gaan zien voor wie jij en zij werkelijk zijn. In deze workshop ga ik je een stukje vrijheid brengen!

Deze middag beginnen we met het laten ontwaken van je energie d.m.v. Kundalini yoga en wees gerust, dit is een energieontwaker waar iedereen aan mee kan doen. Als deze energie gaat vloeien in je lichaam zal het ervoor zorgen dat je je weer energiek voelt en klaar voor de volgende stap.

We gaan ademen naar dat wat je tot nu toe heeft tegengehouden in relatie tot jezelf en anderen. Je hoeft je alleen maar te laten leiden door mij in deze ademoefening. We gaan je beperkende overtuigingen, je angsten en oordelen losademen. Hiermee maak je alles los wat je tegenhoudt.
Daarna aan we alles uitademen. Alles aan we eruit gooien.

Deze ademoefening lijkt simpel maar is superkrachtig. Door middel van visualisatie en en het ademen kan je werkelijk loslaten op een dieper niveau dan je "mind". We halen het uit al je lichaamscellen! Na dit loslaten ga je ervaren hoe het is jezelf en de ander te ontmoeten in deze vernieuwde openheid.

Wat doet dat met je? Hoe is het om deze openheid te ervaren? Dit ontmoeten gebeurt vanuit je hart dat nu heel open is en vrij van belemmeringen. De ontmoetingen gebeuren nu vanuit een opening en zuiver stromende energie. Deze ervaring kun je meenemen in elke volgende ontmoeting met jezelf en een ander. Het is tijd voor jou om je lichaam en geest te bevrijden!

Deze halve dag workshop is van 13.00-17.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur)

Voor thee en lekkers wordt gezorgd.

Binnenkort nieuwe data voor najaar 2021

reserveer je plek voor de

workshop "vrijheid bevrijden"

Ja, ik wil graag deelnemen aan deze workshop:

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Voor welke retreat kies jij ?
er is nog geen datum bekend, houd me op de hoogte!