fbpx
workshop
vrijheid expressie
Voel jij je vrij om de controle op te geven, jezelf vrij te laten om je lichaam te laten doen wat het wil, je stem te laten horen….?
Slide 1
Slide 1

workshop "vrijheid in ExPRESSIE"

Binnenkort nieuwe data in Roosendaal en Dordrecht

€ 50

Durf jij jezelf te laten zien en te horen? Durf jij je lichaam te laten bewegen hoe het wil bewegen zonder dat je “mind”je bewegingen stuurt? Voel jij je vrij om de controle op te geven, jezelf vrij te laten om je lichaam te laten doen wat het wil, je stem te laten horen….?

In deze middagworkshop gaan we eerst onze Kundalini energie laten stromen, voelen wat deze energie wil…. Door het laten loskomen van jouw eigen energie kun je met gesloten ogen de beweging gaan toestaan……Niet gehinderd door hoe anderen zich bewegen of bang te zijn wat een ander ervan zal denken. Eerst op een zachte manier bewegend op mantramuziek (mantramovement). Deze woorden in het Sanskriet zullen je terugbrengen naar jezelf, naar je oorsprong, naar je zachtheid….ze zullen je openen in vertrouwen….

Dan is het tijd om ook je stem te laten horen en wees gerust het is met gesloten ogen allemaal samen, maar je zal versteld staan van de prachtige klanken die uit jou komen. De stem van de Ziel……Het maakt niet uit of je kan zingen of niet, klanken zijn altijd prachtig en omdat je de energie al los hebt gemaakt in je zal je merken dat je je vrij voelt.

Als laatste gaan we een stapje verder, geblinddoekt zal je opgaan in tribal muziek, op zoek naar de inzichten en wijsheden van alle oude volkeren die ons al zijn voorgegaan. Je zal voelen en ervaren dat je lichaam als vanzelf beweegt, weet wat het moet doen. Het is een reis naar jouw diepste stukken, inzichten zullen komen en je zal sensaties voelen die je normaal niet voelt als je danst. Ook hierbij is de overgave aan het proces belangrijk, het uitschakelen van je “mind” die alles wil controleren.

Ik heb veel ervaring in het begeleiden van Tribal Trance Dance zodat je je helemaal veilig kan voelen.

Het is tijd voor jou om je lichaam en geest te bevrijden!

Deze halve dag workshop is van 13.00 tot 17.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur)

Voor thee en lekkers wordt gezorgd.

Binnenkort nieuwe data voor najaar 2021


reserveer je plek voor de

workshop "vrijheid in  expressie"

Ja, ik wil graag deelnemen aan deze workshop:

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Voor welke retreat kies jij ?
nog geen datum bekend, houd me op de hoogte!