fbpx
workshop
vrijheid voeden
ontdek meer over het voeden van je mind en het voelen van je lichaam
Slide 1
Slide 1

 "vrijheid VOEDEN"

Lezing - webinar - masterclass


Vrijheid Voeden, hoe voed je VRIJHEID?

Vrijheid gaat zeker ook over gezondheid, gezondheid van je lichaam maar ook van je geest. Heb jij steeds meer last van voedselintoleranties? Heb je het idee dat je eigenlijk bijna niets meer kan eten? Heb je alles al geprobeerd?

We zien dat vasten steeds bekender wordt, zelfs in ziekenhuizen wordt het experimenteel ingezet voor , tijdens en na chemokuren bij borstkanker. Calorierestrictie kan zorgen voor een langer en gezonder leven en het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat 72 uur watervasten je immuunsysteem kan resetten!

In deze lezing,webinar en/of masterclass laten we alles de revue passeren, gezonde voeding, vasten en zelfs de volgende stap : Het leven van Prana….. Kom met een open mind, hoor, ervaar en voel wat op jou resoneert. Laat je bewustzijn zich meer openen, wat ons allemaal vertelt is en niet helemaal waar blijkt te zijn. Wat is het toch dat we niet meer luisteren naar ons lichaam en ons gevoel maar steeds weer luisteren naar de nieuwste “onderzoeken”.? Eerst mag je nog maar 1 ei per week en nu weer elke dag, je  moet 2 liter water drinken per dag, om het over de schijf van 5 maar niet te hebben…..oud nieuws.

De mogelijkheden van ons menselijk lichaam en onze geest zijn eindeloos en we weten er nog zo weinig van, laat deze middag je ogen wat verder openen. Het voeden van je mind en het voelen van je lichaam dat is waar vrijheid voeden om draait.    

Ik ben HBO geschoold in de orthomoleculaire voedingstherapie, heb 10 jaar een voedingspraktijk gehad en ben van een alleseter naar vegetarisch, veganistisch, fruitarian naar liquidarian gegaan daarna weer vegetarisch, veganistisch en nu leef ik van Prana……..Een hele reis die ik graag met jou wil delen.

Binnenkort nieuwe data

 "vrijheid voeden"